Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες;

Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες

Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες;

Και ποιος δεν έχει υμνήσει, τραγουδήσει και γράψει για την γυναίκα;

 

Ο Γερμανός ποιητής Χάινριχ Χάινε πολύ εύστοχα έγραψε «δεν ξέρει ποτέ κανείς στην πραγματικότητα πού τελειώνει ο άγγελος και πού αρχίζει ο διάβολος στις γυναίκες» ενώ ο Ντοστογιέφσκι αναφέρει «οι γυναίκες είναι ικανές από το μηδέν να κάμουν το παν».

Ίσως και αυτοί να είναι κάποιοι από τους λόγους που οι άντρες του ζωδιακού κύκλου σέβονται, εκτιμούν, άλλες φορές φοβούνται ακόμα και αποφεύγουν να πλησιάσουν μια γυναικεία ύπαρξη.

Κι όμως κάποιες φορές η εικόνα και η συμπεριφορά καθρεφτίζουν τις σκέψεις, την διάθεση και τον τρόπο που φέρεται μια γυναικεία παρουσία, που σε όποιο ζώδιο και αν ανήκει είναι ένα πλάσμα συναισθηματικό αλλά και πολύπλοκο και άλλοτε δυσνόητο, εν αντιθέσει με τον άντρα που έχει έναν απλούστερο τρόπο έκφρασης και εκδήλωσης των αισθημάτων του.

 

Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες;

 

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας μπορεί να θαμπωθεί από την παρορμητικότητα που θα πέσει πάνω του μια Κριαρίνα από την πρώτη σχεδόν στιγμή που θα καταλάβει ότι κάτι την έλκει μαζί του, γιατί είναι από τη φύση της αρκετά ενθουσιώδης και εκδηλωτική σε αυτά που νιώθει, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να κρυφτεί εύκολα.

Το αρνητικό της υπόθεσης όμως είναι πως γρήγορα μπορεί να βαρεθεί και να αφήσει το θήραμά της στα κρύα του λουτρού, για αυτό ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας χρειάζεται ένα πρόσωπο πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό, πιο ενεργό στις πρωτοβουλίες του, να έχει μαεστρία στον έρωτα και στην προσέγγιση στο άλλο φύλο και να είναι έτοιμο να δαμάσει όλες τις ελευθερίες της, χωρίς να φανεί, δίχως να το δείξει ή να το ξεστομίσει. Αιφνιδίασέ την ανά πάσα ώρα και στιγμή με πράξεις ή λόγια που θα μαγέψουν τον ερωτισμό και την ψυχή της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν μπλέξει κάποιος με γυναίκα Ταύρο, θα γνωρίζει πού πατάει και πού βρίσκεται, πόσα χρήματα υπάρχουν για «ώρα ανάγκης» και ακόμα ξέρει καλά πως θα έχει ένα πιάτο καλομαγειρεμένο φαγητό και ποικιλίες στο τραπέζι για περισσότερα άτομα.

Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι στο μετά, αλλά στα πρώτα βήματα της γνωριμίας γιατί δεν είναι από εκείνες που θέλουν βιασύνες, ούτε καταπίεση για να φέρουν εις πέρας ότι έχουν αναλάβει, αλλά είναι και αυτές που θα στο παίξουν αδιάφορες για να σε κόψουν από πάνω ως κάτω, για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση γύρω σου και μέσα σου, για να διαπιστώσουν αν υπάρχει ειλικρίνεια στα λόγια και τις πράξεις σου, για να ικανοποιήσουν την περιέργεια και την καχυποψία τους.

Ξέχνα τα καβούρια στις τσέπες όταν βγεις ραντεβού με μια Ταυρίνα, κάνε κίνηση μόνο όταν σκέφτεσαι για σοβαρό δεσμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή γιατί εδώ κρύβονται αρκετές παγίδες που μπορούν ανετότατα να πλανέψουν έναν άνδρα οποιουδήποτε ζωδίου και να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Από την μία πλευρά βλέπεις μια γυναίκα ομιλητική και αυθόρμητη, διασκεδαστική με άκρως φιλελεύθερες ιδέες για τον έρωτα, τη μόνιμη σχέση και όλα αυτά τα κλισέ, αλλά από την άλλη σχεδόν την ίδια στιγμή ξεπροβάλλει το θηλυκό που μπορεί να παίξει μαζί σου επικοινωνιακά παιχνίδια για να τσεκάρει και να στιγματίσει πάνω σου οτιδήποτε στραβό δεν είχε προσέξει κανείς μέχρι τώρα.

  Το ζώδιο που “κινδυνεύει” να είναι μονό (τόσο απαιτητικό είναι)

Δεν της αρέσει να την ζηλεύουν και να την κλείνουν σε ένα δωμάτιο, αλλά τρελαίνεται όταν ένας άντρας παίζει με την εξυπνάδα, την ευφυΐα της και το μυαλό της. Μπορείς να την εκπλήξεις με τις γνώσεις σου πάνω σε ένα θέμα που το ξέρεις πολύ καλά ή να της προτείνεις μια φυγή, ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι για να δείτε τη φύση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια γλυκιά, αγαπησιάρικη, ναζιάρα και τρυφερή παρουσία η γυναίκα Καρκίνος, την ίδια όμως στιγμή μπορεί να παρεξηγηθεί και να ανατρέψει μια δοτική και αισθησιακή στιγμή, αν διαπιστώσει πως είναι η εμπειρία μιας βραδιάς και αυτό γιατί είναι βαθιά συναισθηματική ύπαρξη που γκρινιάζει σαν παραπονιάρα γάτα για να γίνεται το δικό της και τη στιγμή που το θέλει. Είναι απόλυτα βέβαιο πως ένας άντρας θα περάσει από αρκετά τεστάκια μαζί της που θα πετάγονται σαν φράσεις για να πιάσουν την άλλη πλευρά εξαπίνης και να δημιουργήσουν ίντριγκα ή να κριτικάρουν τις στιγμές.

Αν σου δώσει την άδεια να βγεις ελεύθερα με φίλους και γνωστούς χωρίς την παρουσία της και δεχτείς, ζήτω που καήκαμε. Δώσε της απλόχερα την σημασία που της αξίζει, γνώρισε αυτό το μυστήριο σαν την Σελήνη, ερωτικό πλάσμα στον κύκλο σου και θα είναι πάντα η ήρεμη δύναμη της σχέσης.

 

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα έχει ανάγκη να υπάρχει δίπλα της ένας άντρας που να είναι αξιοθαύμαστος, δημιουργικός, με επαγγελματικούς στόχους που θα στηρίξει η ίδια για επιτευχθούν, να είναι διασκεδαστικός αλλά να έχει και φλογερό ταμπεραμέντο που απογειώνει ερωτικά τον αισθησιασμό και το πάθος της. Με απλά λόγια χρειάζεται κάποιο πρόσωπο για να την έχει στα όπα όπα και πάντα βασίλισσα στον θρόνο της.

Δεν είναι δύσκολο και δεν πρέπει να τρομάζει τους άντρες του ζωδιακού, γιατί μπορούν να την θέλξουν με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που την καθηλώνουν ή να την κάνουν να αμφιβάλλει για τα αισθήματα που νιώθουν, έναν τρόπο τινά σκωτσέζικο ντους που θα έχει τα πράγματα στη σχέση σε εγρήγορση. Προσοχή γιατί ζηλεύει αρκετά και θέλει τον άνθρωπό της κτήμα της, αλλά και κορώνα στο κεφάλι της.

 

Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως και να έχει δίκιο μια γυναίκα Παρθένος να πιστεύει πως την ιδιαιτερότητα σε μια σχέση την κάνει η σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και για αυτόν τον λόγο φροντίζει να έχει τον άντρα των ονείρων της μη στάξει και μη βρέξει. Για να φτάσει όμως ένας οποιοσδήποτε εκπρόσωπος του ζωδιακού σε αυτήν την στιγμή, θα πρέπει πρώτα να έχει αποδείξει περίτρανα πως την σέβεται, εκτιμά τις προσπάθειες που έχει κάνει γενικά στη ζωή της, πως είναι εντελώς διαφορετικός από όλους τους άλλους που πέρασαν μέχρι τώρα.

  Είστε μαζί και θέλει να φύγει; Πως θα τον κάνεις να μείνει…

Την ερεθίζει συναισθηματικά και αισθησιακά όταν ένας άντρας μοσχοβολάει, είναι καθαρός, περιποιημένος και λέει ευθέως την άποψή του χωρίς να μασάει τα λόγια του. Έχεις κερδίσει την ουσία και τις εντυπώσεις, αν καταφέρεις να κρατήσεις στο ακέραιο το τρίπτυχο συνέπεια, σεβασμός, προοπτική, τότε θα είναι για πάντα στο πλάι σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχει έμφυτη ευγένεια, γλυκύτητα και εκπέμπει αισθησιασμό για αυτό και μια γυναίκα Ζυγός μπορεί εύκολα να μαγνητίσει το ερωτικό της θήραμα, εκείνο όμως ίσως δυσαρεστηθεί με την αναποφασιστικότητα και τις ανασφάλειες που είναι αρκετά συχνές όταν πρόκειται να πάρει μια απόφαση είτε αυτή είναι σοβαρή, είτε αφορά ευτελή καθημερινά ζητήματα. Την ανεβάζουν αρκετά οι άντρες εκείνοι που είναι κοινωνικοί και διασκεδαστικοί, που τους αρέσει η άνετη ζωή ενώ δεν καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους, ούτε ζηλεύουν χωρίς λόγο και αιτία.

Αν θαυμάζεις αυτό το γοητευτικό πλάσμα, τότε να προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση, έτσι ώστε να γοητεύεις με την παρουσία σου την καλόγουστη Ζυγίνα, να της κάνεις εύκολη τη ζωή με την περιποιητικότητα και την φροντίδα σου και όχι να την πιέζεις για να περάσει το δικό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια γυναικεία ύπαρξη, που μπορεί να είσαι χρόνια κοντά της και ποτέ να μην σου επιτρέψει να αισθανθείς την ασφάλεια και την σιγουριά των αισθημάτων της, ενώ την ίδια στιγμή αρέσκεται υπερβολικά στο ερωτικό αλισβερίσι και στο αισθησιακό παιχνίδι του πάθους, της αγάπης και της αμφιβολίας. Εκφράζεται με μυστήριο τρόπο και για αυτό ένας άντρας ίσως δεν καταλάβει ποτέ τον τρόπο που σκέφτεται, που επεξεργάζεται τα γεγονότα και που εκδηλώνει τις πραγματικές ψυχικές επιθυμίες.

Απαγορεύεται να της πεις ψέματα, όπως δεν επιτρέπεται να την προδώσεις ή να δείξεις ανωριμότητα και αφέλεια σε σοβαρές αποφάσεις και σημαντικές επιλογές για το μέλλον της σχέσης. Αν την θαυμάσεις, τότε ικανοποίησε στο έπακρο τις ιδιαίτερες, ερωτικές στιγμές, βάλε σαν πρώτη προτεραιότητα τη σαρκική απόλαυση και μην χάσεις την εμπιστοσύνη της.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που αποζητά διακαώς μια Τοξοτίνα, είναι να βιώνει έναν έρωτα που θα χτίζει μαζί του κοινούς στόχους για το μέλλον, και την ίδια στιγμή ο άνθρωπος αυτός θα μπορεί να της προσφέρει γνώσεις, εμπειρίες και να την κάνει καλύτερο και πιο δημιουργικό άνθρωπο. Να επεκταθεί μέσα από τη γονιμότητα, τη σταθερότητα και την καλή και ελεύθερη επικοινωνία, να της ενεργοποιεί το χιούμορ, το πλατύ, ζεστό χαμόγελο και τη διάθεση για πολλά ταξίδια.

Απεχθάνεται τα αντρικά πρότυπα που βαριούνται να κουνήσουν το πόδι τους, όσους έχουν απόλυτες ιδέες και πεισμώνουν χωρίς να αποδέχονται τα πιστεύω των άλλων, και όσους είναι οπισθοδρομικοί στις απόψεις και τις ανάγκες τους. Ξεσηκώνεται με κάποιον που θα την μαγνητίσει με τις γνώσεις και τη σοφία του, με μια υπέροχη αφήγηση, με ένα φανταστικό ταξίδι που έχει κάνει ή που θα ήθελε να πραγματοποιήσει.

  Επιστροφή στα θρανία! Πως θα λάμψουν τα αστέρια σας ...με οδηγό τα άστρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να θεωρηθεί και η προσωποποίηση της λογικής και της πρακτικότητας η γυναίκα Αιγόκερως, μια φυσιογνωμία όπου αυτό που μπορεί να εφεύρει για να καταφέρει να σε πείσει για τις ιδέες της ή να σκεφτεί κάτι για να επιλύσει ένα δικό σου πρόβλημα, ούτε καν το έχεις φανταστεί και συνήθως πιάνει απροετοίμαστο το πρόσωπο που φλερτάρει ή που είναι σε μόνιμη δέσμευση. Αν είσαι ένας άντρας εργένης ψυχή και σώμα, τότε καλό είναι να μην κάνεις το επόμενο βήμα μαζί της, γιατί απεχθάνεται όσους ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το εδώ και τώρα.

Αν όμως την θαυμάσεις απεριόριστα για τα προσόντα και τα ταλέντα της, τότε οργάνωσε μαζί της το μέλλον της σχέσης, δείξε τις σοβαρές προθέσεις και τις θέσεις σου και μην σε νοιάζει τίποτα. Αν πέσεις στο λάθος και μιλήσεις προσβλητικά, προτίμησε να φύγεις παρά να δικαιολογηθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ μιλάμε για μια απελευθερωμένη και ανεξάρτητη ύπαρξη, όπου γίνεται ανοιχτόκαρδη και αυθόρμητη όταν εκφράζεται είτε συναισθηματικά, είτε φιλικά και απεχθάνεται τους άντρες που σε όποιο ζώδιο και αν ανήκουν, βγάζουν προς τα έξω την εικόνα της αντικοινωνικότητας και της κακής διάθεσης με όλους και με όλα. Δεδομένου ότι έχει εκρηκτικό ταμπεραμέντο, είναι αεικίνητη και θέλει να φροντίζει τους γύρω, αρκεί βέβαια να της δείχνουν πως υπάρχουν κοινά όνειρα και στόχοι, δεν ανέχεται πλάι της έναν άντρα που είναι δουλειά σπίτι, και από το σπίτι στη δουλειά.

Αν θέλεις να την κερδίσεις γιατί σε εξιτάρει, άνοιξε συζητήσεις και περιγραφές που κάνουν την ατμόσφαιρα ευχάριστη και χαρούμενη, μην κάνεις το λάθος όταν την συνοδεύεις να πετάξεις σκουπίδια ή αποτσίγαρα στο δρόμο, γιατί θεωρεί ότι χλευάζεις όσα εκείνη αγωνίζεται να κατακτήσει ακόμα και για τους άλλους.

 

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι και τόσο εύκολο να καταλάβεις αμέσως πώς σκέφτεται η γυναίκα Ιχθύς, γιατί αφ’ ενός μεν ταλαντεύεται για το ποιο είναι το σωστό, αφ’ ετέρου ούτε και εκείνη πολλές φορές είναι σε θέση να σου εξηγήσει τι θέλει και τι εννοεί. Ωστόσο είναι ένα πλάσμα που θαυμάζεται για την κατανόηση και την συντροφικότητά της, αρκεί ο άντρας που θα σταθεί πλάι της ή που θα την φλερτάρει, να μην της ρίχνει το μπαλάκι για να πάρει βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης ή να θέλει κάποιος να του προσφέρει τα πάντα από την πρώτη ματιά.

Μην της κόβεις τον αέρα όταν σου δίνεται ολοκληρωτικά, φρόντισε να είσαι πλάι της καλύπτοντας τα κενά που αφήνουν οι επιλογές που καλείται να πάρει σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Ρομαντισμός, τρυφερότητα και αποφασιστικότητα είναι τα χαρίσματα που χρειάζεσαι για να την κάνεις δικιά σου.

 

Τι θαυμάζουν οι άντρες του ζωδιακού στις γυναίκες;

zwdia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *