5 ιδέες για υγιεινό βραδινό με λίγες θερμίδες!

5 ιδέες για υγιεινό βραδινό με λίγες θερμίδες!

5 ιδέες για υγιεινό βραδινό με λίγες θερμίδες

 

Το βραδινό γεύμα είναι συνήθως αυτό που μας ταλαιπωρεί περισσότερο, μιας που η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού συνήθως νιώθει πιο πεινασμένη τις βραδινές ώρες!

Παρακάτω, θα βρεις 5 ιδέες για υγιεινό βραδινό προκειμένου να αποφύγεις την κατανάλωση ”κακών” θερμίδων που μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο σου!

 

Τόνος

Ο τόνος είτε μαγειρεμένος, είτε σε κονσέρβα, είτε ωμός είναι ιδανική επιλογή για βραδινό! Βάλε τον στη σαλάτα σου μαζί με λίγο λάδι και μερικές φρυγανιές για ακόμη πιο χορταστικό αποτέλεσμα!

Αυγά

Τα αυγά αποτελούν μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και θα σε χορτάσουν χωρίς να σου χαρίσουν εξτρά θερμίδες! Συνδύασε τα με δυο φέτες μαύρο ψωμί του τοστ και μια φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά.

 

Γιαούρτι

Υπέροχη επιλογή για κάτι ελαφρύ και ταυτόχρονα νόστιμο! Θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετή ώρα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνη. Συνδύασε το με μερικά αμύγδαλα και μέλι ή λίγα φρέσκα φρούτα.

 

Βρώμη

Εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και μπορεί να φαγωθεί με πάρα πολλούς τρόπους! Φτιάξε τη με γάλα, αντί για νερό και πρόσθεσε κομματάκια μαύρης σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και φρούτα. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε ένα scoop πρωτεΐνης whey για τέλεια γεύση!

Σουβλάκι

Κι όμως το σπιτικό σουβλάκι είναι ένα υγιεινό και πεντανόστιμο βραδινό! Χρησιμοποίησε μια αράβικη πίτα και γέμισε τη με διάφορα λαχανικά, όπως ντομάτα, αγγούρι, λάχανο και καρότο. Πρόσθεσε μια φέτα γαλοπούλα και μια τυρί χαμηλών λιπαρών και θα με θυμηθείς!

 

Διαβάστε περισσότερα στο Beautymagazine.gr

gossiplife.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Εύκολη και νόστιμη σαλάτα διαίτης, ιδανική για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *