Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους ένας μήνας είναι καλός και για άλλους όχι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο είναι τα εξής:

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

 

ΚΡΙΟΣ: Ευαίσθητες ισορροπίες

Με τον Άρη στο Ζυγό απέναντί σου, από τις 15 του μήνα, όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτiκές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα και οι ισορροπίες θα είναι αρκετά ευαίσθητες.

Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις τα νεύρα σου, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Άλλωστε δεν είσαι και πολύ τις υπομονής. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα απηυδήσει, θα τα βροντήξει όλα κάτω και θα φύγει.

Όπως και να έχει, θα βρεις άτομα απέναντί σου που είτε δε θα σε πάνε μία και θα στο λένε κατάμουτρα είτε η υπομονή τους θα έχει εξαντληθεί και οι καλοί τους τρόποι θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σπίτι χωρίς βάσανα δεν υπάρχει

Με το πέρασμα του Άρη στον 4ο οίκο σου, αποχαιρετάς την ηρεμία σου.

  Αυτά είναι τα 6 ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Τα πράγματα στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι ευχάριστα κι η αλήθεια είναι ότι θα βασανιστείς αρκετά (και τον επόμενο μήνα), καθώς είναι πιθανό οι σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα να διαταραχθούν, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με τον/ην σύντροφό σου, ενδεχομένως γιατί θα κάνεις τα στραβά μάτια στις παρεμβάσεις ή τις αυθεραισίες τους (αν πρόκειται για μέλη της δικής του οικογένειας).

Αν βέβαια θέλεις να ξεκινήσεις τίποτα μερεμέτια, να φτιάξεις πράγματα στο χώρο σου που έχουν χαλάσει ή να ρίξεις και κανα… τοίχο, μια χαρά είναι ο Άρης. Αν όχι, να περιμένεις ζημιές και έξοδα που δεν υπολόγιζες, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκεί που η διπλωματία αποτυγχάνει…

Με τον Άρη να περνά στον Ζυγό και 10ο οίκο σου, στις 15 του μήνα, ετοιμάσου για πολεμικό κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο. Παλιές και νέες έχθρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο ανταγωνισμός θα ενταθεί, ενώ και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου ενδέχεται να περάσουν κρίση.

Από την άλλη βέβαια, μπορεί να γίνεις κι ανυποχώρητος σε κάποιες απαιτήσεις ή να εναντιωθείς σε εντολές που κρίνεις παράλογες, όπως επίσης και να στυλώσεις τα πόδια και να αποφασίσεις να πετύχεις ένα στόχο σου, κόντρα σε κάθε εμπόδιο ή αντιρρήσεις κι ας αποτύχεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διπλωματία θα αποτύχει και θα αναγκαστείς να πάρεις ξεκάθαρη θέση σε όλα όσα θα διαδραματιστούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Πιέσεις από παντού

Εσύ βρίσκεσαι στην λίστα για αρκετούς λόγους: Κατ’ αρχάς ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντί σου τουλάχιστον τον μισό Σεπτέμβριο, πυροδοτώντας καταστάσεις απείρου κάλλους στις σχέσεις σου, ενώ έχεις και μια Πανσέληνο στο ζώδιό σου που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

  ΑΤΑΚΕΣ: Tι λένε τα ζώδια όταν είναι ερωτευμένα;

Βάλε και τη Νέα Σελήνη που θα σπείρει ανέμους, πρόσθεσε και τον Άρη που θα περάσει μετά στον 8ο οίκο σου και θα είσαι με το χέρι στην τσέπη, προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις…

Δε χρειάζεται να σου πούμε κάτι άλλο. Αυτός ο μήνας θα σε ζορίσει απ’ όλες τις μπάντες και συχνά-πυκνά θα είσαι στην πρίζα. Και στα ερωτiκά-σeξουαλικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί εδώ ισχύει το “δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι”.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτός πλάνου

Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για σένα, με τον Άρη να σε κρατάει από το χέρι έως τις 15, όχι όμως ότι εκεί που θα πάει θα ηρεμήσεις, αφού άλλος ένας αγώνας ξεκινά, αυτή τη φορά σχετικός με τα οικονομικά σου που όπως όλα δείχνουν, η κατάστασή τους θα είναι τέτοια που δε θα μπορείς να κρατήσεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης (αυτό κι αν είναι πρόβλημα για σένα) αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθεί μια συμφωνία ή συνεργασία από την οποία περίμενες να δεις άσπρη μέρα.

Βάλε τώρα και τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο που γίνεται απέναντί σου, που αυξάνουν περισσότερο την αστάθεια στην προσωπική σου ζωή και όλα γίνονται ρευστά, ε, για ανθρώπους σαν κι εσένα που προνοούν, οργανώνονται και δρουν βάσει πλάνου, οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε μας φτάναν τα δικά μας…

Κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο θα το πεις το “δε μας φτάναν τα δικά μας, ήρθαν κι απ’ την Πέργαμο” και όλα τα δίκια του κόσμου θα έχεις, αφού τόσο στο οικογενειακό, όσο και το επαγγελματικό σου περιβάλλον το χάος και η “αταξία” θα συνεχιστούν και τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν αρκετές φορές, καθώς οι παρατηρήσεις και οι παρεμβάσεις σε ό,τι κάνεις θα είναι συχνές, όπως και οι διαξιφισμοί και οι αντιρρήσεις.

  Τρία ζώδια θα βιώσουν πολύ έντονα την πανσέληνο Οκτωβρίου

Όλο κάποιος θα πετάγεται και θα βρίσκει τις ιδέες, τα σχέδιά σου ανεφάρμοστα ή τη δουλειά σου πρόχειρη… Περνώντας στον 5ο οίκο σου, ο Άρης θα αρχίσεις να το ρίχνει με τα μούτρα στο φλερτ και τα ξενύχτια, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, εκτός αν είσαι δεσμευμένος. Εκεί θα έχεις αρκετά θέματα να αντιμετωπίσεις, ίσως μάλιστα νιώσεις και μεγάλη βαρεμάρα για το έτερο ήμισυ.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *