Από το μαγιό φαίνεται και ο χαρακτήρας

Από το μαγιό φαίνεται και ο χαρακτήρας

Από το μαγιό φαίνεται και ο χαρακτήρας

 

Κάθε στιλ μαγιό και ένας διαφορετικός τύπος γυναίκας. Η επιλογή μας είναι εκείνη που πηγάζει κατευθείαν από τον χαρακτήρα μας, λένε οι ειδικοί. Και ένα παιχνίδι αποκαλύψεων ξεκινάει…

Από την Δέσποινα Σάμψων

 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το μπικίνι μας αποκάλυπτε σημεία από το σώμα μας. Όμως το πιο απαραίτητο αξεσουάρ των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων δείχνει και πλευρές του χαρακτήρα μας που δεν φανταζόμαστε.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα παπούτσια, ένα μαγιό μπορεί και αποκαλύπτει πόσο απελευθερωμένες, μποέμ, δραστήριες, πολύπλοκες, ευφυείς ή αφιερωμένες στη μόδα είμαστε. Όλα αυτά με λίγα εκατοστά από λύκρα; Και όμως, ναι!

Το ξέρετε λοιπόν, ότι τελικά καταλήγουμε να αγοράζουμε το μαγιό που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας; Ανακαλύψτε αν ταιριάζει τελικά η επιλογή σας με αυτό που είστε!

 

Από το μαγιό φαίνεται και ο χαρακτήρας

Τύπος μαγιό #1: Εκείνη που θα λύσει πάντα το πρόβλημα

Τύπος μαγιό #1: Εκείνη που θα λύσει πάντα το πρόβλημα
Φοράτε μαγιό με πολλές λωρίδες και κοψίματα; Είστε αποφασιστική, επινοητική και απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο σας, όποιος κι αν είναι αυτός!

 

Αν μία γυναίκα καταφέρνει με 40 βαθμούς υπό σκιά και μπαινοβγαίνει άνετα σε ένα μαγιό με πολλές λωρίδες που δημιουργούν τα κοψίματα της μόδας, ίσως μπορεί και να λύσει (με γόρδιο δεσμό; ) κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί μπροστά της!

Είναι αποφασιστική, επινοητική, απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της – είτε αυτός είναι μια επαγγελματική πρόκληση είτε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο pool bar.

 

Τύπος μαγιό #2: Αυθόρμητη και γεμάτη εκπλήξεις

Από το μαγιό φαίνεται ο χαρακτήρας
Πάνω εμπριμέ, κάτω μονόχρωμα ή και το αντίστροφο, ή και δύο διαφορετικά σχέδια. Μποέμ, αλλά και τσαπατσούλα μερικές φορές, μπορεί να έχει χάσει τα σετ που έχει αγοράσει αλλά βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίσει

 

Ασορτί σετ; Ε, όχι πια! Η ζωή το καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι βαρετή. Η γυναίκα αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί με σουτιέν που προέρχεται από το ίδιο σετ με το σλιπ του μπικίνι της.

  Όσα πραγματικά θα έπρεπε να ξέρω τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο

Πάνω εμπριμέ, κάτω μονόχρωμα αλλά μπορεί και δύο διαφορετικά σχέδια να συνδυαστούν στο μυαλό της. Γιατί όχι;

Μποέμ, αλλά και τσαπατσούλα μερικές φορές, μπορεί να έχει χάσει τα σετ που έχει αγοράσει αλλά σίγουρα ξέρει καλά πώς να πετύχει ένα σύνολο που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

 

Τύπος μαγιό #3: Κλασική ομορφιά

Τύπος μαγιό #3: Κλασική ομορφιά
Αχ, αυτό το Χόλιγουντ με την πατίνα της λάμψης του! Η γυναίκα αυτού του τύπου ξέρει ότι μια κλασική επιλογή δεν πάει ποτέ χαμένη, αφού έτσι νιώθει πρωταγωνίστρια!

 

Αχ, αυτό το Χόλιγουντ με την πατίνα της λάμψης του! Ακόμα γοητεύει και εμπνέει.

Η γυναίκα αυτού του τύπου ξέρει ότι μια κλασική επιλογή δεν πάει ποτέ χαμένη και προτιμάει τα ρετρό ψηλόμεσα μπικίνι ή τα ολόσωμα με το ζωνάκι που τονίζουν τη μέση για να εμφανιστεί σαν μια άλλη Γκρέις Κέλι στην παραλία. Εκείνη αυτό χρειάζεται και έτσι νιώθει πρωταγωνίστρια!

 

Από το μαγιό φαίνεται και ο χαρακτήρας

Τύπος μαγιό #4: Αρκεί να είναι στη μόδα

Από το μαγιό φαίνεται ο χαρακτήρας
Βαθιά γνώστρια των επιλογών της μόδας; Η γυναίκα αυτή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και είναι εκείνη που θα παρουσιαστεί στην παραλία με την τελευταία τάση άψογα φορεμένη

 

Το μεγαλωμένο με τις σελίδες των περιοδικών μόδας κορίτσι έχει ήδη μελετήσει με τι θα εμφανιστεί και αυτή τη σεζόν στην παραλία. Μήνες πριν έχει κάνει την έρευνά του και έχει ανιχνεύσει τις τάσεις που θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

Βαθιά γνώστρια των επιλογών κάθε διασημότητας στον κόσμο, φοράει ταυτόχρονα με μια celebrity στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την τελευταία λέξη της μόδας: θα είναι ολόσωμο με βαθιά κοψίματα; Θα είναι αρχαιοελληνικό; Θα είναι μαύρο; Αφήστε το πάνω της. Εκείνη γνωρίζει καλύτερα.

 

Τύπος μαγιό #5: Συγγνώμη ποιος μίλησε για σημάδια από τον ήλιο;

Τύπος μαγιό #5: Συγγνώμη ποιος μίλησε για σημάδια από τον ήλιο;
Η γυναίκα που περιποιείται το σώμα της σαν να είναι το απόλυτο δώρο του Θεού σε εκείνη, προτιμά ένα όσο το δυνατόν πιο αποκαλυπτικό μαγιό για να μαυρίσει ομοιόμορφα

 

Η γυναίκα που περιποιείται το σώμα της σαν να είναι το απόλυτο δώρο του Θεού σε εκείνη, θα το γεμίσει με λευκά σημάδια από τον ήλιο; Αν είναι δυνατόν!

  Υποδειγματική Δασκάλα κουβάλησε Ανάπηρη μαθήτρια στη πλάτη της για να μη χάσει τη σχολική εκδρομή

Ένα όσο το δυνατόν πιο αποκαλυπτικό μαγιό που αφήνει ελεύθερους τους γλουτούς να απολαύσουν τις αχτίδες του είναι απαραίτητο για να μαυρίσει ομοιόμορφα το σώμα και σίγουρα σε μια εποχή απελευθέρωσης από ταμπού τα βαθιά κοψίματα στα οπίσθια θεωρούνται πια κοινωνικώς επιτρεπτά, αν υποστηρίζονται από σφιχτούς και καλλίγραμμους γλουτούς, βεβαίως!

 

Τύπος μαγιό #6: Εντάξει, ένα μαγιό για να κολυμπάμε χρειαζόμαστε

Από το μαγιό φαίνεται ο χαρακτήρας
Η γυναίκα που αγαπά τη δράση και τις αθλητικές δραστηριότητες, επιλέγει και ένα μαγιό που θα ακολουθεί και θα εξυπηρετεί όλες αυτές τις ανάγκες προσφέροντας στήριξη και την απαραίτητη κάλυψη

 

Συνήθως η γυναίκα αυτή με την πάντα νεανική σιλουέτα περιμένει τις διακοπές για να απολαύσει όλα τα θαλάσσια σπορ. Η τσάντα της είναι απόλυτα οργανωμένη και στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της βρίσκονται αθλητικά αξεσουάρ από τη σανίδα του σερφ, τα γυαλιά θαλάσσης μέχρι μία με δύο μπάλες για beach volley.

Οι ρακέτες είναι αυτονόητο ότι μεταφέρονται πάντα μαζί με τα αντηλιακά και τα αθλητικά καπέλα. Για όλους αυτούς τους λόγους το μαγιό είναι εκείνο που θα ακολουθεί και θα εξυπηρετεί όλες αυτές τις ανάγκες προσφέροντας στήριξη και την απαραίτητη κάλυψη. Πώς αλλιώς θα εκτελεστούν όλες αυτές οι κινήσεις;

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *