Αντιμετώπισε 8 τεράστιους πειρασμούς στη δίαιτα έξυπνα

Αντιμετώπισε 8 τεράστιους πειρασμούς στη δίαιτα έξυπνα

Αντιμετώπισε 8 τεράστιους πειρασμούς στη δίαιτα έξυπνα

 

Καμιά δίαιτα δεν είναι ευχάριστη, ειδικά όταν γύρω σου όλοι απολαμβάνουν το φαΐ, διασκεδάζουν πίνοντας νόστιμα κοκτέιλ, κερνάνε γλυκά και παραγγέλνουν σουβλάκια το βράδυ.

Ποιοι είναι οι 8 πιο συχνοί πειρασμοί σε κάθε δίαιτα και πως μπορείς να τους αποφύγεις;

 

Αντιμετώπισε 8 τεράστιους πειρασμούς στη δίαιτα

1. Πάρτι/ Τραπεζώματα: Φαγητό στο σπίτι των κουμπάρων, έξοδος με την κολλητή και μετά junk food, οικογενειακά τραπέζια με τα αγαπημένα σου φαγητά. Τι κάνεις; Δεν καταπιέζεσαι, τρως ό,τι επιτρέπει η δίαιτα κι αν ξεφύγεις λίγο… το μαζεύεις την επόμενη μέρα.

2. Σούπερ μάρκετ: Δεν μπορείς να το αποφύγεις και όταν περνάς από τα ράφια με τα γλυκά σου ‘τρέχουν τα σάλια’. Τι κάνεις; Πας πάντα με λίστα και σκέφτεσαι και το πορτοφόλι σου. Δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά θα σε βοηθήσει να μείνεις πιστή στη δίαιτά σου για πολύ καιρό.

3. Για ποτό μετά τη δουλειά; Και δεν είναι μόνο το ποτό που έχει θερμίδες και δεν στο επιτρέπει η δίαιτα, είναι και οι ξηροί καρποί και τα finger foo που παρήγγειλαν οι συνάδελφοι. Φάε μισή ώρα πριν ένα διαιτητικό σνακ και παρήγγειλε ένα χυμό ή σόδα.

4. Ο φούρνος της γειτονιάς: Μοσχοβολάει και σου σπάει τη μύτη κάθε πρωί. Εντάξει, δεν μπορείς να το αποφύγεις ή να μετακομίσεις σε γειτονιά που δεν έχει φούρνο, αλλά είναι το πρώτο και το τελευταίο εμπόδιο της ημέρας. Αν καταφέρεις να μην αγοράσεις κάτι λαχταριστό όταν φεύγεις ή όταν επιστρέφεις από το σπίτι, τότε μπορείς να είσαι ικανοποιημένη ότι έχεις σοβαρές προθέσεις!

  Δίαιτα των 7 ημερών τρώγοντας ζυμαρικά!

 

Αντιμετώπισε 8 τεράστιους πειρασμούς στη δίαιτα

5. Σινεμά, πανηγύρια, φεστιβάλ: Δεν είναι λύση να μην πηγαίνεις επειδή δεν μπορείς να φας ποπ κορν ή hot dog. Πάρε μαζί σου ένα υγιεινό σνακ ή ποπ κορν που θα έχεις φτιάξει από το σπίτι χωρίς βούτυρο!

6. Ο θόρυβος… που κάνουν τα πατατάκια όταν τα τρώει ο καλός σου, η σοκολάτα πάνω στο τραπέζι που αγόρασε και η πίτσα που παρήγγειλε. Εάν δεν μένεις μόνη, στην δίαιτα είσαι μόνη και μόνη πρέπει να το ξεπεράσεις. Δηλαδή, δεν πρέπει να απαγορεύσεις στους υπόλοιπους να τρώνε μπροστά σου, αρκεί να είσαι χορτάτη κάθε φορά που τρώνε. Μια ισορροπημένη διατροφή θα το εξασφαλίσει αυτό.

7. Τα ταξίδια: Πως θα γνωρίσεις μια διαφορετική κουλτούρα εάν δεν απολαύσεις το φαγητό της; Πως θα κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι όταν δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα ταπεράκια με τα υγιεινά σνακ; Καλό είναι να μην κάνεις δίαιτα όταν ταξιδεύεις, αλλά αν χρειαστεί τότε φρόντισε το ξενοδοχείο να έχει ψυγείο. Γιατί μια βόλτα από τον μανάβη της πόλης θα πρέπει να πας. Μερικά φρούτα και διαιτητικά σνακ θα κάνουν την διαφορά!

8. Γιορτές: Χριστούγεννα, γενέθλια, αργίες. Συνήθως τότε παχαίνουμε γιατί δεν έχουμε μέτρο. Φρόντισε να απολαμβάνεις το φαγητό, χωρίς να στερείσαι αλλά πάντα με μέτρο. Ούτε ένα κιλό δεν θα πάρεις!

 

joytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *