Πώς να χάσεις βάρος χωρίς να κουνηθείς απ’ την καρέκλα σου

Πώς να χάσεις βάρος χωρίς να κουνηθείς απ’ την καρέκλα σου

Πώς να χάσεις βάρος χωρίς να κουνηθείς απ’ την καρέκλα σου

 

Για σένα που δεν κάνεις και τόση γυμναστική…

Θες τόσο πολύ να αδυνατίσεις και να χάσεις τα περιττά σου κιλά, όμως δεν τα καταφέρνεις και τόσο. Για την ακρίβεια λίγο δεν προλαβαίνεις, λίγο είσαι και κουρασμένος μετά τη δουλειά, σ’ έχει φάει κι η καθιστική ζωή… Πώς να χάσεις βάρος χωρίς γυμναστική και χωρίς να σηκωθείς απ’ την καρέκλα σου; Σου έχουμε όλες τις λύσεις για σένα που δεν έχεις καλή σχέση με τη γυμναστική.

Αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό ή δεν κάνεις μια δουλειά που ν’ απαιτεί να κινείσαι, πιθανότατα κάθεσαι σ’ ένα γραφείο όλη μέρα. Όμως, ακόμα κι έτσι υπάρχει τρόπος να παραμείνεις δραστήριος και να χάσεις βάρος χωρίς να κουνηθείς απ’ την καρέκλα σου!

 

Πώς να χάσεις βάρος χωρίς γυμναστική και χωρίς να σηκωθείς απ’ την καρέκλα σου;

Πάρε μερικά παντζάρια

Έρευνες έχουν δείξει ότι το οξείδιο του αζώτου που βρίσκεται στα παντζάρια, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά τον μεταβολισμό σου.

Πιπέρι καγιέν

Αυτό είναι ένα άλλο συστατικό που είναι βέβαιο ότι θα “πυροδοτήσει” τον μεταβολισμό σου, οπότε πρόσθεσε λίγο στο γεύμα σου και θα δεις αμέσως τη διαφορά στον οργανισμό σου!

 

Άλλαξε το πρωινό ρόφημά σου

Το πράσινο τσάι θεωρείται ότι έχει οφέλη για την υγεία σου, ενώ σε βοηθά να χάσεις βάρος, οπότε μήπως ν’ αντικαταστήσεις τους καθημερινούς σου καφέδες με τσάι;

Άλλαξε το πρωινό ρόφημά σου

 

Τέντωσε τα πόδια σου

Κάθισε στην καρέκλα και τέντωσε τα πόδια σου, ενώ παράλληλα σφίγγεις τους κοιλιακούς σου. Σήκωσε το ένα πόδι ψηλά και κράτησέ το εκεί για 10 δευτερόλεπτα και επανέλαβε και με το άλλο πόδι.

  Δεν τρώει ποτέ γλυκά και κάνει 4 πράγματα κάθε μέρα: Aυτά κάνει η Κάτια Δανδουλάκη & έχει σώμα 30άρας στα 73 της

 

Κάμψεις

Μ’ ανοιχτά χέρια και πόδια τεντωμένα κάνεις 15 κάμψεις των τριών σετ. Αν θέλεις να αυξήσεις τη δυσκολία, κάνε τις κάμψεις στο πάτωμα, με τα χέρια στο άνοιγμα των ώμων, εφαρμόζοντας 15 κάμψεις για 3 σετ και άλλες 15 κάμψεις των 3 σετ με τα χέρια κλειστά για τους τρικέφαλους. Εντάξει, γι’ αυτό ίσως πρέπει να κουνηθείς λίγο απ’ την καρέκλα σου!

 

ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *