Μάθε ποιο τραγούδι έχει γραφτεί για το ζώδιο σου!

Μάθε ποιο τραγούδι έχει γραφτεί για το ζώδιο σου

τραγούδι έχει γραφτεί για το ζώδιο

 

Ελληνικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και κάποια στιγμή άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας, που μας θυμίζουν έναν έρωτα παλιό ή νέο, που έχουμε δακρύσει ή χαμογελάσει με αυτά, που φέρνουν στο νου μας εικόνες αλησμόνητες.

Παρακάτω ακολουθούν αγαπημένα ερωτικά τραγούδια, όπως ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο!

Καλή …ακρόαση λοιπόν!

 

Μάθε ποιο τραγούδι έχει γραφτεί για το ζώδιο σου

Κριός: Ζηλεύει η νύχτα-Ορφέας Περίδης

Ένα τραγούδι που μιλά για έναν έρωτα φλογερό, παθιασμένο, δυναμικό, παρορμητικό… Όπως ακριβώς τον βιώνει ένας ερωτιάρης Κριός. «Ζεστό ποτάμι αυτή τη ζεστασιά σου δώσ’ μου, θερμό εσύ ρεύμα στην κρύα θάλασσα του κόσμου…»

Ταύρος: Να μην χαθείς ποτέ από τη ζωή μου-Μαρινέλλα

Στίχοι που μιλούν για μία αγάπη πολύχρονη, αιώνια, που μεγαλώνει και δυναμώνει μέρα με τη μέρα, χωρίς οι εποχές και το πέρασμα του χρόνου να την αγγίζουν. Μια αγάπη ακριβώς όπως τη θέλει ο Ταύρος. «Μα εσύ ποτέ, να μη χαθείς ποτέ, ποτέ απ’τη ζωή μου γιατί κυλάς όπως το αίμα στο κορμί μου. Μου δίνεις δύναμη και νόημα να ζω…»

 

Δίδυμος: Μίλα μου-Δάκης Χριστιάνα

Όταν η αγάπη πρέπει να εκφραστεί με λόγια, όπως και το μέγεθος της, την αξία της, μέχρι τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει, μόνο ο Δίδυμος ξέρει να το κάνει καλύτερα από όλους. «Μίλα μου, ναι μίλα μου. Αν την αγάπη που σου έδωσα την άξιζες… Θα σου πω, ναι θα σου πω. Πως την αγάπη σου σα φυλαχτό την κράτησα…»

 

Καρκίνος: Τι γλυκό να σ’ αγαπούν-Χάρις Αλεξίου

Ένας έρωτας που εκφράζεται από αυτή την υπέροχη φωνή, με γλυκύτητα, τρυφερότητα, συγκίνηση, μέσα από δύο μελαγχολικά ακαταμάχητα μάτια όπως του Καρκίνου. «Μάτια μου μεγάλα, μάτια μελαγχολικά, ήπια στάλα στάλα, τα βαθιά σας μυστικά…»

  Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου – Θα ζήσουν τέλειες στιγμές

Λέων: Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ- Βίκυ Μοσχολιού

Όταν αγαπάς τόσο πολύ, χωρίς μέτρο, δυνατά, φλογερά, πιο ψηλά κι απ’ τον ήλιο, τότε αγαπάς σαν Λέοντας! «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ, μέτρο δεν έχει η αγάπη, είναι απ’ τον ήλιο πιο ψηλά, και δεν τη φτάνει μάτι…»

 

Παρθένος: Άσε με να σ’ αγαπώ – Λίτσα Διαμαντή

Όταν η αγάπη εκφράζεται μέσα από πράξεις, θυσίες και εξυπηρετικότατα και χωρίς εγωισμό, όπως σε αυτό το τραγούδι, μόνο ένας Παρθένος μπορεί να το καταλάβει απόλυτα.. «Άσε με εσύ να φταις κι εγώ συγγνώμη να ζητάω.Άσε με, άσε με, άσε με, να σ’ αγαπάω…»

 

Ζυγός: Θέλω κοντά σου να μείνω – Γιάννης Βογιατζής – Τζένη Βάνου

Μόνο ένας Ζυγός ξέρει πολύ σωστά, ότι ο έρωτας είναι συντροφικότητα, αναγκαιότητα, εξάρτηση ο ένας από τον άλλο, χωρίς να απομακρύνονται δευτερόλεπτο… Παντοτινά… «Θέλω κοντά σου να μείνω, θέλω σκιά σου να γίνω. Κάθε πληγή ν’ απαλύνω, που σε πονά…»

 

Σκορπιός: Πρώτη φορά – Ρένα Κουμιώτη

Ένα τραγούδι με ερωτισμό, βαθύ συναισθηματισμό, πάθος… Που μιλά για έναν έρωτα αληθινό, που ο ένας πεθαίνει και γεννιέται στα χέρια του άλλου… Ένα τραγούδι για το Σκορπιό. «Κι ο πυρετός σου μέσα μου, φωτιά που σπαρταράει. Έγιν’ ο κόσμος μια σταλιά και πια δεν με χωράει. Πρώτη στα χέρια σου φορά, γεννιέμαι και πεθαίνω…»

 

Τοξότης: Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες – Γιάννης Βογιατζής

Ένα τραγούδι φωνακτό, ερωτικό, χαρούμενο και σε… πολλές γλώσσες να υμνεί την αγάπη! Τι καλύτερο για ένα Τοξότη! «Σ’ αγαπώ ελληνικά, ίο τι άμο ιταλικά, ζε βουζέμ φραντσέζικα, άι λάβ γιού εγγλέζικα…»

  Τα 4 ζώδια που θα βάλουν τάξη στη ζωή τους και όρια στους άλλους με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24/02/2024

 

Αιγόκερως: Αν σ’ αρνηθώ – Τζένη Βάνου

Ο Αιγόκερως αγαπά απόλυτα, αληθινά και κρατάει το λόγο του στον έρωτα! Όπως ακριβώς περιγράφει αυτό το υπέροχο τραγούδι! «Αν σ’ αρνηθώ φιλώ σταυρό, κι όρκο βαρύ σου κάνω, αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου, να πέσω να πεθάνω…»

 

Υδροχόος: Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά – Σοφία Βέμπο

Γιατί αν θες να ζήσεις έναν έρωτα γεμάτο χαρά, γέλιο και καλοπέραση, όπως ακριβώς μας λένε αυτοί οι στίχοι, τότε άσε έναν Υδροχόο να σε αγαπήσει! «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά, μου χαϊδεύεις μετά τα μαλλιά, κι όλη μέρα γελάς, λόγια λες τρυφερά και γεμίζεις το σπίτι χαρά…»

 

Ιχθύς: Πριν χαθεί το όνειρο μας- Τόλης Βοσκόπουλος

Απόλυτα ρομαντικό, βαθύ, συναισθηματικό τραγούδι που μιλάει στη ψυχή μας και αντιμετωπίζει τον έρωτα σαν το απόλυτο όνειρο… Όπως ακριβώς ο Ιχθύς… «Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ’ αγαπάω κι όπου φτάσουμε…»

 

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *