Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του χιονιού στο ζώδιο της Παρθένου και είναι η τελευταία Πανσέληνος πριν από την έναρξη της εποχής των εκλείψεων.

Οπότε είναι καλό να την εκμεταλλευτούμε για να εκτιμήσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας «αρρωσταίνει» ψυχικά και σωματικά. Είναι η ευκαιρία μας λοιπόν να βάλουμε όρια σε πρόσωπα και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν και να δώσουμε σημασία στον πιο σημαντικό θησαυρό που έχουμε: την υγεία μας.

Ακούστε λοιπόν το σώμα και την ψυχή σας και απαλλαγείτε άμεσα από ό,τι σας καταστρέφει τη διάθεση, το μυαλό και το σώμα σας. Η Παρθένος επίσης είναι το ζώδιο που συνδέεται με την τελειότητα, την τάξη και μισεί το χάος και την έλλειψη οργάνωσης και αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε σθεναρά όρια σε σχέσεις και συνεργασίες και να τακτοποιήσουμε τον χώρο μας, αλλά και τυχόν εκκρεμότητες που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

Και επειδή η Παρθένος είναι από τα πιο παραγωγικά ζώδια, αν οργανωθούμε και βάλουμε πρόγραμμα σίγουρα θα καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

Κορύφωση και εκπλήρωση

Η Πανσέληνος συνήθως συνδέεται με ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση, οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να δούμε την αρχή του τέλους σε κάποια κατάσταση είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μας ζωή. Και επειδή η Πανσέληνος είναι η εποχή της κορύφωσης και εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, ίσως αν κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 10/02/2024, τώρα να δείτε αν αυτό αξίζει τον κόπο να συνεχίσει ή αν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές ή ακόμη και να εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Επίσης, επειδή πάντα η Πανσέληνος αυξάνει τα συναισθήματα μας και μας κάνει πιο ευαίσθητους ψυχολογικά, ίσως κάποιοι πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Και να μην ξεχνάμε ότι πάντα το ολόγιομο φεγγάρι συνδέεται με ακραία γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα και καταστροφές.

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

Λογική και συναίσθημα

Η Πανσέληνος ουσιαστικά είναι η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης και στην προκειμένη περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στους ονειροπόλους και συναισθηματικούς Ιχθύς και η Σελήνη στην Παρθένο που είναι το ζώδιο της λογικής. Αντιτίθεται λοιπόν το όνειρο με την πραγματικότητα και η ευαισθησία με την ορθολογική σκέψη. Μάλιστα οι δύο κύριες όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι είναι με πλανήτες που βρίσκονται στους Ιχθύς, τον Ερμή και τον Κρόνο, και όλη αυτή η κατάσταση θα κορυφωθεί. Ίσως λοιπόν, θα αισθανόμαστε λίγη σύγχυση, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε γειωμένοι και να ακούμε τη διαίσθηση μας που θα είναι έντονη και ισχυρή.

Οι Ιχθύες συμβολίζουν τον πνευματικό μας εαυτό και η Παρθένος τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας. Επομένως αυτό το φεγγάρι μάς προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν στην καθημερινή μας ρουτίνα και οι οποίες μας δημιουργούν έντονες συναισθηματικές ανάγκες. Θα αισθανόμαστε ότι ισορροπούμε σε ένα τεντωμένο σκοινί, τα διλήμματα θα είναι πολλά και οι εναλλακτικές μπερδεμένες.

Μάλιστα, επειδή η Παρθένος σχετίζεται με θέματα εργασίας και υγείας, ίσως μπούμε στη διαδικασία να αναζητήσουμε διεξόδους που να φέρουν καλύτερες συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στην υγεία μας σωματική και ψυχολογική. Αν λοιπόν κάτι κάνουμε λάθος, αν έχουμε επιλέξει τη λάθος δουλειά, τη λάθος σχέση ή δίνουμε την ενέργεια μας καθημερινά σε λάθος κανάλια, τότε η Πανσέληνος θα τονίσει αυτές τις αδυναμίες και θα μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε αποφάσεις και να ακολουθήσουμε σωστά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το φεγγάρι αυτό θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά θα πρέπει να τα εκφράσουμε και όχι να τα θάψουμε και να μας… τρώνε. Βέβαια η εξωτερίκευση πρέπει να γίνει με κάποια προσοχή και όχι με εντάσεις, νεύρα και δηλώσεις που δεν βγάζουν νόημα και είναι αποτέλεσμα χαοτικής σκέψης. Οι ξεκάθαρες κουβέντες και η εναρμόνιση με τη λογική και την πραγματικότητα θα οδηγήσουν στην ισορροπία.

 

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σχηματίζει δύο αντιθέσεις που θα μας φέρουν πιέσεις, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα.

  Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν νιώθουν ότι χάνουν στο παιχνίδι του έρωτα;

Η αντίθεση με τον Ερμή στους Ιχθύς είναι έντονη, καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της Παρθένου και αυτή η όψη κρύβει πολλούς κινδύνους. Καταρχάς, η Παρθένος ως ζώδιο είναι άκρως αναλυτική και λεπτομερειακή και μπορεί να αναλωθούμε σε σκέψεις και σενάρια που τελικά να «κάψουμε» τον εγκέφαλο μας και να πάρουμε αποφάσεις λανθασμένες και βασισμένες σε εμμονικές σκέψεις.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της Παρθένου είναι η κριτική, είτε στοχεύει στον εαυτό της είτε στους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνουμε πολύ σκληροί με τους άλλους και να χαρακτηριστούμε ως «άκαρδοι», γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις λέξεις και τον τρόπο που τις χρησιμοποιούμε και αν δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε την κριτική μας εποικοδομητικά, καλύτερα να κρατάμε το στόμα μας κλειστό.

Ο πιο σωστός τρόπος για να εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη που δημιουργεί σύγχυση και χάσμα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα είναι να αποστασιοποιηθούμε, να αποτραβηχτούμε από τις πολλές επαφές και να ακούσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας λειτουργώντας με κατανόηση και όχι να αυτομαστιγωνόμαστε.

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

Η αντίθεση με τον Κρόνο θα μας φέρει προ των ευθυνών μας, θα μας ωριμάσει και θα μας βοηθήσει να θέσουμε όρια, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία μας. Ο Κρόνος θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση να σηκώσουμε ανάστημα και να ζητήσουμε από τους άλλους αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό που δικαιούμαστε. Επίσης, θα μπορούμε πιο εύκολα να πούμε μερικά «όχι» σε ανθρώπους που μας πιέζουν και μας εκμεταλλεύονται.

Παράλληλα όμως θα δούμε κατάματα τα λάθη που έχουμε κάνει στη ζωή μας και θα κληθούμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τη συνέχεια σχέσεων και συνεργασιών. Επειδή όμως αυτή η όψη κάνει την καρδιά μας «πέτρα» και μας κάνει να νιώθουμε απόμακροι, πιεσμένοι και με αρνητικά συναισθήματα, θα πρέπει ταυτόχρονα να βρούμε το κουράγιο να μην πιέσουμε καταστάσεις, διότι αν πάρουμε αποφάσεις υπό αυτή τη συναισθηματική πίεση το πιο πιθανό είναι να τις μετανιώσουμε μετά.

 

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες από τις 2 έως τις 8 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ερμή και με τον Κρόνο θα πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχολογικά, καθώς θα δεχτείτε αρκετές πιέσεις τόσο στον τομέα της οικογένειας όσο και στη δουλειά. Θα νιώθετε εσωτερική σύγκρουση και ότι σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, από τη μία η οικογένεια και το σπίτι και από την άλλη η δουλειά. Όλη αυτή η πίεση θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος, αλλά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία για να μην… τρελαθείτε.

Ο στόχος είναι η σωστή διαχείριση τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά και εσείς. Η Πανσέληνος σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε από εδώ και πέρα και τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε να πάρετε απόσταση από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή ματιά τις προοπτικές σας, αλλά και ποιοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό σας.

Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές και να μπουν όρια για να ξαναβρείτε τον στόχο σας και αυτό που θα κάνει εσάς ευτυχισμένους, αλλά αν δεν έχετε τα σωστά δεδομένα ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις. Με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε τα όρια σας, τόσο στη δουλεία όσο και στην οικογένεια.

Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος και τώρα θα κληθείτε να βρείτε λύσεις και να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, μπορεί κάποιοι να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να κάνετε στιλιστικές αλλαγές και παρεμβάσεις στον χώρο σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο εργασίας.

  Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Το φεγγάρι μπορεί να φέρει πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας ή την αυτοπεποίθηση σας. Μην αφήσετε την ανασφάλεια και τις προκλήσεις να σας καταβάλουν και μην αναλώνεστε με θέματα που έγιναν στο παρελθόν και δεν αλλάζουν. Αφήστε πίσω σας άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που σας ταλαιπωρούν και κοιτάξτε μπροστά.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες μίας Πανσελήνου που είναι βαριά και γεμάτη σύγχυση και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να υπάρχει πίεση σε μια σχέση ή μια συνεργασία και να βιώσετε κάποιες εντάσεις.

Η Πανσέληνος που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όσα κρύβατε κάτω από το χαλάκι τα προηγούμενα χρόνια και σάς ζητά να τα δείτε κατάματα και να παραδεχτείτε τις αλήθειες της ζωή σας. Όχι την εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω, αλλά ό,τι θάβετε στην καρδιά σας και δεν το εκφράζετε. Επειδή όμως θα πιεστείτε συναισθηματικά, θα έρθετε σε κόντρα με την ψυχρή λογική σας, θα νιώθετε σαν να ισορροπείτε σε ένα σχοινί που από κάτω δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας και μπορεί να πέσετε ψυχολογικά από κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε.

Όμως δεν χρειάζεται ούτε να κρύβεστε ούτε να διαιωνίζετε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Αναθεωρήστε τα πεπραγμένα σας και βάλτε μια τελεία σε καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν πίσω. Οι εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν θα λείψουν, αλλά ίσως σας οδηγήσουν και σε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Όμως θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις μάχες που θα δώσετε και να είστε σίγουροι ότι η επανάσταση σας δεν βασίζεται σε λάθος συμπεράσματα ή σε λάθος πληροφορίες. Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας, διότι επικρατεί πολύ σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Το φεγγάρι όμως σας καλεί να προσέξετε και την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δώσουν ποιότητα ζωής.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος έρχεται με εκπλήξεις, πιέσεις και αλλαγές στον τομέα της καριέρας και εσείς καλείστε να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας, αλλά και ποιους θέλετε να έχετε δίπλα σας στα επόμενα σχέδια σας. Όμως επειδή κατά την περίοδο της Πανσελήνου συχνά επικρατεί το συναίσθημα παρά η κοινή λογική, αφήστε λίγες ημέρες να εξασθενήσει η επιρροή και μη λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή περιπλέκει τα πράγματα και ίσως δεν έχετε την ακριβή εικόνα των πραγμάτων μπροστά σας.

Βέβαια, για εσάς η υπομονή είναι άγνωστη λέξη, αφού συνήθως σας χαρακτηρίζει η βιασύνη και η ορμή. Το φεγγάρι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και τις φιλοδοξίες σας και ίσως σας φέρει και κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε. Ίσως κληθείτε να αναλάβετε έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά σας, ίσως έρθει μια προαγωγή ή κάποια πρόταση δελεαστική για να κάνετε μια νέα αρχή σε καινούριο περιβάλλον. Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά πριν υπογράψετε και δεσμευτείτε, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις για το μέλλον σας. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, διότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

  Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια;

Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε εξελίξεις και σε ένα ακόμη μέτωπο, στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ συγγενών ή να μπείτε στη διαδικασία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να αλλάξετε χώρο διαμονής ή να προκύψουν θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας.

Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά και με ψυχραιμία βάλτε τα όρια σας. Ακόμη μπορεί, επειδή δίνετε όλο το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά, οι δικοί σας να διεκδικούν τον χρόνο σας και τη συντροφιά σας και να σας πιέζουν. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει έντονο στρες και να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να σας πιάνει παράπονο και απογοήτευση. Δείξτε λίγο υπομονή, εξηγήστε τι σας συμβαίνει και μην το κρατάτε μέσα σας και το διογκώνετε στο μυαλό σας. Απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζεται από την Πανσέληνο στην Παρθένο που σχηματίζεται απέναντι σας κι εσείς θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι και τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Οι αντιθέσεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο και τον Ερμή, που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο σας, θα σας πιέσουν πολύ να κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις για θέματα που ίσως αποφεύγατε πολύ καιρό και ίσως θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Εξάλλου η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας «αναγκάσει» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ωριμάσετε, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταματήσετε να στρουθοκαμηλίζετε. Ωστόσο επειδή έχετε και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας μην πέσετε και πάλι στην παγίδα του και προτιμήσετε να βάλετε μπροστά τις ανασφάλειες και το συναίσθημά σας και τελικά να διαιωνίζετε τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Αυτό το φεγγάρι θέλει αλλαγές, αποφάσεις και να βάλετε τα όρια που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Μην χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας τρομάζουν και σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό. Τι νόημα έχει να βρίσκεστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να βάλετε όρια ή να έχετε έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και εσείς συνεχώς να τον δικαιολογείτε και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Όσο και να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε και η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω.

Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Βέβαια η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές. Είναι σημαντικό όμως να μάθετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην απαντάτε με το θυμικό σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *