Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια Ο Απρίλιος καταφθάνει για τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος καταφθάνει, εν μέσω πανδημίας, κορονοϊού και μέτρων προφύλαξής μας και παρότι είναι ο μήνας του Πάσχα, το κλίμα παραπέμπει μόνο στη… Μεγάλη Εβδομάδα! 

Ωστόσο, οι πλανήτες θα κάνουν τη δουλειά τους, εμείς τη δική μας και κάπως έτσι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Προσδοκώντας την Ανάσταση σε όλους τους τομείς, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

-Η Αφροδίτη, στις 3/4, 20:11 μμ περνά στους Διδύμους, 

όπου και θα παραμείνει κάμποσο καιρό, αφού στις 14/5 θα γυρίσει ανάδρομη μέχρι και τις 26/6.

Θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια η αλήθεια είναι για να μας ανεβάσει ψυχολογικά, χαρίζοντας κέφι, κίνηση, ενέργεια και εύνοια στην ερωτική ζωή όχι μόνο σε σας τους Διδύμους, αλλά και σε Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς.

Θα διασκεδάσετε, όπως μπορείτε, θα φλερτάρετε, όποτε και με όποιον τρόπο σας δοθεί η ευκαιρία και μετά από όλες αυτές τις στενόχωρες καταστάσεις, ούτε λόγος για πάθη και δράματα.

Μια ανεμελιά, μια επιπολαιότητα θα την έχετε, οπότε καλό είναι να περάσετε όμορφα τώρα και να μην ψάχνετε για δεσμεύσεις. Κι εσείς Ζυγοί και Υδροχόοι από δίπλα,

θα πάρετε μια πικάντικη ερωτική γεύση, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί γίνεστε πιο παιχνιδιάρηδες και ευέλικτοι, κάτι που φέρνει και οικονομικά οφέλη.

–Η Πανσέληνος του μήνα, που είναι Ροζ και Υπερπανσέληνος, γίνεται 08/04,

5:34 πμ, στις 18° 43′ του Ζυγού, επηρεάζει κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

  Ο Ταύρος ζει για να τρώει ενώ ο Κριός είναι βλαμμένος! Τα πραγματικά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν θες να ξέρεις!

Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, είτε ευγενικά είτε απότομα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις απαραίτητες αλλαγές δεν μπορείτε να πάτε μακρύτερα. Πάντως είναι πιθανή κι η δημιουργία καινούργιων ειδυλλίων, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις αντιδράσεις και να εξασκήσετε τα αντανακλαστικά σας για να δράσετε γρήγορα και δυναμικά.

 Το ίδιο ισχύει και για σας Παρθένους και Ιχθύες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας!

-Ο Ερμής στις 11/4, 07:48 πμ θα μπει στον Κριό, κάνοντας εξωστρεφείς, 

ειλικρινείς και αυθόρμητους εσάς τους Κριούς, ενώ  Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι θα χάσετε τον ύπνο σας αφού οι συμπεριφορές με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι στο σπίτι, τη σχέση ή τον επαγγελματικό σας χώρο δε θα είναι και οι καλύτερες.

Η νευρικότητα, ο παρορμητισμός και η ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας θα προκαλέσει αρκετούς τσακωμούς κι αν ξεχάσατε τι είπατε πάνω στο θυμό σας, οι άλλοι όχι.

Ευνοημένοι θα είναι και οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι που θα διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις ενώ Παρθένοι και Ιχθύες θα χρειαστεί να κοντρολάρουν τις καταναλωτικές τους τάσεις και τις έντονες επιθυμίες τους.

Στις 27/4, 22:53 μμ, θα περάσει στον Ταύρο, δίνοντας την ευκαιρία σε σας τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να διευθετήσετε γραφειοκρατικά θέματα, να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες και φυσικά να επικοινωνήσετε συγκεκριμένες ιδέες και να ανταλλάξετε απόψεις.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και περισσότερο στα οικονομικά σας θα πρέπει να λειτουργήσετε και πρακτικά, όχι μόνο με την καρδιά σας!

  Εύκολη Απώλεια Βάρους Αγκινάρες

-Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στις 19/4, 17:46 μμ. 

στρέφοντας τους προβολείς πάνω σας τους Ταύρους, αλλά και σε Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

Η πρακτικότητα, η προσγείωση στην πραγματικότητα, οι δημιουργία νέων βάσεων σε οικονομικό , προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κρίνονται απαραίτητα αυτό το διάστημα ώστε να «περπατήσουν» όλων των ειδών οι σχέσεις και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Για να γίνουν όμως, πρώτα απ’ όλα οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, ηθικές και υλικές. Κι εσείς όμως Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε σε καινούργια εγχειρήματα, σε οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες!

Όλοι ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε κατά τι πιο ευλύγιστοι για να μη χάσουμε ευκαιρίες, εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς και του πείσματός μας.

–Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 23/04, 05:25 πμ,03° 24’ του Ταύρου, 

οπότε ετοιμαστείτε εσείς του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Ήδη διαγράψατε έναν κύκλο και τώρα καλείστε να ανοίξετε έναν καινούργιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των συνθηκών αλλά και να ξεφορτωθείτε, όπου χρειάζεται, πάγιες και συντηρητικές αντιλήψεις, κολλήματα και απολυτότητα, ιδίως αν συνειδητοποιήσετε ότι όσο συνεχίζετε να ακολουθείτε την πεπατημένη δεν καταλήγετε πουθενά.

Χρησιμοποιήστε την επιμονή και το πείσμα σας σωστά και μην υποχωρήσετε για κανέναν λόγο. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οπότε… καλό σας δρόμο!

  Το νου σου! Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να σε παρακολουθούν…

–Ο Άρης από τις 30/3, 22:44 μμ βρίσκεται στον Υδροχόο, 

όπου και θα παραμείνει όλο τον μήνα, προκαλώντας ανακατώματα στις ζωές των Υδροχόων, των Λεόντων, Ταύρων και των Σκορπιών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, θα τα βάλετε με θεούς και δαίμονες και φυσικά το ζόρι θα το τραβήξετε περισσότερο εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, καθώς θα έχετε να κλείσετε διάφορα μέτωπα και να σβήσετε φωτιές στις σχέσεις σας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας.

Ορισμένες φορές θα αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, όμως νέος γύρος θα σας αναγκάσει να βρεθείτε και πάλι στις επάλξεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας πιάσει μια… ναυτία από τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Δίδυμοι, Κριοί και Ζυγοί δυνατός άνεμος θα… πάρει και θα σηκώσει τις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και δε θα ξέρετε πού θα τις… πετάξει!

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *