Adriana Lima: Η διατροφή του διάσημου supermodel!

Adriana Lima

Adriana Lima

 

Ήταν άγγελος της Victoria’s Secret για περισσότερο από 15 χρόνια πράγμα που σημαίνει πως ήταν στρατιώτης στο θέμα της διατροφής και της άσκησης. Η Adriana Lima έχει χαρακτηριστεί από τις συναδέλφους της ως “unstoppable”, δηλαδή “ασταμάτητη”.

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ο μόνος λόγος που τρώει είναι για να έχει ενέργεια και να επιβιώνει. Δεν τρώει για διασκέδαση και δεν θεωρεί το φαγητό απόλαυση.

Για δες τι περίπου περιέχει το καθημερινό της διατροφολόγιο…

Πρωινό

Μια τυπική μέρα η Adriana τρώει βρώμη με σταφίδες και ασπράδια αυγών για πρωινό. Κάποιες άλλες μέρες μπορεί να ρίξει και γάλα στη βρώμη ή να πιει και λίγο καφέ. Κάποιες άλλες φορές τρώει μούσιλ με γιαούρτι ή μέλι. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί μια διατροφή βασισμένη στις σωστές μερίδες.

 

Μεσημεριανό και σνακ

Μια τυπική μέρα η Adriana τρώει ψάρι, κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας μαζί με λαχανικά. Συνήθως τρώει ψητά λαχανικά. Για σνακ μπορεί να φάει ωμά λαχανικά όπως αγγουράκια και καροτάκια ενώ κάποιες φορές μπορεί να φάει ένα κομματάκι σοκολάτα ή μια κουταλιά της σούπας μέλι για ενέργεια.

 

Adriana Lima: Η διατροφή του διάσημου supermodel!

 

Βραδινό

Η ίδια πιστεύει πως το βράδυ πρέπει να τρώμε όσο πιο λίγο γίνεται. Η Adriana τα βράδια, λοιπόν, τρώει μόνο σαλάτα και τίποτα άλλο. Αυτό τη βοηθάει να κοιμάται καλύτερα και να ξυπνάει με περισσότερη ενέργεια.

 

Σε γενικές γραμμές αυτό που κάνει η Adriana Lima είναι να ακολουθεί μια διατροφή απώλειας βάρους όταν θεωρεί ότι το χρειάζεται και όταν θέλει απλά να διατηρηθεί στο βάρος που έχει προσθέτει μερικές θερμίδες παραπάνω.

  Πόσες θερμίδες έχουν οι «σούπερ» καφέδες

Η διατροφή της είναι φτιαγμένη από διατροφολόγο και ελεγμένη από γιατρό πράγμα που σημαίνει πως καλό θα είναι να μην την κάνεις χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη του δικού σου γιατρού.

 

keepup.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *