Δημήτρης Γρηγοράκης: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα και θέσε τον μεταβολισμό σου ξανά σε λειτουργία

Δημήτρης Γρηγοράκης: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα και θέσε τον μεταβολισμό σου ξανά σε λειτουργία

Δημήτρης Γρηγοράκης: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα και θέσε τον μεταβολισμό σου ξανά σε λειτουργία

 

Ποια είναι τα βήματα;

Όσο κάνουμε υπερβολές, τόσο ο μεταβολισμός δεν ανταποκρίνεται. Ναι, τα έχουμε πει ξανά αυτά, αλλά συνήθως πέφτουμε στις ίδιες διατροφικές παγίδες που επιβραδύνουν το μεταβολικό μας ρυθμό.

Αν το έχεις πάρει απόφαση, λοιπόν, να υιοθετήσεις ένα σωστό τρόπο διατροφής και να χάσεις κιλά τότε συνέχισε να διαβάζεις. Εγώ είμαι ήδη αποφασισμένη και λέω να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την προσπάθεια. Τι λες;

Αυτήν την εβδομάδα ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μοιράζεται με την παρέα του Tlife τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” που θα μας βοηθήσει να χάσουμε 5 κιλά σε ένα μήνα και θα θέση το μεταβολισμό μας και πάλι σε λειτουργία. Εκτός από το μενού θα βρεις και μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για extra αποτελέσματα.

Ο λόγος στον ειδικό!

Η βασική συνθήκη της επιτυχημένης εφαρμογής της Νέας Μεταβολικής Δίαιτας “Restart” είναι να ακολουθείται πιστά η εποχιακή διαθεσιμότητα των τροφίμων που απλόχερα μας προσφέρει κάθε περίοδο η φύση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υψηλότερη πρόσληψη αντιοξειδωτικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιήσουν την οξείδωση του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι να διαπιστώσετε σε όλα τα σημεία του σώματός σας διαφορά και να αποκτήσετε τη σωματική κατάσταση που επιθυμείτε.

Με την ελπίδα ότι η Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” θα αποτελέσει έναν πραγματικά χρήσιμο οδηγό διατροφής και έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος αποτελεσματικά και με ασφάλεια, σας εύχομαι καλή επιτυχία!

 

Δημήτρης Γρηγοράκης: Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα και θέσε τον μεταβολισμό σου ξανά σε λειτουργία

Το μενού

Το μενού

 

  Η Δίαιτα Του Πιάτου Από Το Χάρβαρντ: Ο Πιο Εύκολος Τρόπος Να Χάσεις Κιλά

*TIP:

Πριν και μετά από κάθε μεσημεριανό να πίνετε 1 κούπα πράσινο τσάι με γεύση μανταρίνι – πορτοκάλι ή πράσινο τσάι με λεμόνι – μελισσόχορτο ή πράσινο τσάι με φράουλα – cupcake.

 

Βήμα 1

Καλά λιπαρά (ω-3 & μονοακόρεστα) για βέλτιστη ρύθμιση του μεταβολισμού. Δημιουργήστε γευστικά πιάτα με καρύδια, ψάρι, αβοκάντο και ελιές.

 

Βήμα 2

Βιταμίνη D για προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού. Απολαύστε γευστικά πιάτα με συκώτι, αυγό και ψαράκια με το κόκκαλο. Η βιταμίνη D λειτουργεί ως προστατευτική ομπρέλα του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

 

Βήμα 3

Προβιοτικά για καλύτερη λειτουργία του εντέρου και μέγιστη απορρόφηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Καταναλώστε γιαούρτι ή και κεφίρ, στα οποία μπορείτε να προσθέσετε κανέλα για να πάρετε περισσότερα αντιοξειδωτικά συστατικά.

 

Βήμα 4

Με τη δύναμη των πρωτεϊνών! Χορταίνουν ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τον μεταβολισμό. Δημιουργήστε γευστικά πιάτα με κοτόπουλο, αυγό και τυρί χαμηλών λιπαρών.

 

Βήμα 5

Αντισταθείτε στους διατροφικούς “πειρασμούς”! Έξυπνα τρικ για να μη στερείστε τα αγαπημένα σας γλυκά και να χάνετε ταυτόχρονα βάρος είναι να προσθέτετε κανέλα και να τρώτε μαζί ξηρούς καρπούς, όπως αμύγδαλα.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να φάτε σοκολάτα μαζί με αμύγδαλα, μαύρο ψωμί με ταχίνι, μέλι, αμύγδαλα, κανέλα κ.λπ. Επίσης, καταναλώστε ένα πρωτεϊνικό σνακ (αυγό, κοτόσουπα κ.ά.) 15 λεπτά πριν από το δείπνο. Τέλος, μπορείτε να έχετε ένα ελεύθερο δείπνο μία φορά την εβδομάδα.

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

athensmagazine.gr

  Κόλπα για να Χάσετε Κιλά Χωρίς καν να το Παρατηρήσετε

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *