Τα 5 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

Τα 5 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

Τα 5 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

 

Δίδυμος

Θα απαντήσει και θα συνεχίσει να απαντά για πάντα. Έχει κάθε φορά εκατομμύρια πράγματα να πει και σίγουρα ξέρει να πώς να διασκεδάσει. Θα είναι το Tinder account που θα σου ζητήσει το Instagram σου για να μπορεί να σου στέλνει DM με τα τελευταία memes που κυκλοφορούν. Το να φλερτάρεις με έναν Δίδυμο μοιάζει λίγο με τρενάκι του λούνα παρκ διότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου έρχεται. Ξέρει πώς να να διαβάσει το άνθρωπο που έχει απέναντι και να προσαρμόσει το χιούμορ του στην κάθε περίσταση.

 

Τοξότης

Δεν αγαπά τίποτα παραπάνω από το να είναι ψυχή των πάρτι (σε αυτή την περίπτωση, των συζητήσεων με μηνύματα). Θα σε διασκεδάσει για ώρες με ιστορίες από τις πάμπολλες περιπέτειές του. Είναι ζώδιο της φωτιάς που σημαίνει ότι έχει ισχυρή προσωπικότητα και ζήλο για τη ζωή που είναι μεταδοτικός. Είναι φοβερά έξυπνο και πνευματώδες ζώδιο οπότε θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη συζήτηση για να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Αν κερδίσεις αυτό το στοίχημα, θα κερδίσεις και τον δρόμο προς την καρδιά του Τοξότη.

 

Ζυγός

Το να διασκεδάσει τους άλλους είναι αυτό που τον χαροποιεί. Απολαμβάνει να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον αυτό τους και νιώθει ικανοποιημένος αν ο συνομιλητής του χαμογελάει και απολαμβάνει τη συζήτηση. Ο Ζυγός θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να γελάσεις χρησιμοποιώντας το σωματικό χιούμορ, στέλνοντας gifs που δείχνουν συναισθήματα ή απλά εξιστορώντας ντροπιαστικά σκηνικά από τη ζωή του. Τίποτα δεν εξαιρείται στην περίπτωσή του.

  Τι Είναι Ο Αριθμός Του Ήλιου Και Τι Σημαίνει Για Τον Χαρακτήρα Σου;

 

Κριός

Ζει για την προσοχή που παίρνει όταν λέει ένα καλό (και πιθανότατα πονηρό) αστείο. Κάποιες φορές είναι απότομος και υπερβολικά ειλικρινής αλλά πηγάζει από αληθινή αγάπη και αυθεντική στοργή. Ερωτεύεται βαθιά τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνει και αν του αρέσεις θα σιγουρευτεί ότι σου δίνει όλη την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία του. Ένας Κριός θα κάνει συχνά σαρκαστικά αστεία για τον εαυτό του γιατί ξέρει στο βάθος ότι είναι το “αφεντικό” και δεν χρειάζεται κανενός την επιβεβαίωση.

 

Τα 5 ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

centralnews.gr

Αφήστε μια απάντηση