Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση‏! ΖΩΔΙΑ

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση

 

Έχεις χωρίσει;Θες να έχεις μια εγγυημένη επανασύνδεση; Θα γυρίσει πίσω σε σένα; Έχεις χάσει τον έρωτα της ζωής σου και τώρα θέλεις να τον ξανακερδίσεις;

Ίσως έχεις κάνει κι εσύ λάθη, όπως και το πρόσωπο που αγαπάς, αλλά έχεις συνειδητοποιήσει, πόσο δυστυχισμένος είσαι τώρα και σου φαίνεται να είναι πολύ αργά ή μήπως δεν είναι; Μάθε όλα τα έξυπνα τρίκ για σίγουρη και εγγυημένη επανασύνδεση σύμφωνα με το ζώδιο του/της:

 

Αστρολογικές συμβουλές για μια σίγουρη επανασύνδεση.

Οι ερωτικές σχέσεις, είναι ένα τυχερό παιχνίδι και όταν τα πράγματα δεν κυλίσουν αρμονικά και τελικά καταλήξουμε στο χωρισμό με το πρόσωπο που αγαπάμε, αισθανόμαστε απαίσια και πολλές φορές χάνουμε τις ελπίδες μας, ότι θα μπορούσαμε να ξανακερδίσουμε τη χαμένη ευτυχία. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο, ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Δύο άνθρωποι είναι μαζί, αλλά θα υπάρξουν και χρονικές περίοδοι που χωρίζουν. Αφού εσύ και ο σύντροφός σου έχετε χωρίσει, μερικές φορές ο ένας ή και οι δυο σας λυπάστε για τον τερματισμό της σχέσης. Πριν προσπαθήσεις να κερδίσεις πίσω τον πρώην σου, ανέλυσε πώς αισθάνεσαι πραγματικά για το σύντροφό σου και σκέψου, ότι δεν είσαι και ο μόνος που πάσχεις από μοναξιά.

 

Αν θέλεις πραγματικά την επανασύνδεση, τότε προσπάθησε να αναζωπυρώσεις το ειδύλλιο, διαβάζοντας το ζώδιο του συντρόφου σου:

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Κριό σου…

Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός, θα πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία. Χρειάζεται να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του, γιατί έτσι μόνο μπορεί να ανοίξει την καρδιά του σε σένα ξανά. Για να γυρίσει πίσω ο Κριός σου, θα πρέπει να του αποδείξεις ότι μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη με την καρδιά του, για άλλη μια φορά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είσαι δυνατός και συναισθηματικά σταθερός.

Θα πρέπει να «εργαστείς» για να τον φέρεις πίσω και πρέπει να δει, ότι εσύ είσαι ο μοναδικός σύντροφος γι’ αυτόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις μία πλατωνική φιλία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί εξασφαλίζει ότι θα παραμείνεις σαν μια θετική επίδραση στη ζωή του. Τον ξέρεις ήδη πολύ καλά και έτσι το να είστε φίλοι, είναι άνετο και φυσικό και για τους δυο σας. Ο Κριός, είναι πολύ ανοιχτός στην ιδέα της διατήρησης επαφής όταν μια σχέση τελειώνει, οπότε θα δεχτεί την ιδέα αυτή με ανοιχτές αγκάλες.

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Ταύρο σου…

Όταν ένας Ταύρος αγαπάει και η σχέση τελειώνει, αυτός θα είναι το ίδιο διαλυμένος όπως και εσύ. Κράτησε την επαφή μαζί του, διατηρώντας παράλληλα τα συναισθήματά σου ανέπαφα. Το πιθανόν, είναι να σου δώσει άλλη μία ευκαιρία μαζί του και μπορείς να την έχεις. Αν οι ενέργειές σου, προκάλεσαν τη διάλυση της σχέσης σας, πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Ένα από τα εμπόδια που πρόκειται να αντιμετωπίσεις, προκειμένου να φέρεις πίσω τον Ταύρο σου, είναι να σε συγχωρήσει.

Δυστυχώς, έχει δυνατές αναμνήσεις και κρατά μέσα στο μυαλό του τις αδικίες του παρελθόντος, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πληγώθηκε από εσένα, πρόκειται να προσπαθήσεις σκληρά, για να σου δώσει άλλη μία ευκαιρία. Χρησιμοποίησε την απλή προσέγγιση λέγοντάς του, ότι πραγματικά λυπάσαι. Να μην προσπαθήσεις να τον δελεάσεις με χρήματα ή δώρα για να επανορθώσεις. Απλά πες του, ότι μετάνιωσες για ότι συνέβη και στη συνέχεια δείξε του ότι είσαι ένας διαφορετικός άνθρωπος τώρα. Αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά είναι θεμελιωδώς σημαντικό για να τον φέρεις πίσω.

 

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση   Θέλεις να φέρεις πίσω τον Δίδυμό σου…

Αν είσαι ερωτευμένος με έναν Δίδυμο και οι δυο σας δεν είστε πια μαζί, είναι συναισθηματικά δύσκολο. Τον λατρεύεις και παρόλο που ξέρεις ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, μαζεύοντας τα κομμάτια της ζωής σου, δεν μπορείς να το κάνεις. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που πρέπει να θυμάσαι, αν θέλεις να επανασυνδεθείς με έναν Δίδυμο, είναι ο έλεγχος των συναισθημάτων σου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι Δίδυμοι, τρελαίνονται με έναν υπερβολικά συναισθηματικό σύντροφο.

  Ζώδια: Τα μεγαλύτερα λάθη με το πορτοφόλι τους

Αν προσπαθήσεις, κατά την προσέγγισή σου να μιλήσεις για να επιστρέψει, αν κλαις θα τερματίσει αμέσως τη σχέση. Θα κοιτάξει για οποιαδήποτε δικαιολογία, για να σταματήσει τη συνομιλία και θα αισθανθείς ότι έγιναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Είναι πολύ καλύτερα για σένα, να παρουσιαστείς ως ώριμο και συναισθηματικά σταθερό άτομο. Όταν λάμψει αυτή η αυτοπεποίθησή σου και το καταλάβει, τότε θα συνειδητοποιήσει τι έχασε και θα σε αγαπήσει περισσότερο γι’ αυτό.

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Καρκίνο σου…

Αν τον αγαπάς και δεν μπορείς να προχωρήσεις χωρίς αυτόν, θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσεις να τον φέρεις πίσω. Θα πρέπει πάνω από όλα, να αναγνωρίσεις τα μοναδικά προτερήματά του και τι ήταν αυτό, που του τράβηξε την προσοχή σε σένα, όταν πρωτογνωριστήκατε. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι και μπορεί να φαίνονται ότι είναι εντάξει με το χωρισμό η καρδιά τους, αλλά μπορεί να είναι χίλια κομμάτια. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα για να επανορθώσεις.

Μπορείς να το κάνεις αυτό με την ανάληψη της ευθύνης από την πλευρά σου στο χωρισμό. Να ξέρει ότι εσύ λυπάσαι για τα δικά σου λάθη ακόμα κι αν ήταν αυτός, που αποφάσισε το χωρισμό. Στα αλήθεια, θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ζητάς συγγνώμη από τον ίδιο. Για να κερδίσεις έναν Καρκίνο και πάλι, θα χρειαστείς λίγο χρόνο. Θα χρειαστεί να του δείξεις ότι το μόνο που θέλεις, είναι το καλύτερο γι’ αυτόν. Με το χρόνο, θα σε δει ως κάποιον που μπορεί να αγαπήσει και να εμπιστευθεί ξανά, ότι θα δημιουργηθεί πάλι μια νέα, ισχυρή και ακλόνητη σχέση.

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Λέοντά σου…

Οι Λέοντες είναι παθιασμένοι, δραματικοί και μερικές φορές υπερβολικοί. Έχουν μία τάση για το θέατρο και θα μπορούσαν να απολαύσουν τόσο το δράμα της διάλυσης, όσο και το κυνηγητό του έρωτα. Έτσι, εάν θέλεις να ξέρεις πώς να επανασυνδεθείς με τον Λέοντά σου, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις μία συγκεκριμένη προσέγγιση. Να είσαι ειλικρινής μαζί του, γιατί μισεί την ανειλικρίνεια και την εξαπάτηση. Να είσαι πολύ ειλικρινής και με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ειπωθούν με λέξεις και να γίνουν και πράξεις, για να του δείξεις ακριβώς πόσο τον αγαπάς. Κολάκεψε τον λίγο περισσότερο.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να φέρουν πίσω το σύντροφό τους, είναι να τον κάνουν να ζηλέψει. Παρά το γεγονός, ότι η προσέγγιση αυτή μπορεί να λειτουργήσει για μερικούς, ποτέ για έναν Λέοντα. Επίσης, ήδη ξέρεις, ότι από οπτικής απόψεως ο Λέων, έλκεται από τα άτομα που προσπαθούν να δείξουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να αισθάνεσαι και να είσαι πολύ όμορφος αυτή τη στιγμή, προσπάθησε να είσαι όσο καλύτερος μπορείς.

 

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση   Θέλεις να φέρεις πίσω τον Παρθένο σου…

Το να ερωτευτείς έναν Παρθένο, είναι μία από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες που μπορεί να έχεις . Είναι πολύ δύσκολο, αν η σχέση με έναν άνθρωπο σαν αυτόν, τελειώσει. Μπορεί να περάσουν εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια, προσπαθώντας να αναζωπυρώσεις το ρομαντισμό. Εάν αναρωτιέσαι πως θα επανασυνδεθείς με έναν Παρθένο, θα πρέπει να έχεις ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο, για να το υλοποιήσεις. Είναι δύσκολο να μη δείξεις τα συναισθήματά σου, όταν αισθάνεσαι ότι μία αληθινή αγάπη φεύγει από τη ζωή σου.

Θα πρέπει να κάνεις μία προσπάθεια, να συγκρατήσεις τα δάκρυα σου και να μην τον παρακαλέσεις. Εάν μπορείς, να του δείξεις ότι είσαι αρκετά ώριμος να χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση, όπως αυτήν, αυτός θα εντυπωσιαστεί. Κλάψε εάν χρειάζεται, αλλά κάντο μόνος σου μακριά από αυτόν. Όταν τον δεις μίλησε μαζί του ή αν τύχει να τον συναντήσεις κάπου, χαμογέλασέ του και παρέμεινε ήρεμος και υπό έλεγχο. Αυτό είναι σημαντικό, εάν υπάρξει οποιαδήποτε ευκαιρία να κερδίσεις ξανά την αγάπη του.

  Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιό σου!

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Ζυγό σου…

Εκεί που νομίζεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν θαυμάσια, κάτι συμβαίνει και η διάλυση της σχέσης σας σε έκανε κομμάτια. Να ξέρεις, πως έχεις ήδη το πάνω χέρι. Δεδομένου ότι ήσασταν σε μια σχέση, τον ξέρεις καλά. Θα πάμε τώρα να δούμε πως θα τον ξανακερδίσουμε. Όπως γνωρίζεις, οι περισσότεροι Ζυγοί, βαριούνται πολύ εύκολα. Γι’ αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσεις το χρονικό διάστημα μετά την διάλυση της σχέσης σας, για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορεί να υπήρχαν πράγματα που λαχταρούσες να κάνεις και τα άφησες.

Ίσως, είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή να ταξιδέψεις σε ολόκληρο τον κόσμο, σαν μία περιπέτεια. Δείξε του, ότι είσαι ένα πολύ ζωντανό και ενεργητικό άτομο. Στους Ζυγούς αρέσουν οι φιλοφρονήσεις, γι’ αυτό συνέχισε να τον συγχαίρεις, παρόλο που η σχέση σας έχει λήξει. Πρέπει να το κάνεις με πολύ λεπτό τρόπο και να αναφερθείς ότι θυμάσαι πως πέτυχε σε κάτι. Θα εκτιμήσει που το θυμήθηκες και θα τονωθεί το «εγώ» του, που είναι ακριβώς αυτό που θέλεις, όταν προσπαθείς να κερδίσεις πίσω την αγάπη του.

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Σκορπιό σου…

Όταν μια σχέση με έναν Σκορπιό τελειώνει, αφήνει συνήθως πολύ πόνο. Συνειδητοποιείς ότι είσαι ακόμα πολύ ερωτευμένος και έχεις συναισθήματα, μέσα απ’ όλον αυτόν τον πόνο και την απογοήτευση που περικλείει το τέλος μιας σχέσης. Μπορείς να τον φέρεις πίσω, αλλά πρέπει να τον χειριστείς με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Απλά λέγοντάς του, ότι τον θέλεις πίσω, δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα να τρέξει στην αγκαλιά σου και να συγχωρήσει ότι έχει συμβεί στο παρελθόν. Θα πρέπει να ακολουθήσεις διαφορετική προσέγγιση.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου, όταν επιθυμείς επανασύνδεση με έναν Σκορπιό, είναι ότι χρειάζεται να σε βλέπει σαν κάποιον, που μπορεί να έχει εμπιστοσύνη με την καρδιά του και πάλι, πριν αυτός ξεκινήσει ξανά τη σχέση σας. Μια τελευταία σημείωση, να θυμάσαι όταν προσπαθείς να κερδίσεις πίσω έναν Σκορπιό, μην καταφύγεις στην προσπάθεια να τον κάνεις να ζηλέψει. Δεν τα πάει και τόσο καλά με τα συναισθήματα της ζήλιας. Στην πραγματικότητα, εάν αισθάνεται ότι μπορεί να σ’ ενδιαφέρει κάποιο νέο πρόσωπο, θα τερματίσει τα συναισθήματά του για σένα, για πάντα. Μην το κάνεις αυτό. Πολύ σύντομα θα το μετανιώσεις. Αν κάνεις αυτό το λάθος, θα σημαίνει το τέλος της σχέσης σας για πάντα.

 

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση   Θέλεις να φέρεις πίσω τον Τοξότη σου…

Ήσασταν μαζί και τώρα τα πράγματα κατέρρευσαν. Τώρα, σου λείπει τρελά και δεν μπορείς να φανταστείς ακόμη και μια μέρα, χωρίς αυτόν. Όπως θα έχεις ανακαλύψει, ο Τοξότης μπορεί να δει την αγάπη ως εφήμερη. Αν κάτι μέσα του αλλάξει, μπορεί να σταματήσει να είναι ερωτευμένος, πολύ γρήγορα. Αν θέλεις να τον φέρεις πίσω, θα πρέπει να καταλάβεις ότι τα συναισθήματά του, μπορεί να έχουν αλλάξει. Συζητώντας μαζί του, πάνω σε αυτό το γεγονός, δε θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις την αγάπη του και πάλι. Στην πραγματικότητα, θα τον ωθήσεις ακόμη πιο μακριά.

Η αποδοχή, είναι υψίστης σημασίας, γι’αυτό δέξου ότι δεν αισθάνεται πλέον κοντά σου όπως κάποτε. Να μην του επιτρέψεις να δει, πόσο σε έχει επηρεάσει ο χωρισμός. Αντιθέτως, δείξε όσο πιο δυνατός και ευτυχισμένος μπορείς. Αν βλέπει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, μετά την διάλυση της σχέσης σας, θα προβληματιστεί. Θέλει να εξακολουθεί να αισθάνεται σημαντικός για σένα και αν αισθάνεται ότι είσαι σίγουρος, ότι η σχέση σας έχει τελειώσει, αυτός θα αισθανθεί λίγο ένα τσιμπηματάκι, από την απόρριψή σου.

  Ποιο είναι το ζώο-πνεύμα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας;

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Αιγόκερώ σου…

Χάνοντας το άτομο που αγαπάς, είναι πάντα συναισθηματικά δύσκολο. Μπορεί να σε άφησε με ραγισμένη καρδιά, να νιώθεις χαμένος και πολύ μόνος. Αν μιλάς μαζί του, απλά για συμφιλίωση, δε θα λειτουργήσει. Δεν είναι γρήγορος, για να σου πει αυτό που αισθάνεται και είναι προσεκτικός, για να προστατεύει πάντα την καρδιά του. Γι’ αυτό, είναι χρήσιμο να προσπαθήσεις να καθιερώσεις μία φιλία μαζί του, μετά τη διάλυση της σχέσης σας. Προσέγγισε τον και πες του, ότι θέλεις να διατηρήσεις την επαφή, μόνο ως φίλοι.

Αυτός θα είναι ανοικτός, σε αυτήν την επιλογή. Από τη στιγμή που συμφωνεί με αυτό, λάβε υπόψη σου το γεγονός, ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, έτσι δε θα πρέπει να προσπαθήσεις να βιάσεις τα συναισθήματά του. Μη μιλάς για το χωρισμό ή οτιδήποτε άλλο οδήγησε σε αυτό. Με άλλα λόγια, θα τον αντιμετωπίσεις, όπως θα έκανες με έναν οποιοδήποτε φίλο. Θα πρέπει επίσης, να του δείξεις ότι νοιάζεσαι, ακόμα και ότι θέλεις να τον φροντίσεις, ανεξάρτητα από το τι συνέβη μεταξύ σας, στο παρελθόν.

 

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Υδροχόο σου…

Τον αγάπησες και φαντάστηκες ένα μέλλον, γεμάτο με υπέροχες στιγμές μαζί του. Μπορείς όμως, να κερδίσεις ξανά τον Υδροχόο σου. Το κλειδί για να το πετύχεις, είναι να γνωρίζεις πως να απευθυνθείς, στην καρδιά του και στο μυαλό του. Για να κερδίσεις εκ νέου τον Υδροχόο σου, θα πρέπει να ανακαλύψεις εκ νέου τον εαυτό σου. Αυτό, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξεις εντελώς το ποιος είσαι, μόνο και μόνο, για να σε αγαπήσει ξανά. Δε θέλεις να χάσεις ποτέ, την αίσθηση του εαυτού σου, για έναν άνθρωπο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να σκεφτείς, τι είναι αυτό που αγαπούσε περισσότερο σε σένα, όταν οι δυο σας ήσασταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Δώσε έμφαση σ’ αυτό, ώστε να του θυμίζει τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Γνωρίζεις ήδη, ότι οι Υδροχόοι τείνουν να είναι πολύ άστατοι όταν πρόκειται για τον έρωτα. Μπορούν να αλλάξουν γνώμη, για τον ποιόν αγαπούν, σε μια στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χωρισμοί με αυτά τα άτομα, είναι συχνά πολύ απότομοι και έρχονται από το πουθενά. Αν θέλεις να κερδίσεις πίσω έναν Υδροχόο, είναι ζωτικής σημασίας να μην τον πιέσεις σε οτιδήποτε δε θέλει. Δεν αντέχει καθόλου τις πιέσεις και διακόπτει την επαφή για τα καλά. Δεν το θέλεις αυτό.

 

Έξυπνα τρικ για μια σίγουρη Eπανασύνδεση   Θέλεις να φέρεις πίσω τον Ιχθύ σου…

Ο καθένας από μας που έχει ερωτευθεί έναν Ιχθύ, ξέρει ότι ο έρωτας μαζί του είναι μια περιπέτεια μοναδική. Αυτά τα άτομα, είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά και όταν ένας άνθρωπος σαν αυτόν δίνει την καρδιά του σε σένα, εσύ πρέπει να το εκτιμήσεις. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολος ο χωρισμός, με έναν Ιχθύ. Μαθαίνοντας πως να επανασυνδεθείς με έναν Ιχθύ, θα πρέπει να τον κάνεις να λαχταράει, να είναι μαζί σου ξανά. Δώσε του να καταλάβει, ότι όλοι κάνουν λάθη στις σχέσεις. Δεν μπορείς να τον φέρεις πίσω αν υπάρχουν ζητήματα σε εκκρεμότητα, μεταξύ των δυο σας.

Θα πρέπει να αναλάβεις ηγετικό ρόλο, στο θέμα αυτό. Η υπομονή, είναι το κλειδί για να φέρεις πίσω έναν Ιχθύ. Πρόκειται να είναι δύσπιστος όσον αφορά την παράδοση της καρδιάς του σε σένα, ιδιαίτερα αν εσείς οι δύο περάσατε από έναν οδυνηρό χωρισμό. Με το να τον στηρίζεις και να νοιάζεσαι γι’ αυτόν, θα λειτουργήσει θετικά και θα αρχίσει να σου ανοίγεται και πάλι σιγά σιγά για μία ακόμη φορά. Μία πλατωνική σχέση είναι ότι πρέπει, για να τον κατακτήσεις και πάλι.

 

e-zwdia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *