Ζώδια και ψέματα Αυτά που δεν θα έλεγαν ποτέ ψέματα!

Ζώδια και ψέματα
Ζώδια και ψέματα

 

Αυτά είναι τα 3 Ζώδια που δεν τους αρέσει το ΨΕΜΑ….

Ζώδια και ψέματα

Τοξότης

Η ειλικρίνειά του ξεπερνάει κάποτε την αίσθηση του μέτρου. Ο Τοξότης δεν είναι τόσο κυνικός όπως ο Αιγόκερως όταν λέει την αλήθεια. Αυτό κι όμως είναι ακόμα χειρότερο. Διότι δεν τη λέει με ενσυναίσθηση και ενδιαφέρον να μη στεναχωρήσει τον άλλον. Τη λέει με δόση «κακού χιούμορ» επειδή θεωρεί ο ίδιος πως είναι κάτι αστείο.

Το ζήτημα με τον Τοξότη είναι ότι πολλές φορές εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι ο πιο κοινωνικός και ο πιο «cool» με αποτέλεσμα να λέει την αλήθεια και να τους στρέφει όλους εναντίον τους. Δεν του αρέσει να λέει πράγματα πισώπλατα ή να λένε πράγματα μπροστά του για άλλους. Δεν του αρέσει γιατί δε θα εμπιστευτεί το άτομο που θα το κάνει.

 

Ζώδια και λάθη: Τρία πράγματα που μετανιώνει στη ζωή του το κάθε ζώδιο

 

Αιγόκερως

Είναι τόσο κυνικός, ειλικρινής και «ψυχρός» που πραγματικά νιώθεις ότι σε κρίνει, ή τον βλέπεις σαν αυθεντία. Θα σου πει αυτό που νιώθει, όπως ακριβώς το νιώθει γιατί δε θέλει να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του για τα λάθος πράγματα και με τους λάθος ανθρώπους. Του αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες διαφορετικά δε συζητάει καν επειδή θεωρεί πως δεν έχει νόημα εξ’ αρχής.

Αν κάποιος πει ψέματα στον Αιγόκερω δεν πρόκειται να κερδίσει την προσοχή του καθόλου εύκολα. Προτιμούν να λένε κάτι χωρίς να σκέφτονται πολλές φορές το αντίκτυπο που αυτό μπορεί να έχει σε άλλα άτομα, πιο ευαίσθητα. Εν ολίγοις είναι του στυλ «αυτός είμαι, αυτά πιστεύω, σ’ αρέσει δε σ΄ αρέσει».

  Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

Καρκίνος

Φημίζεται για την ευαισθησία και τη διορατικότητά του. Είναι όμως και από τα πιο ειλικρινή ζώδια. Δε μπορεί να πει ψέματα γιατί δε θα νιώθει καλά με τον εαυτό του. Του αρέσει η αλήθεια γιατί θέλει να ξέρει ότι οι φίλοι του και ο σύντροφός του είναι επίσης αληθινοί απέναντί του. Έχει στεναχωρηθεί στο παρελθόν από την έλλειψη αλήθειας διότι πάντα ήταν ο πιο πιστός φίλος και σύντροφος.

 

Ζώδια και ψέματα

 

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *