Πώς θα κάψετε 600 θερμίδες την εβδομάδα

Πώς θα κάψετε 600 θερμίδες την εβδομάδα χωρίς γυμναστική

Πώς θα κάψετε 600 θερμίδες την εβδομάδα χωρίς γυμναστική

 

Νιώθετε τύψεις για το παγωτό που φάγατε χθες αλλά δεν έχετε όρεξη να πάτε στο γυμναστήριο για να το «κάψετε»; Υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος να πετύχετε το στόχο σας!

Βάζοντας στη ζωή σας μια καινούργια συνήθεια μπορείτε να καίτε έως και 600 θερμίδες την εβδομάδα!

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο στο Τσέστερ στην Αγγλία, μπορείτε να κάψετε έως και 40 θερμίδες ανά ώρα μόνο και μόνο αν στέκεστε όρθιοι.

Στο πλαίσιο πειράματος που διεξήγαγαν οι ερευνητές, ζητήθηκε από 10 υπαλλήλους γραφείου να στέκονται όρθιοι ενώ δουλεύουν για τρεις ώρες τουλάχιστον κάθε μέρα, για μία εβδομάδα συνολικά.

Διαπιστώθηκε ότι η ορθοστασία αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς τόσο ώστε να καίει ο οργανισμός επιπλέον 0,7 θερμίδες το λεπτό, δηλαδή 42 θερμίδες ανά ώρα. Με τρεις ώρες ορθοστασία την ημέρα μέσα στο εργασιακό πενθήμερο, καταναλώνονται κατά τον τρόπο αυτό επιπλέον 630 θερμίδες! Όχι κι άσχημα…

Επειδή βέβαια οι τρεις ώρες ορθοστασία ακούγονται κουραστικές, μπορείτε να εφαρμόσετε απλές στρατηγικές ώστε να εντάξετε την ορθοστασία πιο ομαλά και αποσπασματικά μέσα στη μέρα σας. Για παράδειγμα:

– Μην κάθεστε στον καναπέ όταν βλέπετε μια είδηση στην τηλεόραση

– Μην κάθεστε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

– Φάτε πρωινό όρθιοι, ακουμπώντας το πιάτο στον πάγκο της κουζίνας

– Κάντε βόλτες μέσα στο σπίτι όταν μιλάτε στο τηλέφωνο

 

Πώς θα κάψετε 600 θερμίδες την εβδομάδα

socialista.tothemaonline.com

 

 

  Διάσημος Καρδιολόγος Συνιστά «Ανεπιφύλακτα» ΑΥΤΗ τη Διατροφή και Ισχυρίζεται ότι θα Χάσετε έως και «10 κιλά» σε μόλις 1 Εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση