Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

Ποιά είναι τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα

Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα

 

Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε έναν πολύ αγχωμένο κόσμο, όπου η ελπίδα μπορεί να μοιάζει χαμένη υπόθεση, υπάρχει ακόμα περιθώριο για τους ρομαντικούς.

Ιδιαίτερα για τα αθεράπευτα ρομαντικά ζώδια, που πιθανόν να τα συναντάς σπάνια κι ίσως είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσεις.

 

Αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικά ανάμεσα στους ανθρώπους που γνωρίζεις, θ’ ανακαλύψεις τα άτομα εκείνα που είναι επιρρεπή στις συναισθηματικές εμπλοκές και πραγματικά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον έρωτα.

 

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Έχοντας οδηγό την αστρολογία, καταλήξαμε στην παρακάτω λίστα και σου την παρουσιάζουμε:

 

Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από όλα τα ζώδια, το πιο ρομαντικό είναι ο Καρκίνος. Όχι μόνο αγαπά να αγαπάει, αλλά είναι και ο βαθύς τρόπος που νιάζεται και ανησυχεί για τους άλλους που τον κάνει να είναι τόσο αγαπησιάρης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Καρκίνοι είναι ευφάνταστοι στα ερωτικά θέματα, απλώς είναι πολύ πιο πιθανό από κάθε άλλο ζώδιο να ερωτευτούν αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Έτσι είναι προγραμματισμένο το μυαλό και η καρδιά τους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες παραδίνονται ολοκληρωτικά στα θέματα του έρωτα. Όταν ο φτερωτός θεός τους πετύχει, γίνονται πολύ ευάλωτοι κι αυτό, εν μέρει, είναι πολύ όμορφο.

Αγαπούν βαθιά και αγαπούν συχνά, τόσο ώστε να ελλοχεύει διαρκώς ο κίνδυνος να πληγωθούν πολύ μετά από μια ερωτική απογοήτευση.

 

Αδυναμίες ζωδίων: Το αδύναμο σημείο αντρών και γυναικών σύμφωνα με το ζώδιό τους

 

Αλλά, ενώ μερικά ζώδια μπορεί να προσπαθούν να αποφύγουν όσο το δυνατόν την σπατάλη συναισθημάτων, οι Ιχθύες σημειώνουν επιτυχία στις… παράπλευρες απώλειες και συνεχίζουν να τα παίζουν όλα κορώνα-γράμματα στο θέμα του έρωτα.

  Τα ζώδια για το Σεπτέμβριο 2017

Είναι ένα ρίσκο να είσαι ερωτευμένος, και οι Ιχθύες το ξέρουν, όμως πρόκειται για ένα ρίσκο που δεν τους πειράζει να πάρουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να πιστεύουμε ότι οι Παρθένοι είναι τα πιο αθώα και ίσως λίγο αφελή ζώδια στα θέματα του έρωτα, τα οποία δεν πολυκαταλαβαίνουν.

Όμως αυτό δεν αληθεύει και τόσο. Μάλιστα, ακριβώς λόγω της… παρθενίσιας αγνότητάς τους είναι επιρρεπείς στον να ερωτευτούν βαθιά και ανεπανόρθωτα.

Έχουν μια καρδιά πολύ αγνή και «αθώα», κι αν θέλουν να βιώσουν έναν δυνατό έρωτα, πρέπει να αφήσουν όλες τις φλέβες και τις αρτηρίες τους εκτεθειμένες στα βέλη του. Κάθε Παρθένος που έχει ερωτευτεί, έχει βιώσει αυτό το συναίσθημα!

 

ΖΥΓΟΣ

Όταν μιλάμε για τα πλέον αθεράπευτα ρομαντικά ζώδια, ίσως να μην περιλαμβάνουμε τους Ζυγούς σε αυτά. Αυτό συμβαίνει διότι συνήθως κρατούν τις αποστάσεις τους και παίζουν σκληρό παιχνίδι, έως ότου πέσουν στα δίχτυα ενός επαγγελματία του έρωτα.

Ακόμα κι όταν είναι μαζί με κάποιον και είναι κι οι δύο ερωτευμένοι και σε ασφαλές περιβάλλον, ο Ζυγός εξακολουθεί να το παίζει cool.

Ένας Ζυγός μπορεί να υπάρξει τόσο ερωτευμένος με κάποιον, όσο κανείς, αλλά αυτός ο κάποιος μπορεί περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να το καταλάβει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στενοκέφαλοι και πεισματάρηδες, οι Ταύροι δεν μπορούν εκ πρώτης όψεως να είναι στα ζώδια της λίστας μας, αλλά μην παίρνεις κι όρκο! Εντάξει, είναι δύσκολα άτομα, αλλά όταν ερωτεύονται γίνονται εντελώς διαφορετικοί.

 

Θέλουν να ξοδεύουν όλο το χρόνο τους με τον/την αγαπημένο/η τους, τους γεμίζουν δώρα και θα έκαναν οτιδήποτε για να διασφαλίσουν την ευτυχία στον έρωτά τους.

  Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Φεβρουάριο

Είναι κάπως περίεργο να βλέπεις έναν ερωτευμένο Ταύρο, αφού ποτέ δεν θα πίστευες κάτι τέτοιο, αλλά είναι πράγματι μεγάλη ευχαρίστηση, αν έχεις την ευκαιρία να τον δεις τουλάχιστον μια φορά.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *