Έχασε 35 κιλά! Η δίαιτα αυτής της γυναίκας κάνει και για σένα

Έχασε 35 κιλά Η δίαιτα αυτής της γυναίκας κάνει και για σένα

Έχασε 35 κιλά! Η δίαιτα

Η Grace Borst ‘πάλευε’ με τα περιττά κιλά από τότε που ήταν μικρό κορίτσι.

 

Ενώ προσπαθούσε να κάνει γυμναστική, δεν μπορούσε να ακολουθήσει μια ισορροπημένη διατροφή και εύκολα παραδινόταν στην αγάπη της για το junk food. Στο λύκειο άρχισε να παίρνει χάπια αδυνατίσματος που της δημιούργησαν προβλήματα στον ύπνο αλλά και στο σχολείο.

Η απώλεια βάρους της έγινε εμμονή με αποτέλεσμα να κάνει διάφορες δίαιτες. Κάποιες πέτυχαν και κάποιες άλλες όχι. Στο πανεπιστήμιο, γνώρισε τον σύζυγό της που την βοήθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την εμμονή όχι όμως και με τα περιττά κιλά. Κατέληξε να ζυγίζει 108 κιλά. Ήταν η στιγμή που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της.

Grace Borst

Έχασε 35 κιλά Η δίαιτα αυτής της γυναίκας κάνει και για σένα

Έχασε 35 κιλά! Η δίαιτα

 

Η δίαιτα

Η Grace δεν ακολούθησε μια συγκεκριμένη διατροφή. Ήταν όμως αποφασισμένη να τρώει πάντα ό,τι πιο υγιεινό. Σταμάτησε να καταναλώνει junk food γεύματα, αναψυκτικά και να παραγγέλνει fast food. Έφτιαχνε στο σπίτι της το αγαπημένο της φαγητό, τα tacos, αλλά σε πιο light εκδοχές με μαρούλι και γαλοπούλα.

Η Grace δεν ακολούθησε μια συγκεκριμένη διατροφή

Επίσης, ξεκίνησε ένα ημερολόγιο στο Instagram όπου κατέγραφε την πορεία της και αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για να μην γυμνάζεται. Όπως οι περισσότεροι, η Grace βαριόταν να πάει στο γυμναστήριο, οπότε αγόρασε όργανα γυμναστικής για το σπίτι –ένα διάδρομο και βαράκια– και έκανε μισή ώρα κάθε μέρα.

 

Όταν κόλλησε η ζυγαριά:

Μετά από 8 μήνες είχε χάσει 22 κιλά, σταδιακά έκανε περισσότερη γυμναστική με βαράκια και άρχισε να καταναλώνει λιγότερες θερμίδες. Ένα χρόνο μετά είχε χάσει συνολικά 35 κιλά.

  7 μύθοι που σαμποτάρουν το αδυνάτισμα

Έχασε 35 κιλά! Η δίαιτα

 

Τα tips της Grace για αποτελεσματική απώλεια κιλών:

Να είσαι θετική: Κάποιες φορές δεν θα θέλεις να κάνεις γυμναστική ή θα φας λίγο παραπάνω. Πάντα να λες ότι μπορείς να τα καταφέρεις! Η ψυχολογία σου παίζει σημαντικό ρόλο.

Ένα βήμα κάθε μέρα: Μην περιμένεις να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου μέσα σε μια μέρα. Κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου κάθε μέρα, αλλιώς θα τα παρατήσεις.

Προγραμματισμός: Ξύπνα νωρίτερα για να κάνεις γυμναστική και ετοίμασε τα γεύματά σου για την επόμενη μέρα.

 

joytv

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση