Τα 5 Χρυσά Tips Για Να Βάλεις Βάρος Χωρίς Να Πάρεις Λίπος!

Tips Για Να Βάλεις Βάρος Χωρίς Να Πάρεις Λίπος

Tips Για Να Βάλεις Βάρος Χωρίς Να Πάρεις Λίπος

 

Η κατηγορία των γυναικών που δεν μπορεί να χάσει βάρος είναι σίγουρα μια κατηγορία που ταλαιπωρείται αρκετά στην καθημερινότητα της, ειδικά αν έχει θέσει ως στόχο της την απώλεια κιλών!

Η κατηγορία, από την άλλη μεριά, των γυναικών που δεν μπορούν με τίποτα να βάλουν βάρος είναι επίσης μια κατηγορία που ταλαιπωρείται αρκετά με το νούμερο που βλέπουν στη ζυγαριά τους.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν άρθρο, θα αναλύσουμε τη δεύτερη κατηγορία γυναικών και το πως μπορείς να βάλεις εύκολα βάρος χωρίς να προσθέσεις λίπος!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

 

Τα 5 Χρυσά Tips Για Να Βάλεις Βάρος Χωρίς Να Πάρεις Λίπος!

 

Φάε καλά και όχι πολλά

Έχει πολλή μεγάλη σημασία από που θα πάρεις τις επιπλέον θερμίδες που χρειάζεσαι για να βάλεις βάρος! Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω! Προτίμησε γιαούρτι με φρούτα ή ξηρούς καρπούς, σάντουιτς με τυρί και γαλοπούλα χαμηλών λιπαρών ή φρυγανιά ολικής άλεσης με βραστό αυγό για σνακ!

 

Πρόσθεσε γεύματα

Δεν χρειάζονται υπερβολές! Δύο εξτρά μικρά γεύματα στην ημέρα σου είναι ότι πρέπει για να αυξήσεις την όρεξη σου! Ένα τοστ, ένα γιαούρτι με ξηρούς καρπούς ή μια φρουτοσαλάτα είναι ιδανικές επιλογές σνακ, που -ναι μεν θα σε χορτάσουν- δεν θα σου δημιουργήσουν όμως τέτοιο κορεσμό, ώστε να μην μπορείς να καταναλώσεις το επόμενο γεύμα σου.

 

Αν δεν μπορείς να φας, πιες

Αν νιώθεις ότι χορταίνεις πολύ εύκολα και δεν μπορείς να φας παραπάνω, δοκίμασε να πιείς ένα smoothie με γάλα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο ή ένα χυμό φρέσκων φρούτων μαζί με μερικά αμύγδαλα.

  Συνταγή Βόμβα για Καύση Λίπους, Ειδικά της Μέσης

 

Συνδύασε τα με γυμναστική

Συνδύασε την προσπάθεια σου με γυμναστική και πιο συγκεκριμένα με τα βάρη! Αυτό θα αυξήσει τις καύσεις σου, επομένως και τη διάθεση σου για φαγητό και θα σε βοηθήσει να καταναλώνεις μεγαλύτερες μερίδες. Επιπλέον, θα συμβάλλει στην απόκτηση μυϊκής μάζας και τη μείωση του λίπους.

 

Κάνε υπομονή

Κάθε αρχή και δύσκολη και είμαι σίγουρη πως τον πρώτο καιρό θα νιώθεις φουσκωμένη όλη την ώρα και θα θέλεις να τα παρατήσεις! Κάνε όμως λίγη υπομονή και σε μερικούς μήνες θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται.

 

beautymag.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *