Κανόνες για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Κανόνες για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Οι 9 “κανόνες” για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

 

Η απώλεια του λίπους είναι μια μεγάλη μάχη.

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες τεχνικές, ιδιαίτερα αποτελεσματικές για να φτάσουμε στα κιλά που θέλουμε, χωρίς ακραίες στρατηγικές και «μαγικά» κόλπα.

 

Οι 9 “κανόνες” για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

1. Ελάττωσε τις θερμίδες που λαμβάνεις.

Κι εσύ το ξέρεις πως για να καταφέρεις να χάσεις κιλά, πρέπει να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων και να φροντίζεις τα γεύματα σου να μην έχουν περιττό λίπος. Η πιο δημοφιλής πρόταση των διατροφολόγων είναι να μειώσεις τις θερμίδες κατά 500 έως 1.000, με σκοπό να χάσεις 0,5 έως 1 κιλά την εβδομάδα.

Να έχεις στο μυαλό σου πως η κατανάλωση πολύ λίγων θερμίδων μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση στον ρυθμό του μεταβολισμού, γι αυτό καλό είναι να παίρνουμε την συμβουλή ενός ειδικού. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αποδίδει διαφορετικά.

 

2. Να τρως περισσότερες ίνες.

Οι ίνες μπορεί να μειώσουν τον αριθμό θερμίδων που το σώμα σου είναι σε θέση να απορροφήσει από τα τρόφιμα. Καλές πηγές ινών περιλαμβάνουν η βρώμη, ο λιναρόσπορους, το αβοκάντο, τα όσπρια, τα λάχανα Βρυξελλών και τα βατόμουρα.

 

3. Δοκίμασε τα Προβιοτικά.

Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτηρίδια τα οποία ενισχύουν την απώλεια βάρους ή την συντήρηση βάρους. Οι υπέρβαροι και οι παχύσαρκοι έχουν αποδειχθεί ότι έχουν διαφορετική σύνθεση από βακτήρια εντέρου από τους φυσιολογικούς ανθρώπους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την αύξηση του σωματικού βάρους και την κατανομή του λίπους.

 

4. Η άσκηση ενισχύει την προσπάθεια.

Όσο και αν θέλεις να την παραβλέψεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάψεις θερμίδες.

  5 πανεύκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα κιόλας για επίπεδη κοιλιά!!

 

5. Τόνωσε τους μυς.

Δεν θέλεις να χάσεις την μυϊκή μάζα επειδή κάνεις δίαιτα. Αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο για το μεταβολικό ρυθμό, καθώς ο χαμένος μυς, μειώνει τον αριθμό των θερμίδων που καις σε καθημερινή βάση. Κάνοντας κάποιες ασκήσεις τακτικά, μπορείς να αποτρέψεις αυτή την απώλεια και να βελτιώσεις τον μεταβολικό ρυθμό. Επιπλέον, η κατάρτιση δύναμης μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη σύσφιξη του σώματος.

 

6. Απόφυγε τις υγρές θερμίδες.

Οι χυμοί φρούτων και τα ενεργειακά ποτά είναι φορτωμένα με ζάχαρη και υγρές θερμίδες. Το θέμα με τις υγρές θερμίδες είναι ότι ο εγκέφαλός σου δεν τις καταγράφει όπως καταγράφει τις θερμίδες των στερεών τροφών, με αποτέλεσμα να είναι επιπρόσθετες, σε αυτές που θα πάρεις από το φαγητό σου.

 

7. Μην τρως αέρα.

Η μεγαλύτερη πηγή αερίου στη διατροφή είναι τα ανθρακούχα αναψυκτικά. Οι φυσαλίδες σε αυτό περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο απελευθερώνεται από το υγρό στο στομάχι σου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει διαταραχή του στομάχου ή φούσκωμα.

 

8. Ποτό, καφές ή πράσινο τσάι;

Ο καφές χωρίς ζάχαρη και το πράσινο τσάι είναι από τα πιο ασφαλή ποτά στον κόσμο. Ο σκέτος καφές έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην καύση θερμίδων. Επίσης, η κατανάλωση τσαγιού ή η λήψη συμπληρωμάτων εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την κάψιμο του λίπους κατά 17% και τις θερμίδες κατά 4%.

 

9. Αντέχεις χωρίς αλκοόλ;

Κάθε γραμμάριο αλκοόλ περιέχει θερμίδες, γεγονός που εξηγεί εν μέρει γιατί τα αλκοολούχα ποτά είναι φορτωμένα με υγρές θερμίδες. Αν και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ είναι απίθανο να επηρεάσει την αύξηση του σωματικού βάρους, η βαριά κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με την αύξηση του σωματικού βάρους, ειδικά γύρω από τη μέση.

  Οι Χρυσοί Κανόνες Για Να Χάσεις Βάρος Τρώγοντας Πρωτεΐνη!

 

being.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *