Πώς ζηλεύουν τα ζώδια

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια

 

Λίγη καχυποψία, λίγη ανασφάλεια, λίγη υπερβολή, πολλά νεύρα και έτοιμο το μαντζούνι. Ζήλια θα το πούμε και θα είναι το μυστικό μας. Η αλήθεια είναι πως όταν ζηλεύουμε, έχουμε την ένταση στο τσεπάκι.

Βέβαια, το πόση ψυχραιμία θα κρατήσουμε εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μας. Η ζήλια καθορίζει αρκετά τις πράξεις και τις λέξεις μας. Το κάθε ζώδιο εκφράζεται με τον τρόπο του και δείχνει ανάλογη ανοχή.

 

Κριός

Ετοιμάσου για χαμό. Ο Κριός δεν μπορεί να ζηλέψει αθόρυβα ή να το κρατήσει για τον εαυτό του. Δεν έχει σκοπό και να ξεκατινιαστεί βεβαίως- βεβαίως, αλλά μια έκρηξη από μεριάς του να την περιμένεις. Όταν διεκδικούν το αντικείμενο του πόθου του, γίνεται τόσο κτητικός που ο θυμός τον κυριεύει μέχρι να ηρεμήσει και να δει την κατάσταση πιο ψύχραιμα.

 

Ταύρος

Η φράση «ταύρος εν υαλοπωλείο» πρέπει να βγήκε όταν ένας Ταύρος είδε τη σχέση σου, το φλερτ του, τη μονόπλευρη καψούρα του ή ακόμα και το ανεκπλήρωτο απωθημένο του να μιλάει και να χαμογελά με κάποιον άλλο. Κτητικός όσο δεν πάει εννοείται πως ζηλεύει και μάλιστα τρελά. Δεν το κρύβει, γιατί και να ήθελε δεν μπορεί. Θέτει τελεσίγραφα, κάνει σκηνές και γενικότερα δημιουργεί έναν κακό χαμό μέχρι να πειστεί πως τον θες και να νιώσει και πάλι ασφαλής.

 

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια  Δίδυμος

Αν προσπαθείς να κάνεις ένα Διδυμάκι να ζηλέψει στο πλαίσιο στρατηγικών, θα φας ήττα πανηγυρική. Όσο κι αν χασκογελάς, όσο κι αν κάνεις παιχνιδάκια με τα μάτια, όσο διαχυτικά κι αν φερθείς σε κάποιον, ο Δίδυμος δε ζηλεύει. Είναι τύπος χαλαρός και σίγουρος για τον εαυτό του, πνεύμα ελεύθερο, που δεν καταπιέζει. Θεωρεί τη ζήλια μικροπρέπεια κι έτσι την έχει αποβάλει απ’ τα συναισθήματά του. Εξάλλου, ξέρει πως αν ο άλλος του δημιουργεί ανασφάλειες απλά δεν είναι γι’ αυτόν.

  Πώς απολογείται το κάθε ζώδιο μετά από καβγά

 

Καρκίνος

Ζηλεύει και το καταλαβαίνεις. Βγάζει καπνούς από τα αυτιά, ανάβουν λαμπάκια πάνω απ΄το κεφάλι του, γουρλώνουν τα μάτια του. Γενικώς φαίνεται, δεν κρύβεται κι ούτε που θέλει. Το Καρκινάκι εκδηλώνεται και μάλιστα πολύ. Δεν μπορεί να κρύψει το συναίσθημά του, θα σου πετάξει σπόντες, θα κατσουφιάσει, κι αυτό φυσικά και σε συμφέρει γιατί μπορείς να διακρίνεις εύκολα τα σημάδια ζήλιας του και να αρχίσεις τις δικαιολογίες και τις μετάνοιες κατευθείαν και χωρίς πολλά-πολλά.

 

Λέων

Ανωτερότητα. Τόσο απλά. Αν ζηλεύει, λέει; Τρελαίνεται. Καίγεται από ζήλια, φουντώνει, νευριάζει, μα δε θα δείξει ούτε μια μικρή σπίθα απ’ όλη τη φωτιά που καίει μέσα του. Ξέρει, όμως, να πετάει πολύ καλές κι εύστοχες ατάκες. Ωστόσο, το δυνατό σημείο στο λιοντάρι είναι το βλέμμα. Σε κοιτάζει κατάματα και σε αφοπλίζει. Τα μάτια του τα λένε όλα. Έχει απίστευτα όρια στην υπομονή του, περιμένει πάντα την κατάλληλη στιγμή, δε βιάζεται και συγκεντρώνει πληροφορίες. Του αρκεί να τις ξέρει ο ίδιος. Δεν αποκαλύπτει ούτε πηγές ούτε κινήσεις. Θα τα δεις όλα μπροστά σου όταν θα αποφασίσει.

 

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια  Παρθένος

Με στυλ. Ναι, ο Παρθένος δεν είναι ο κλασσικός ζηλιάρης. Εκδηλώνει τη ζήλια του απλά και ήσυχα. Έχει επίγνωση για κάθε κίνησή του, σκέφτεται πολύ, πάρα πολύ, και δε σε ζαλίζει με αμφιβολίες και ανακρίβειες. Θα θέλει να το συζητήσετε, σίγουρα θα ενοχληθεί ο εγωισμός του, αλλά δε θα τον δεις να αλλάζει χρώματα -φανερά τουλάχιστον. Θα παραμείνει ψύχραιμος και οι ερωτήσεις του θα είναι διακριτικές και τυπικές. Εντάξει, δεν είναι και τόσο υποχωρητικός. Πιο πολύ διπλωμάτης είναι γιατί δε θέλει να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Πάνω απ’ όλα ηρεμία.

  Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023, για όλα τα ζώδια

 

Ζυγός

Με εκρήξεις. Αν ο Ζυγός ζηλεύει, θα το καταλάβεις. Θα ξεκινήσει από πικρόχολα σχόλια, θα περάσει στις προσβολές, και θα καταλήξει σε πυροτεχνήματα – και όχι από εκείνα τα καλά που έχεις δει στο σεξ μαζί του. Είναι βαθιά ριζωμένες, και ακόμα πιο βαθιά κρυμμένες, οι ανασφάλειές του και για αυτόν η ζήλεια θα βγει όταν νιώθει ότι απειλείται. Δε θα είναι ήσυχη η διαμαρτυρία του και δε θα είναι κάτι που θα του περάσει έτσι. Όσο για αυτό που κατάφερε να τον κάνει να αμφιβάλλει, ας πούμε ότι το «αιώνιο μίσος» κάπου-κάπου, υπάρχει.

 

Σκορπιός

Με δηλητήριο. Μεταφορικά φυσικά – όχι ότι αν μπορούσε και κυριολεκτικά, δε θα το έκανε. Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη ζήλεια του. Δε θα το παραδεχτεί ποτέ, εννοείται, ότι ζηλεύει, αλλά θα το καταλάβεις. Κυρίως από τη ξινίλα στη μούρη του, λες και κατάπιε ο ίδιος εκείνο το δηλητήριο που λέγαμε πριν. Δε θα χάσει ευκαιρία να θίξει ή να μειώσει αυτόν που ζηλεύει, δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν αυτό που ζηλεύει είναι ένας άλλος άνθρωπος ή αν είναι η δουλειά σου ή τους φίλους σου για το χρόνο που του «κλέβουν» και δε θα δείξει καμιά ανωτερότητα.

 

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια  Τοξότης

Θα αντιδράσει και θα αντιδράσει κι άσχημα. Όταν ζηλεύει ο Τοξότης δεν ελέγχεται. Μπορεί να σηκωθεί και να φύγει, δε θα σου μιλάει, θα αποφύγει την οπτική επαφή. Δε θέλει πολλά-πολλά. Δεν είναι ήρεμος σε αυτά τα πράγματα και θα το καταλάβεις εμπράκτως. Για να ηρεμήσει θα ζητήσει αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητάς σου, αλλά και πάλι δεν ξεχνάει εύκολα -έως καθόλου- οπότε σπόντες θα πετάει για πάντα και με κάθε αφορμή.

  Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου, για το ζώδιό σου!

 

Αιγόκερως

Ζήλια είπες; Καλύτερα να πεθάνει παρά να σου δείξει ότι ζηλεύει, άσε που ζηλεύει και σπάνια και για να το κάνει, θα έχει δικαίωμα, κάτι θα έχει συμβεί, γιατί μιλάμε για ένα από τα πιο λογικά ζώδια. Αν όμως έρθει αυτή η μέρα που θα ζηλέψει κι αυτός, θα σε καθίσει κάτω όμορφα κι ωραία και θα σου κάνει συζήτηση. Αν τον αγνοήσεις, εκεί θα αρχίσει το πραγματικό πρόβλημα. Οπότε το νου σου, αν καταφέρεις κι εξοργίσεις και το τέρας ψυχραιμίας, τότε μάλλον κάτι έκανες κι εσύ κι οδηγηθήκατε εκεί. Στο σκοτεινό μονοπάτι της ζήλιας.

 

Υδροχόος

Δε ζηλεύει. Θα τον χαρακτήριζες άνετα και αναίσθητο μιας και ο Υδροχόος δε θα εκδηλώσει ποτέ τη ζήλια. Τώρα, αν την αισθάνεται ή όχι το ξέρει μόνο ίδιος, πάντως σε αυτή την περίπτωση ξέρει να την κρύβει πολύ καλά μέσα του. Επομένως, δεν έχεις να φοβάσαι τις αντιδράσεις του γιατί σίγουρα δε θα είναι ηχηρές.

 

Πώς ζηλεύουν τα ζώδια  Ιχθύς

Παιχνιδιάρικα και με στιλ. Δε θα κάνει σκηνή, ούτε θα τον δεις να θυμώνει πραγματικά, άλλωστε έχει πολλή αυτοπεποίθηση για να ζηλέψει σε σημείο που δε θα το ελέγχει. Θα σου πετάξει καμιά μπιχτούλα, μπορεί να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα κάνοντάς σε να ζηλέψεις εσύ, το βλέπει σαν παιχνίδι κι οριακά καμιά φορά του αρέσει, αρκεί να μη φτάσει στο σημείο να σας δημιουργήσει όντως πρόβλημα.

 

pillowfights.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *