Κορωνοϊός: Μητέρα Πέντε Παιδιών Βλέπει Τον Άντρα Της Έπειτα Από 15 Ημέρες Νοσηλείας

Ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά του έπειτα από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό

Ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά του έπειτα από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό

Ένα συγκινητικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με μία μητέρα από το Staten Island της Νέας Υόρκης που πήρε εξιτήριο έπειτα από 15 ημέρες νοσηλείας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η 47χρονη Christina Paz αποσωληνώθηκε και επανασυνδέθηκε με τον σύζυγό της μετά από όλη την περιπέτεια του κορωνοιού που πέρασε μόνη της αφού όλο αυτό το διάστημα ήταν μακριά και από τα πέντε παιδιά της.

Ωστόσο το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές, μετά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή φρόντισαν να κάνουν την έξοδό της αξέχαστη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Staten Island απεικονιζεται η Paz σε πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο να διασχίζει τους διαδρόμους του νοσοκομείου με το προσωπικό να φοράει μάσκες και προστατευτικές στολές προκειμένου να προστατευτεί από τον θανατηφόρο ιό.

Η 47χρονη, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, φορώντας επίσης μάσκα, απεικονίζεται να χαιρετάει γιατρούς και νοσηλευτές που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό της και τη βοήθησαν να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοιό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Paz λυγίζει ωστόσο την ώρα που αντικρίζει τον άντρα της, ξεσπά σε κλάματα, σηκώνεται από το αμαξίδιο και τον αγκαλιάζει σφιχτά. 

Ο Brahim Ardolic, διευθυντής του νοσοκομείου, είπε μεταξύ άλλων ότι η ιστορία της αποτελεί παράδειγμα δύναμης για όλους όσους αυτές τις ώρες δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον ιό και πρόσθεσε «είμαστε πολύ πιο ισχυροί από ό, τι αυτός ο τρομερός ιός».

  Τα 44 πιο famous ονόματα σκύλων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *