Το πεντανόστιμο smoothie που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις beach body

Το πεντανόστιμο smoothie

Το πεντανόστιμο smoothie

Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις beach body!

 

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ένας περίπου μήνας μας χωρίζει από την υπέροχη εποχή του χρόνου που θα αποχωριστούμε τα ρούχα μας και θα πρέπει να φορέσουμε τα μαγιό μας και να βγούμε στις παραλίες.

Αν αυτή η πρόταση σου προσθέτει άγχος αντί για χαρά, μάλλον είσαι μια από εμάς που θέλουμε να ξεφορτωθούμε κάποια κιλά που μας «φόρτωσαν» οι προηγούμενοι μήνες.

Γι’ αυτό έχουμε μία πολύ δελεαστική πρόταση για εσένα.

Ένας τρόπος για να διώξεις κιλά και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου είναι τα αδυνατιστικά smoothies -ή αποτοξινωτικά, πιο σωστά- που ενώ θα σε χορτάσουν, δεν θα σου προσθέσουν extra θερμίδες.

Το smoothie που θα δεις παρακάτω θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και να δεις αλλαγές στο σώμα σου από τις πρώτες εβδομάδες.

Τι θα σου χαρίσει; Ασβέστιο από το γιαούρτι, ενέργεια από τα αμύγδαλα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το θαυματουργό μπρόκολο που καίει τα λίπη, ενώ παράλληλα οι φράουλες το καθιστούν φουλ στις φυτικές ίνες.

Αν αναρωτιέσαι τι ρόλο παίζει το τσάι στο συγκεκριμένο ρόφημα, η απάντηση είναι πως σου χαρίζει την ενδεδειγμένη καφεΐνη που θα σε κάνει να ξυπνήσεις, χωρίς καν να χρειαστείς καφέ.

 

Το πεντανόστιμο smoothie που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις beach body

Τα υλικά σου

200 γρ. άπαχο γιαούρτι
10 αμύγδαλα
λίγο μπρόκολο
5 φράουλες
3/4 φλιτζ. παγωμένο πράσινο τσάι
Bonus: λίγη κανέλλα για το γαρνίρισμα.

 

Παρασκευή

Πρόσθεσε όλα υλικά στο μπλέντερ και ανακάτεψε τα μέχρι να γίνουν ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Γέμισε ένα ποτήρι με παγάκια και φρόντισε να γαρνίρεις με κανέλλα για έξτρα γεύση.

  Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η δίαιτα που ακολουθεί και έχει κορμάρα στα 49 της!

Το smoothie σου είναι έτοιμο!

 

belikeyou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *