Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

 

Πώς θα σε επηρεάσει η τελευταία Πανσέληνος του 2020 που γίνεται στις 30/12; Δες αναλυτικά στις προβλέψεις του Βασίλη Χριστοφή

Στην εκπνοή του έτους στις 30 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδας 05:33 π.μ. πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8 μοίρες και 53 λεπτά όπου προτεραιότητα παίρνει η οικογένεια και οι ρίζες μας.

Άμεσα θα λάβουν την επιρροή του φεγγαριού η ομάδα των παρορμητικών δηλαδή όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις 8 μοίρες του Καρκίνου-Αιγόκερου, Κριού και Ζυγού. Ευνοημένοι είναι η τριπλότητα του νερού ειδικά για τους Σκορπιούς και Ιχθείς, δευτερευόντως την εύνοια θα λάβουν και οι Ταύροι με τους Παρθένους.

Η χροιά του φεγγαριού τείνει να είναι ουδέτερη προς θετική σε αρκετούς τομείς. Έμφαση θα δοθεί ιδιαίτερα στους οικογενειακούς δεσμούς σε ότι αφορά τις ρίζες μας και την καταγωγή μας.

Μη ξεχνάμε ότι η κορύφωση του γεγονότος γίνεται στις μοίρες του απλανή αστέρα Alhena όπου δίνει μία καλλιτεχνική τάση αλλά χρειάζεται προσοχή στο πως κινούμαστε για τυχόν μικρό-ατυχήματα κλπ. Ισορροπία προβλέπεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στις σχέσεις μας με τους άλλους το οποίο θα μας φέρει και πιο κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα, σε αυτό βοηθούν οι όψεις της Πανσελήνου με τον Ουρανό που τα απρόβλεπτα φαίνονται να εκλείπουν ευτυχώς το συγκεκριμένο διάστημα.

Ανησυχητική ως ένα βαθμό είναι η όψη αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή που αρχετυπικά ο Ερμής σχετίζεται με τις μετακινήσεις, την επικοινωνία, με την νόηση και τον λόγο. Σε αυτούς τους τομείς θα προκύψουν προβλήματα, καθυστερήσεις και λάθη που εξαιτίας αυτών κάποιες πολυπόθητες συναντήσεις θα ακυρωθούν. Σε κάποια ζώδια που θα αναλυθούν στη συνέχεια μπορεί να φέρει υπερένταση και νευρικότητα.

Μία άλλη όψη που θα χρειαστεί δευτερευόντως την προσοχή μας είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Χείρωνα που θα βγάλει στην επιφάνεια παλιές συναισθηματικές πληγές που έχουμε σαν κατάλοιπα του παρελθόντος.

Δεν αμελούμε σε καμία περίπτωση να κοιτάξουμε αν επηρεαζόμαστε από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά που έχουμε πει πως λειτουργούν το ίδιο με μία Σύνοδο ή Αντίθεση αντίστοιχα. Οπότε να γνωρίζουμε ότι επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις 21 μοίρες και 7’ στα ζώδια του Διδύμου και του Τοξότη με ανοχή μόνο μισή μοίρα εμπρός-πίσω.

  Η Ιατρική αστρολογία αποκαλύπτει τις πιο αδύναμες πτυχές κάθε ζωδίου!!!

 

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

Το διάστημα των εορτών σας βρίσκει ενεργητικότατους αλλά με υπερένταση η οποία στο μεγαλύτερο ποσοστό προκαλείται από τον οικογενειακό σας χώρο. Παρεξηγήσεις και λάθη θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και για να αποφύγετε την οποιαδήποτε ρήξη θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία αλλά και σωστή ταξινόμηση των υποχρεώσεων σας διότι δεν γίνεται να μείνουν όλοι γύρω σας ευχαριστημένοι. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στην εκπαίδευση και ότι αφορά υποθέσεις δικαστικές αλλά και εξωτερικού.

 

Ταύρος

Οι ημέρες που ξετυλίγονται μπροστά σας θα σας δείξουν το εορταστικό τους πρόσωπο με ανθρώπους που θα είναι δίπλα σας να σας στηρίζουν κυρίως ψυχολογικά με ένα εύθυμο κλίμα των ημερών να σας υπενθυμίζει ότι δεν είστε μόνοι. Μετακινήσεις, επισκέψεις και παρέες συνθέτουν ένα θερμό διάστημα που θα περάσετε όμορφα με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς και φίλους που στο παρελθόν υπήρξε απόσταση.

 

Δίδυμος

Σηματοδοτείται μία τυχερή περίοδος από εδώ και πέρα για εσάς τους αέρινους του ζωδιακού με αρκετή επικοινωνία αλλά και έξοδα τα οποία θα κάνετε για να συνθέσετε ένα εορταστικό κλίμα στο σπίτι σας. Η περίοδος της πανσελήνου σας φέρνει και αντιμέτωπους με το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων του παρελθόντος με βάση τις ηθικές σας αξίες για να προχωρήσετε ακόμη καλύτερα με τη νέα χρονιά.

 

Καρκίνος

Τον επίλογο των δύσκολων ετών που διανύσατε έρχεται αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο σας να κλείσει μια και καλή τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Η ευκαιρία του απολογισμού θα σας δοθεί απλόχερα αυτό διάστημα για να θέσετε τους στόχους για τα νέα ξεκινήματα τους έτους που έρχεται με μία σαφώς πιο αισιόδοξη χροιά. Τις συγκεκριμένες ημέρες θα τις περάσετε με θαλπωρή, με μία μόνο προσοχή που πρέπει να δοθεί σε τυχόν παρεξηγήσεις σε κάποιες σχέσεις σας ή συνεργασίες.

  Αυτά τα 4 ζώδια φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν

 

Λέων

Η ψυχολογία σας παίζει παιχνίδια το τελευταίο διάστημα του έτους με αρκετά σκαμπανεβάσματα και με κάπως κυκλοθυμικό χαρακτήρα. Πολλά από τα οποία έχετε στο μυαλό σας και σας προβληματίζουν δεν είναι όλα αληθινά. Σας δίνεται βέβαια η ευκαιρία για μία βαθιά ενδοσκόπηση των πεπραγμένων για ένα ξεκίνημα μετέπειτα αρκετά υπεύθυνο, δύσκολο αλλά οι απολαβές θα είναι αρκετές που από εκεί θα νιώσετε και την δικαίωση που σας αναλογεί.

 

Παρθένος

Αρκετά όμορφο το διάστημα της Πανσελήνου για εσάς με φίλους και γνωστούς να βρίσκεστε στο επίκεντρο της κοινωνικότητας που διακρίνεστε για αυτό. Αρκετα λεπτομερείς όπως πάντα έτσι και τώρα θα φιλτράρετε ότι ακούτε και ότι ευκαιρία φαίνεται να σας παρουσιάζεται από εδώ και πέρα και έτσι πρέπει διότι θα χρειαστεί η επιφυλακτικότητα που έχετε σε προτάσεις σχέσεων και συνεργασιών κυρίως. Ήρθε ο καιρός που θα ξεκινήσετε να βλέπετε κάποιους στόχους σας να υλοποιούνται.

 

Ζυγός

Το αγκαθάκι που προέρχεται από την καριέρα λόγω φόρτου δεν σας αφήνει να χαρείτε όπως εσείς επιθυμούσατε τις τελευταίες ημέρες του έτους. Να γνωρίζετε βέβαια ότι αυτό είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά στις επιτυχίες που έπονται. Η περίοδος είναι η καταλληλότερη για να σχεδιάζετε μεγαλεπήβολα σχέδια έστω και αν φαίνεται να υπάρχει μία καθυστέρηση και κάποιες μικρο αναποδιές.

 

Σκορπιός

Επιτυχία έρχεται μαζί με την Πανσέληνο που κορυφώνεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, τονίζοντας θέματα που σας απασχολούσαν, υποσχόμενη για τις λύσεις σε αυτά. Ιδιαίτερη επιτυχία θα έχουν όσοι βρίσκονται σε οποιοδήποτε μαθησιακό πρόγραμμα είτε αυτό είναι μεταπτυχιακό είτε μία οποιαδήποτε σχολή στην οποία είστε ενταγμένοι. Επίσης όσοι ασχολείστε με εργασία στο εξωτερικό ή ζείτε εκεί υπάρχει μεγάλη εύνοια στην υλοποίηση των συγκεκριμένων σκοπών.

  Ποια Ζώδια Είναι Οι Μεγαλύτεροι Εγωιστές;

 

Τοξότης

Ιδιαίτερα κοινωνικοί και ευδιάθετοι θα είστε κατά την περίοδο της Πανσελήνου δίνοντας έμφαση όμως κυρίως στα οικονομικά σας στα οποία πιθανόν θα υπάρξουν αρκετά έξοδα και μία καθυστέρηση σε χρήματα τα οποία περιμένετε. Μην αφήσετε ζητήματα οικονομικού περιεχομένου να σας ρίξουν ψυχολογικά και βγάλουν κάποιες φοβίες προς τα έξω. Κυνηγήστε όμως κάποια χρήματα τα οποία τα δικαιούστε (από δημόσιους φορείς κλπ).

 

Αιγόκερως

Οι σχέσεις, ο γάμος σας και οι συνεργασίες σας είναι οι τομείς που θα λάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο το συγκεκριμένο διάστημα που φαίνεται για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να είναι ευχάριστο και προσυτό. Είναι ένα διάστημα το οποίο μπορείτε να κλείσετε την πόρτα σε κακές σχέσεις ή συνεργασίες τις οποίες είχατε και σας ταλαιπωρούσαν και τη θέση τους θα πάρουν επιτέλους άνθρωποι που σας αξίζουν και αναλογούν δίπλα σας.

 

Υδροχόος

Αλλαγές έρχονται από τώρα στην καθημερινότητα σας κλείνοντας μια και καλή παλιές συνήθειες και τρόπους οι οποίες αλλαγές θα αντικαταστήσουν πολλά από τα οποία έχετε ως δεδομένα. Μπορείτε εύκολα αυτό το διάστημα να σταματήσετε πράγματα τα οποία σας έκαναν κακό από συνήθειες μέχρι ανθρώπους για να χαράξετε καινούρια πορεία που σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει το παρελθόν.

 

Ιχθείς

Πολύ όμορφα έρχεται να κλείσει αυτό το έτος σαν αποζημίωση των προηγούμενων καταστάσεων που σας δυσκόλεψαν. Η περίοδος της Πανσελήνου σας ευνοεί ιδιαίτερα για καινούργιες γνωριμίες, φλερτ αλλά και για έναν καινούργιο έρωτα ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Ως καλλιτεχνικό ζώδιο που διακρίνεστε να γνωρίζετε ότι η περίοδος θα σας δώσει την έμπνευση για δημιουργία η οποία θα σας αναπτερώσει. Χόμπι, διασκέδαση και οι σχέσεις με τα παιδιά είναι και εκείνοι τομείς που θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση αλλά με την επιτυχία που χρειάζεται.

 

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *