Βρες τη φόρμα σου και μπες στο jean σου

Βρες τη φόρμα σου

Βρες τη φόρμα σου και μπες στο jean σου

 

Πλησιάζει ο καιρός για τη παραλία και αν όχι για τη παραλία, για εκείνη τη στιγμή που θα θελήσεις να φορέσεις κάτι πιο ανάλαφρο, στενό, θηλυκό.

Παρ’ όλα αυτά, ο χειμώνας δεν σου έχει αφήσει μόνο βαριά διάθεση αλλά και περιττό βάρος.

Τώρα είναι ώρα για να αλλάξεις τρόπο ζωής και να αποκαταστήσεις ξανά το ωραίο κορμί σου. Μην πάει το μυαλό σου σε εξαντλητικές δίαιτες και τα τοιαύτα. Εμείς εδώ αγαπάμε τις καμπύλες και τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Απλά, καλό θα ήταν να ξεκουνηθείς λίγο για να χάσεις λίγο τη κυτταρίτιδα και δυο- τρία κιλά και να βρεις και πάλι το χαμόγελο σου.

 

Πιάσε, λοιπόν, χαρτί και σημείωνε πως θα συμβεί αυτό αβίαστα και απροβλημάτιστα.

– Άρχισε να φοράς τα παλιά σου τζιν. Ναι, το ξέρω ότι σε στενεύουν αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πιέσεις τον εαυτό σου να σταματήσεις τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο ψυγείο.

– Ξεκίνησε μια αθλοπαιδιά. Τι είναι αυτό, κανέναν δεν ενδιαφέρει. Θέλεις να τρέχεις στα πάρκα; Κάνε το. Θέλεις να κάνεις crossfit; Μπες μέσα στο γυμναστήριο και χτυπήσου. Θέλεις να ξεκινήσεις γιόγκα.

Ξεκίνα το και σώσε και τη ψυχή σου.

– Ερωτεύσου. Με πάθος. Οι ερωτευμένοι δεν τρώνε πολύ. Τρέφονται με αγάπη. Άσε που κάνουν και sex και γυμνάζονται και κάπως. Απλώς, απέφυγε τους μερακλήδες μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Βρες τη φόρμα σου και μπες στο jean σου

– Πίνε πράσινο τσάι. Ναι αυτό, που έχει κατεχίνες και το ξέρουν πια όλοι. Έτσι, θα απαλλαχθείς από τις τοξίνες και θα βρεις και ένα τρόπο να κόψεις τον πολύ καφέ που προκαλεί κατακράτηση υγρών.

  Με αυτή τη σούπερ δίαιτα θα χάσεις 10 κιλά σε 10 ημέρες! Πώς λειτουργεί και τι πρέπει να προσέξετε;

– Αντικατέστησε ένα γεύμα με ένα τηλεφώνημα με έντονο περιεχόμενο. Θες να πάρεις τη μάνα σου και να τσακωθείς; Θέλεις να πάρεις τον πρώην σου και να εκτονωθείς; Το αφεντικό σου και να απολυθείς; Τέλος πάντων. Κάνε ένα τηλεφώνημα που να σου κόψει την όρεξη.

– Γίνε vegan ή κάνε στροφή στην ωμοφαγία. Αν όχι για πάντα για κανένα δίμηνο. Άλλος άνθρωπος θα νιώσεις μόλις κόψεις το κρέας. Όχι. Μην αρχίσεις να τρως ζυμαρικά. Για λαχανικά και φρούτα

– Μίλησε με τον γιατρό και τον φαρμακοποιό σου (ή τον ψυχολόγο σου;) και βρες εκείνο το συμπλήρωμα που βοηθά στην μείωση του λίπους και στην μείωση της κυτταρίτιδας.

– Καθώς κοιμάσαι, εκκρίνεται μια ορμόνη, η λεπτίνη, που σε κάνει να νιώθεις υπερπλήρης φαγητού. Χαλάρωσε, λοιπόν, ξάπλωσε και άφησε τη τύχη να δουλέψει προς όφελος σου.

– Σταμάτα να τρως από καντίνες κ.λ. μέρη που δεν ξέρεις πως και με τι μαγειρεύονται τα φαγητά. Κάνε συνήθεια σου το κλασικό και αγαπημένο ταπεράκι για να σωθείς. Και, φυσικά, μη το γεμίζεις παστίτσιο της μανούλας και λαχανοντολμάδες αλλά γαλοπούλα, cottage, αγγουράκια, σολομό κ..λ. π.

– Μείνε αισιόδοξη. Το άγχος προκαλεί πολλά δεινά και ένα από αυτά είναι η κυτταρίτιδα. Άρχισε να σκέφτεσαι το καλοκαίρι, τις διακοπές, τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βουτιές στο απέραντο γαλάζιο. Απέφυγε να σκεφτείς τα καλαμαράκια, τα παγωτά και τα cocktails.

 

trelogaidouri

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *