Ποια ζώδια λένε ναι σε έναν δεύτερο γάμο και ποια ούτε να ακούσουν;

Ποια ζώδια λένε ναι σε έναν δεύτερο γάμο και ποια ούτε να ακούσουν

Ποια ζώδια λένε ναι σε έναν δεύτερο γάμο και ποια ούτε να ακούσουν

Μιράντα Βασιλείου

Τα περισσότερα ζώδια λένε ναι στην προοπτική του δεύτερου γάμου, κάποια είναι παρορμητικά και αποφασίζουν άρον άρον, κάποια αλλά φοβούνται το πέρασμα του χρόνου, θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους όσο πιο γρήγορα και πιο νωρίς ή πιο ανώδυνα μπορούν.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι περιπτώσεις που ένας διαλυμένος γάμος έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία τους, αργούν να σταθούν στα ποδιά τους, καθυστερούν να ξεπεράσουν τα γεγονότα, κατά συνέπεια δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση του δεύτερου γάμου.

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση εκείνη των ανεξάρτητων ατόμων, συνήθως όταν βιώνουν την απώλεια της ελευθερίας τους δεν έχουν σκοπό να ξαναπαντρευτούν, είναι εκείνα τα ζώδια που δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για δεύτερο γάμο.

 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν θα έκανε δεύτερο γάμο στη ζωή του/της:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός, κυνηγάει την ένταση και την περιπέτεια, τον κουράζει ο μονόδρομος, προτιμάει τις στροφές. Είναι από τους χαρακτήρες που θα το στρίψει το τιμόνι γι αλλού, θα ξαναρχίσει και πάλι από το μηδέν, δεν θα αρνηθεί να κάνει έναν δεύτερο γάμο. Ψυχολογικά δεν πτοείται και δε απογοητεύεται, του αρέσει η πρόκληση, έχει τη διάθεση να δοκιμαστεί σε νέες συνθήκες.

Η ηττοπάθεια λείπει από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Κριού, η αυτοπεποίθηση που νιώθει τον βοηθά να γεμίσει τις μπαταρίες του, έχει το ενδιαφέρον και την ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, να ρισκάρει, και να βιώσει το διαφορετικό. Αρκετοί Κριοί έχουν στο ενεργητικό τους δύο και τρεις γάμους, καταφέρνουν να συνδυάσουν τα παλιά με τα καινούργια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συχνά διακατέχεται από το χαρακτηριστικό της προσκόλλησης σε σημείο που μερικές φορές τον οδηγεί σε μία εμμονική στάση, δύσκολα χωρίζει και ακόμα πιο δύσκολα ξεπερνά και διαγράφει. Τον χωρισμό τον βιώνει στο βάθος του, συναισθηματικά πληγώνεται και απογοητεύεται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αναστολές στη σκέψη ενός δεύτερου γάμου. Σαν χαρακτήρας συχνά ταλαιπωρείται από ανασφάλειες και άτοπες φοβίες, επιπλέον δύσκολα ξανά εμπιστεύεται και δύσκολα μοιράζεται.

Ανήκει στην κατηγορία των ατόμων που θα σκεφτεί και την οικονομική πλευρά των καταστάσεων, θα υπολογίσει τα έξοδα και τη χρηματική φθορά που θα υποστεί, ιδιαιτέρως στην περίπτωση που έχει πίσω του παιδιά και οικογένεια. Θα πάρει την απόφαση ενός δεύτερου γάμου μόνο αν τα αισθήματα του είναι βαθειά ή μόνο αν τον βολεύουν οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλά άτομα υπάρχουν στη ζωή ενός Δίδυμου, η πρώην γυναίκα του, τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, το μικρό από το δεύτερο, η πρώην σχέση, ο καινούργιος του eρωτας. Γενικά ο Δίδυμος θέλει ποικιλία, αγαπάει τον συνωστισμό στην καρδιά του, κρατάει σχέσεις και επαφές από το παρελθόν, του αρέσει να μοιράζεται και να βρίσκεται άλλοτε από εδώ, και άλλοτε από εκεί.

  Η αστρολογία των χρωμάτων!

Όταν χωρίσει άνετα θα ξαναπαντρευτεί, επίσης δεν αποκλείεται η διάλυση του δεύτερου γάμου του να έχει ακριβώς την ίδια αιτία με τη διάλυση του πρώτου. Είναι χαρακτήρας που δεν παίρνει στα σοβαρά τις καταστάσεις στη ζωή του, αυτό το χαρακτηριστικό τον κάνει τολμηρό γιατί συνήθως λείπει η συνειδητοποίηση. Ένας Δίδυμος θα παντρευτεί και ξαφνικά θα ξαναπαντρευτεί, του αρέσει η ποικιλία, τον τονώνουν οι αλλαγές.

 

Ποια ζώδια λένε ναι σε έναν δεύτερο γάμο και ποια ούτε να ακούσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ανασφαλής και επιφυλακτικός, αγαπάει την οικογένεια, είναι τύπος παραδοσιακός. Από τη φύση του δεν θέλει να χαλάει γάμους και να ξαναπαντρεύεται, του αρέσει η συντροφικότητα, τον χωρισμό τον βιώνει σαν μια μεγάλη αποτυχία κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά. Για έναν Καρκίνο το θέμα γάμος και οικογένεια στηρίζεται στις παραδοσιακές απόψεις και πεποιθήσεις, συνεπώς όταν θα φτάσει στο σημείο του χωρισμού κλειδώνεται συναισθηματικά στο άτομο με το οποίο έχει χτίσει τη ζωή του.

Δύσκολα παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο και να αποκτήσει και μια δεύτερη οικογένεια, αυτό θα το κάνει μόνο αν το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσει θα καταφέρει να τον πείσει πως αυτή τη φορά θα βρει μονιμότητα.

 

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας αγαπάει τόσο πολύ την προβολή που είναι ικανός να ξαναπαντρευτεί μόνο και μόνο για να ξαναζήσει εκείνες τις επίσημες στιγμές που θα είναι το επίκεντρο και θα προκαλεί τον θαυμασμό των υπολοίπων. Ο Λέοντας αρέσκεται στο να εντυπωσιάζει πολλές φορές και στο να πικάρει, θα μπορούσε λοιπόν να κάνει έναν δεύτερο ή έναν τρίτο γάμο για να αιφνιδιάσει τις πρώην αγάπες ή για να δείξει στον κόσμο πως προχωράει και βιώνει τα καλύτερα.

Είναι από τους χαρακτήρες που δεν θα μείνουν συναισθηματικά στον παλιό αποτυχημένο γάμο, θα κάνουν το βήμα να ξαναζήσουν την εμπειρία της δέσμευσης. Είναι τολμηρός, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα ξαναφτιάξει τη ζωή του χωρίς φραγμούς και αναστολές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το θέμα διαζύγιο και διαλυμένος γάμος, του στοιχίζει, το νιώθει σαν μεγάλη αποτυχία και το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιχειρήσει να το κάνει για δεύτερη φορά. Δεν ρισκάρει, είναι χαρακτήρας που βαδίζει μόνο όταν το έδαφος είναι σταθερό, συνεπώς την προοπτική του δεύτερου γάμου θα την εξετάσει πολύ καλά, σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσει να πέσει στο ίδιος λάθος και να ζήσει τις ίδιες αρνητικές καταστάσεις.

  Τι φανερώνει το ζώδιο σου για το πως περιποιείσαι τον εαυτό σου

Είναι από τους χαρακτήρες που συνειδητοποίει και πολλές φορές αποκαρδιώνεται, ακολουθεί τα ‘πρέπει’, ανήκει στα ζώδια που τον γάμο τον θέλει έναν και καλό. Ο Παρθένος μπορούμε να πούμε πως ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ατόμων που δύσκολα ξαναπαντρεύονται, κάνουν σχέσεις αλλά αποφεύγουν να ξανά ρισκάρουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Παντρεύεται και ξαναπαντρεύεται ένας Ζυγός, η κινητήρια δύναμη είναι ο φόβος του για τη μοναξιά. Σαν χαρακτήρας είναι κοινωνικός, πάντα δίπλα του θέλει κάποιον που να τον συνοδεύει, να τον στηρίζει, να τον συντροφεύει. Αγαπάει την οικογένεια, εχθρός του είναι η μοναχική εργένικη ζωή, συνεπώς όταν θα χωρίσει φυσικά και θα βάλει στόχο να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Ανήκει στα ζώδια του αέρα, αρκετές φορές πηγαίνει προς τα εκεί όπου φυσά ο άνεμος, αυτό σημαίνει πως ακλουθώντας τις καταστάσεις και τις συνθήκες συνειδητά ή ασυνείδητα περνά μέσα από νέες δοκιμασίες, ρισκάρει και αλλάζει. Ένας χωρισμένος Ζυγός σίγουρα θα προσπαθήσει να ξανά δεσμευτεί, ωστόσο στην περίπτωση που ήδη έχει παιδιά πιθανότατα να αρνηθεί να δημιουργήσει νέα δεύτερη οικογένεια, ίσως να μείνει μόνο στη συμβίωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός παθιάζεται, πολιορκεί και κινείται με στρατηγική σκέψη, που σημαίνει πως αν οι καταστάσεις απαιτούν έναν δεύτερο γάμο τότε φυσικά και θα τον κάνει. Σαν χαρακτήρας είναι κτητικός, φροντίζει να περικυκλώνει, θέλει να εξουσιάζει, οπότε ο γάμος συχνά γίνεται γι αυτόν το μέσο με το οποίο θα εκπληρώσει τους σκοπούς του. Είναι αρκετές εκείνες οι περιπτώσεις που ένας Σκόρπιος χωρίζει και στην πορεία ξανά χωρίσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το πρόβλημα στη συμπεριφορά ενός Σκορπιού είναι πως αφήνεται με εμμονή στη διαίσθηση και στην καχυποψία του με αποτέλεσμα αντί να παγιδεύει τελικά να αυτοπαγιδεύεται. Όταν ερωτευτεί θα παθιαστεί και θα προχωρήσει στον δεύτερο γάμο, ξέρει να συγκεντρώνεται στους στόχους του.

 

Ποια ζώδια λένε ναι σε έναν δεύτερο γάμο και ποια ούτε να ακούσουν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι σίγουρο αν ένας Τοξότης θελήσει να ξανά παντρευτεί, είναι αρκετές εκείνες οι περιπτώσεις που αρνείται να ακούσει για δεύτερο γάμο και επιλέγει συνειδητά την εργένικη ζωή. Στην απόφαση σου σχετικά με την προοπτική του δεύτερου γάμου μεγάλη σημασία παίζει ο λόγος για τον οποίο χώρισε.

Ένας Τοξότης αν αισθανθεί καταπιεσμένος, αν νιώσει πως χάνει την ανεξαρτησία του, και αν αναγκαστεί να δίνει διαρκώς αναφορά για το που πάει, τι κάνει, τι ξοδεύει, τι διαλέγει, τότε θα βγει από τα νερά του, θα χάσει τον εαυτό του και σίγουρα δεν θα θελήσει να ξαναζήσει ένα τέτοιου είδους ενδεχόμενο. Για τον Τοξότη θα πρέπει να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να φτάσει στο σημείο να ξαναπαντρευτεί.

  Τα 4 ζώδια που ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι τύπος οικογενειακός και παραδοσιακός, γι αυτόν ο γάμος είναι προορισμός, του αρέσει η συντροφικότητα, νιώθει ολοκλήρωση και ασφάλεια στην θαλπωρή της οικογένειας. Αν οδηγηθεί σε χωρισμό θα ξαναπαντρευτεί, ακόμα και στην περίπτωση που αποκτήσει δεύτερη οικογένεια θα βρει τρόπο να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, στο μυαλό του από θέμα καθήκοντος οι δύο οικογένειες θα είναι ενοποιημένες, με την έννοια του ότι θα προσφέρει και στις δύο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι από τους χαρακτήρες που βάζει κάτω το κεφάλι, έχει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, βρίσκει τρόπο να αναδομεί και να προχωρεί μπροστά. Μετά από ένα διαζύγιο θα είναι πολύ πιο προσεκτικός στις επιλογές του, στη δεύτερη φορά θα ευελπιστεί να μην υπάρξει αποτυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την τάση να θέλει να ενεργεί κατά έναν τρόπο που αυτός τον θεώρει πρωτότυπο και διαφορετικό, σε γενικές γραμμές δεν του αρέσει να ακολουθεί στερεότυπα, δεν επιλέγει το κλασικό και το συνηθισμένο. Είναι αρκετές εκείνες οι περιπτώσεις που ένας Υδροχόος δεν κάνει καν πρώτο γάμο, για λόγους ιδεολογίας μένει πεισματικά στην απλή συγκατοίκηση ή στην ανεπίσημη συμβίωση.

Είναι πολύ πιθανόν ο πρώτος γάμος ενός Υδροχόου να έγινε για να αιφνιδιάσει ή για να πάει κόντρα σε κάτι συγκεκριμένο, οπότε ο δεύτερος γάμος πιθανότατα δε θα γίνει ποτέ. Συχνές είναι οι περιπτώσεις που κάποιος εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου δεν θέλει να ακούσει για γάμο όχι για δεύτερο, αλλά ούτε καν για πρώτο.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός χαρακτήρας γι αυτό και πολλές φορές μπερδεύεται ανάμεσα στα πρέπει, σκοντάφτει σε αναστολές, υπολογίζει τα σχόλια των τρίτων. Σε κάποιες περιπτώσεις θα καταφέρει να ξαναπαντρευτεί, σε κάποιες άλλες όμως θα παγιδευτεί στην άρνηση και στην ηττοπάθεια και δεν θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή του.

Είναι από τους χαρακτήρες που αργεί να συνειδητοποιήσει, ταλαιπωρείται από ανασφάλειες, γίνεται φοβικός και παραδίνεται στη μοίρα του. Το αν στη ζωή του υπάρξει τελικά και δεύτερος γάμος αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, κυρίως από τον τρόπο σκέψης του και από το κατά πόσο έχει συνειδητοποιήσει πως μερικές φορές η τύχη δεν έρχεται από μόνη της και πρέπει να την κυνηγήσεις.

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *