Ιούλιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Ιούλιος 2021: το ζώδιο σου αισθηματικά

Ιούλιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

 

Αγγελική Βαλάντου

Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Ιούλιος 2021; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2021 από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

 

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Ιούλιο 2021;

Καλό μήνα σε όλους!! Αρχές Ιουλίου, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν οι συμπεριφορές και οι επιλογές, τα συμβάντα θα προκαλέσουν αντιδράσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα διαμορφώσουν νέα πλαίσια. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα φέρουν αλλαγές στις επαφές και στις επιθυμίες, οι αποφάσεις θα ορίσουν την πορεία των σχέσεων.

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να δοθεί τέλος στις τοξικές σχέσεις ή να τερματίσουν κάπως άδοξα δεσμοί που πλέον δεν αποδίδουν συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες ωστόσο η εξέλιξη θα έχει αργό ρυθμό, οι ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν μεθοδικά αποφεύγοντας τις εξιδανικεύσεις και τους έντονους ενθουσιασμούς.

Ο Ιούλιος θα φέρει συνειδητοποιήσεις, ο ορθολογισμός θα βγάλει τη σκέψη από την ψευδαίσθηση φεύγουν οι αυταπάτες. Επιπλέον, θα οδηγήσει σε συνειδητές αποφάσεις, είναι πολύ πιθανό κάποιοι δεσμοί να έχουν κατάληξη επίσημης δέσμευσης.

 

Ιούλιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας με έντονες εναλλαγές στις διαθέσεις σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές, ανά διαστήματα θα είστε επιρρεπείς στις παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις. Ο νέος μήνας ίσως να μην σας κάνει θετικούς σε ενδεχόμενα επανασύνδεσης, οι σκέψεις σας θα σας ωθήσουν στο να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και καταστάσεις. Ο Ιούλιος ίσως να φέρει συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, ενδεχομένως να αλλάξει η μορφή κάποιων επαφών.

Εσείς που διατηρείτε χαλαρή σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να την διακόψετε ή να την προχωρήσετε σε πιο σοβαρό στάδιο, γενικότερα θα τερματίσετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Ο νέος μήνας, θα στενέψει τα περιθώρια για νέες γνωριμίες, θα δώσει όμως ώθηση σε επαφές με πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε, ίσως κάποια φιλική σχέση μέσα στον Ιούλιο να πάρει μια πιο θερμή και ερωτική όψη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τον Ιούλιο δυσκολίες θα υπάρξουν σε επικοινωνιακά ζητήματα, στις συζητήσεις ή στις προσεγγίσεις σας τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα, θα πρέπει να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να κινηθείτε μεθοδικά. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι άμεσες ίσως και κάπως ανατρεπτικές, είναι πολύ πιθανό εσείς οι δυσαρεστημένοι να κάνετε το βήμα να χωρίσετε ή να απομακρυνθείτε, γενικότερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από σχέσεις που σας στρεσάρουν ή που δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε.

Εσάς τους ερωτευμένους ή εσάς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα σας ωθήσει σε συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξασφάλισης. Ουσιαστικά θα έχετε ανάγκη να βγείτε από την αβεβαιότητα, οι ανασφάλειες θα μεγαλώσουν, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε να ακούσετε βάσιμες υποσχέσεις. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις.

  Τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια: Σου λένε ναι, αλλά κάνουν του κεφαλιού τους

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας ανήσυχος μήνας με εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, θα πρέπει να αποφύγετε τις λανθασμένες εξηγήσεις και τις παραποιήσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θα ακούτε και όχι σε αυτά που θα νομίζετε. Ίσως να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο καταστάσεις από παλιές σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε στο βήμα της επανένωσης με πρόσωπο που η αιτία του χωρισμού σας δεν ήταν και τόσο εξακριβωμένη.

Θα υπάρξουν επαφές, θα γίνουν συζητήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τα συμβάντα επάνω σε μια καινούργια συναισθηματική βάση. Δεν θα λείψουν τα τυχερά ανοίγματα, ωστόσο η κατάληξη θα εξαρτηθεί από την προδιάθεση που θα έχετε και από το κατά πόσο θα είναι ευέλικτες οι επιθυμίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς μήνας καθοριστικός και αρκετά τυχερός. Αλλάζουν οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής και για εσάς τους δεσμευμένους, και για τους ελεύθερους. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα έχουν μελλοντικό αντίχτυπο, κάποιοι θα τερματίσετε τις αποτυχημένες σχέσεις, κάποιοι άλλοι θα κινηθείτε προσπαθώντας να κατοχυρώσετε αυτό που ήδη έχετε. Οι νέες γνωριμίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν μέσα σε πλαίσιο σταθερό.

Είναι πολύ πιθανό να συμβούν μοιραία γεγονότα που θα καθορίσουν την περαιτέρω εξέλιξη σας. Ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι άμεσος, οι καθυστερήσεις ίσως να δημιουργήσουν εμπόδια γι’ αυτό ότι είναι να γίνει θα πρέπει να δρομολογηθεί χωρίς φραγμούς. Κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, το σίγουρο είναι πως ο Ιούλιος θα έχει απρόοπτα συμβάντα και νέες προοπτικές.

Ιούλιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο Ιούλιος ίσως να σας φέρει διλλήματα, αναγκαία θα είναι τα εσωτερικά ξεκαθαρίσματα για να μπορέσετε να αποφασίσετε και να διαλέξτε με ποιο πρόσωπο θα προχωρήσετε. Είναι πολύ πιθανό άτομο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του, οι συγκύριες αλλά και κάποιες άμεσες ενέργειες θα σας δοθούν το έναυσμα να ξανά ανοίξετε μια παλιά ερωτική ιστορία. Εσείς που δεν θέλετε να διαγράψετε και να ξεχάσετε αξιοποιήστε την ευκαιρία για επανασύνδεση, ωστόσο μην αγνοήσετε την αιτία που στο παρελθόν σας είχε οδηγήσει σε χωρισμό.

Εσείς που είστε σε σχέση, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα του ερωτικού σας κατεστημένου, ωστόσο, δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και οι διαφωνίες, στις συζητήσεις σας θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Ο Ιούλιος κυκλοθυμική θα κάνει τη στάση σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις διαθέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, αρκετά τυχερός θα είναι ο Ιούλιος σας φέρνει αλλαγές και νέες προοπτικές. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε το σκεπτικό σας ξεκάθαρο, καλό θα είναι να μην κινηθείτε προκατειλημμένα. Δείτε τις καταστάσεις από διαφορετική σκοπιά, αναθεωρήστε και αναλύστε εκ νέου τα δεδομένα. Οι ελεύθεροι πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας καινούργιας γνωριμίας, το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να αναλάβετε δράση και να βγείτε από τους εσωτερικούς σας ενδοιασμούς.

  Οι Top 5 σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού

Η κριτική σας θα είναι αυστηρή, ωστόσο θα πρέπει να κατανοήσετε πως όσο αναζητάτε το τέλειο τόσο θα καθυστερείτε την προσωπική σας εξέλιξη αφήνοντας πολύτιμο χρόνο να φεύγει άπραγος. Εντοπίστε τι πραγματικά θέλετε, συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες σας, όμως μην παγιδευτείτε σε ψευδαισθήσεις και σε ουτοπίες, εστιάστε στο ρεαλιστικό και στο εφικτό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, τον Ιούλιο θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, ενδεχομένως να προκύψουν εκνευρισμοί και εντάσεις, ωστόσο όλα θα είναι εξαρτώμενα από το κατά πόσο εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ο Ιούλιος σας καλεί να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις διαφωνίες και στους φορτισμένους διαλόγους, θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις χαλαρά ίσως και κάπως αποστασιοποιημένα. Εσείς που είστε σε σχέση καλό θα είναι να εστιάσετε στην αξία των αισθημάτων και στην ουσία της εξέλιξης, διαχωρίστε το σημαντικό από το ασήμαντο.

Ο Ιούλιος ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα πρέπει να ενδυναμώσετε τις άμυνες σας και να αποβάλετε τον ρομαντικό τρόπο σκέψης. Όσο πιο ρεαλιστικά σκεφτείτε τόσο πιο δυναμικά θα καταφέρετε να συμπεριφερθείτε, αξιολογήστε τις καταστάσεις χωρίς προκαταλήψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας μήνας αρκετά τυχερός, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναδομήσετε, να διαφοροποιήσετε, ακόμα και να αλλάξετε ριζικά την προσωπική σας ζωή. ο νέος μήνας, θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε από την ηττοπάθεια ή την παθητική αποδοχή, η σκέψη σας θα είναι ανατρεπτική γεγονός που θα σας οδηγήσει σε τολμηρές επιλογές. Οι δυσαρεστημένοι ή πληγωμένοι θα έχετε τη δύναμη να βάλετε τέλος σε μια σχέση που πλέον για εσάς έγινε τοξική ή ανούσια. Οι ελεύθεροι θα αφήσετε το περιθώριο για προσεγγίσεις, θα υπάρξει το άνοιγμα για νέα γνωριμία.

Η στάση σας θα είναι συνειδητοποιημένη, οι αποφάσεις που θα πάρετε δεν θα είναι παρορμητικές, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε και να ορίσετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Ο Ιούλιος θα σας αποτρέψει από αυθόρμητες και ριψοκίνδυνες επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα.

Ιούλιος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας αρκετά φορτισμένος μήνας, θα πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να τα βρείτε και με το ταίρι σας. Αρχές του μήνα, θα επηρεαστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις, παλιά γεγονότα θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, προσοχή να μην φορτίσετε με αρνητισμό τα συναισθήματα σας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απομονώσετε τη σκέψη σας και να την επικεντρώσετε στο παρόν, για να μπορέσει να δοθεί μέλλον θα πρέπει να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Θα υπάρξει η δυνατότητα γνωριμίας με πρόσωπο αξιόλογο που θα έχει σοβαρές βλέψεις, το θέμα είναι ποιες θα είναι οι δικές σας προθέσεις και διαθέσεις.

  Τι μετανιώνει κάθε ζώδιο από την τελευταία του σχέση;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας τυχερός μήνας, ωστόσο αυτό θα αποδειχτεί με έναν έμμεσο τρόπο. Με την εσωτερική κρίση που θα δημιουργηθεί θα πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που σταδιακά θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έστω και αν στην αρχή συμβούν καταστάσεις που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Δεν θα πρέπει να βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα, οι ενέργειες και τα γεγονότα θα έχουν στην πορεία ευχάριστη ίσως και ευεργετική εξέλιξη. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή σχέσεις που δεν σας αφήνουν να έχετε τη βελτίωση που επιθυμείτε.

Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα λάθη, τις αστοχίες και τις εξαρτήσεις, ίσως να προκύψουν ακραία συμβάντα που όμως θα καταφέρουν να σας ανοίξουν τα μάτια. Μέσα στον Ιούλιο θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, με τα λάθη και τις αποτυχίες που έγιναν στο παρελθόν, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναδομήσετε και να δημιουργήσετε νέες βάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ιούλιος δεν θα είναι ιδανικός μήνας για να τρέξετε τα γεγονότα, οι ανυπόμονοι θα πρέπει να προετοιμαστείτε πως η εξέλιξη θα έχει χαλαρό ρυθμό. Ίσως να αντιστραφούν οι ρόλοι μέσα στη σχέση σας, το σκεπτικό σας θα αλλάξει πλεύση, συγκαλυμμένα θα είναι κάποια γεγονότα. Στην περίπτωση που γνωριστείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο μη βιαστείτε να καταλήξετε, η εξέλιξη θα χρειαστεί τον χρόνο της. Από πλευράς σας ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ασυνήθιστες αντιδράσεις, η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι περιορισμένη.

Θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και όχι με προκατειλημμένο σκεπτικό. Καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τον μήνα να κυλήσει χαλαρά, προσπαθήστε να βρείτε τις ψυχολογικές σας ισορροπίες, αποφύγετε την πίεση κυρίως την εσωτερική.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας ουσιαστικός και αρκετά τυχερός μήνας, σας φέρνει συνειδητοποιήσεις που αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Θα δοθεί το έναυσμα για να διαφοροποιήσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο εξελίσσεται η σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που σίγουρα δεν θα είναι περαστική, τα αισθήματα δεν θα είναι επιφανειακά. Τα γεγονότα έστω κι αν φαινομενικά δείχνουν ασήμαντα στην πορεία θα πάρουν ουσία και θα έχουν αντίκτυπο στο παρόν και στο μέλλον σας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις, κάτι θα καταλάβετε ή θα ανακαλύψετε που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ψευδαίσθηση. Ουσιαστικά θα είστε πλέον σε θέση να συνειδητοποιήσετε και να αντιληφτείτε ποια είναι τα πραγματικά αισθήματα και ποιες είναι οι ουσιαστικές προθέσεις. Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να βγείτε από την αυταπάτη και να εστιάσετε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων.

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *