Η καραντινάτη δίαιτα του Δημήτρη Σκαρμούτσου – Ξεφούσκωσε περιορίζοντας το τρόφιμο που τρώμε όλοι

Η καραντινάτη δίαιτα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Η καραντινάτη δίαιτα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Ξεφούσκωσε περιορίζοντας το τρόφιμο που τρώμε όλοι

 

Το έκανε και πέτυχε!

Τον τρόπο με τον οποίο “ξεφούσκωσε” αποκάλυψε ο Δημήτρη Σκαρμούτσος, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Dot. Ο αγαπημένος σεφ εν μέσω καραντίνας, κατάφερε να αλλάξει κατά πολύ το σώμα του, αλλάζοντας την διατροφή του.

Μπορεί πολλοί την περίοδο της καραντίνας να πήραν παραπάνω κιλά από το πολύ φαγητό και το καθισιό στο σπίτι, ωστόσο εκείνος, κατάφερε να αδυνατίσει.

 

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να “ξεφουσκώσει” ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

«Εγώ αδυνάτισα μέσα στην καραντίνα. Δεν έκανα δίαιτα. Περιόρισα πάρα πολύ το κρέας γιατί έτρωγα πάρα πολύ.

Έτρωγα δύο φορές την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα και ξεκίνησα και διάδρομο. Και πέτυχε. Ξεφούσκωσα δεν είναι ότι έχασα κιλά», είπε μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος σεφ

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να "ξεφουσκώσει" ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

 

Η καραντινάτη δίαιτα του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Πως να ξεφουσκώσεις και εσύ σαν τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Πιες πολύ νερό

Το νερό αποτελεί μια από τις ιδανικότερες λύσεις για το φούσκωμα που νιώθεις. Ενυδατώνει τον οργανισμό σου, «ξεπλένει» το σώμα και τα ζωτικά σου όργανα από τοξίνες και επιβλαβείς ουσίες και κάνει το έντερό σου, αλλά το όλο σου το οργανικό σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά.

Απόφυγε τα αναψυκτικά

Αν θέλεις εγγυημένα να νιώθεις φουσκωμένη, τότε βάλε στην καθημερινή σου διατροφή τα αναψυκτικά. Το ανθρακικό που περιέχει είναι ένα από τα συστατικά που θα σου στερήσουν την επίπεδη κοιλιά και την προοπτική της.

 

Μείωσε το αλάτι

Οι μεγάλες ποσότητες αλατιού στα φαγητά σου προκαλούν κατακράτηση υγρών και φούσκωμα. Αν θέλεις να ανακουφιστείς άμεσα φρόντισε να προσθέσεις ελάχιστο στα γεύματά σου μιας και κρυμμένο αλάτι υπάρχει ήδη μέσα σε πολλές τροφές.

  Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Κατερίνα Στικούδη - Τι τρώει πρωί, μεσημέρι, βράδυ

 

Μην προτιμάς ωμά λαχανικά

Τα μαγειρεμένα λαχανικά είναι σίγουρα πιο εύπεπτα από τα ωμά, μιας και οι φυτικές τους ίνες είναι πιο μαλακές και διασπώνται ευκολότερα από τον οργανισμό σου. Προτίμησε λοιπόν να συνοδεύεις το γεύμα σου με βραστά ή ψητά λαχανικά, αν θέλεις να έχεις ένα γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα.

 

Απόφυγε τα γαλακτοκομικά

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι από εκείνα που προκαλούν φούσκωμα κατά ένα μεγάλο ποσοστό τους. Αν έχεις διαπιστώσει πως προϊόντα όπως το γάλα και το γιαούρτι σε κάνουν να νιώθεις πρησμένη, είναι απαραίτητο να τα διακόψεις από τη διατροφή σου το διάστημα αυτό. Αν πάλι δεν μπορείς, φρόντισε να προμηθευτείς εκείνα χωρίς λακτόζη.

 

Ασκήσου

Όσο κι αν θα ήθελες να το αποφύγεις, η άσκηση αποτελεί ζωτικής σημασίας προϋπόθεση για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάνεις το σώμα σου να λειτουργεί πιο ομαλά. Μπορεί να βλέπεις τον αντίκτυπο των κόπων σου μονάχα στην εξωτερική σου εμφάνιση όμως η γυμναστική βοηθά και τα όργανά σου να λειτουργούν καλύτερα. Προσπάθησε να προσθέσεις έστω και ένα μισάωρο γυμναστικής στη δουλειά σου.

 

youweekly.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *