Diet rules: 5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Diet rules

Diet rules: 5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις

 

Αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις δίαιτα θα πρέπει να έχεις στο νου σου 5 πολύ σημαντικά πράγματα. Βγάλε από το μυαλό σου αυτές τις εξαντλητικές δίαιτες που βγαίνουν κατά καιρούς και σε τρελαίνουν. Δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις. Αρκεί να τρέφεσαι υγιεινά και να τα κάνεις όλα με μέτρο!

Ιδού και 5 downfalls που πρέπει να προσέξεις!

 

Diet rules: 5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις

1. Λίγες θερμίδες

Ένα τραγικό downfall όταν κάνεις δίαιτα είναι όταν καταναλώνεις τροφές με λίγες θερμίδες. Διότι ο οργανισμός σου πέφτει και δεν έχει ενέργεια.

 

2. Νοοτροπία

Συνήθως όταν ακούς τη λέξη δίαιτα πάει το μυαλό σου σε στέρηση από ότι σου αρέσει να τρως. Και αυτό συνήθως σε μπλοκάρει γιατί στο έχει κάνει υποχρέωση. Αυτό που πρέπει να υιοθετήσεις, αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα είναι μια άλλη νοοτροπία, ένα πιο υγιεινό lifestyle και όχι μια στάση ότι κάνεις δίαιτα για να χάσεις κιλά.

 

3. Κούραση

Το να κάνεις δίαιτα είναι ένα tricky issue! Θα πρέπει να προσέχεις τις λεπτομέρειες γιατί έχουν σημασία. Αν θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά θα πρέπει να τρέφεσαι υγιεινά και να μην παραλείπεις κανένα γεύμα. Μην βάζεις περιορισμούς στον εαυτό σου αμέσως γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει και θα κουράζεσαι πιο εύκολα.

 

4. Kατάθλιψη

Κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας είναι πολύ πιθανό να πάθεις κατάθλιψη. Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι επειδή αναγκάζεσαι να εγκαταλείψεις εθιστικές συνήθειες όπως είναι η καφεϊνη, η ζάχαρη, το σιτάρι και το junk food. Όλες αυτές οι τροφές αυτό που σου προκαλούν είναι να θέλεις όλο και περισσότερο να τις καταναλώνεις.

  Έτσι κρατιέται σταθερή στα κιλά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το διατροφικό πλάνο

Όταν σταματάει αυτό να γίνεται ξαφνικά έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου. Όμως τα καλά νέα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό το συναίσθημα θα φεύγει.
Το μυστικό για να το ξεπεράσεις πιο γρήγορα όλο αυτό είναι να καταναλώνεις περισσότερα λαχανικά και πρωτείνες και υγιεινά λιπαρά.

 

5. Πονοκέφαλοι

Αν έχεις κόψει τον καφέ ή έχεις ελαττώσει τη ζάχαρη ή οποιαδήποτε τροφή στην οποία είσαι εθισμένη τότε το να έχεις πονοκέφαλο είναι ένα σημάδι εθισμού. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι δεν τρως όσο χρειάζεται.

 

Πηγή

trelogaidouri.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *