Η δίαιτα που επιτρέπει τα γλυκά μέσα στην εβδομάδα.Υπόσχεται σταδιακά, αλλά μόνιμα αποτελέσματα

Η δίαιτα που επιτρέπει τα γλυκά μέσα στην εβδομάδα.

Η δίαιτα που επιτρέπει τα γλυκά

Υπόσχεται σταδιακά, αλλά μόνιμα αποτελέσματα.

 

Ένα κλασικό πλάνο δίαιτας, περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά και υγιεινές τροφές, χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά.

Όμως τα γλυκά είναι περιορισμένα. Οι δίαιτες απαιτούν πειθαρχία, προσήλωση στη διατροφή και καθόλου παρασπονδίες. Τα φρούτα και τα υγιεινά σνακ αντικαθιστούν τα γλυκά και τις λιπαρές τροφές.

Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες που οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να χάσουν κιλά. Η διατροφή «80/20» επιτρέπει την κατανάλωση γλυκών τροφών κάθε εβδομάδα. Ταιριάζει σε όσους έχουν κάνει εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουν κιλά, αλλά δυσκολεύονται να «κόψουν» τις λιχουδιές.

Με τη συγκεκριμένη διατροφή υιοθετείται ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, χωρίς να στερεί τα γλυκά. Είναι δοκιμασμένη και από επωνύμους που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους σε χαμηλά επίπεδα.

Το πλάνο της διατροφής 80/20 δεν έχει τόσο γρήγορα αποτελέσματα όσο άλλες αυστηρές δίαιτες. Όμως, τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά και δεν είναι τόσο εύκολο για όποιον την κάνει, να ξαναπάρει τα κιλά που έχασε.

 

Η δίαιτα που επιτρέπει τα γλυκά μέσα στην εβδομάδα.Υπόσχεται σταδιακά, αλλά μόνιμα αποτελέσματα

Οι κανόνες της διατροφής 80/20 είναι απλοί. Μέσα στην εβδομάδα, το 80% της διατροφής πρέπει να περιλαμβάνει υγιεινές τροφές, φρούτα, λαχανικά, όσπρια και άλλα. Το υπόλοιπο 20% της διατροφής επιτρέπει την κατανάλωση οποιασδήποτε τροφής, είτε γλυκά, είτε λιπαρές τροφές.

Δηλαδή, αν καταναλώνετε τρία μικρά γεύματα καθημερινά, το 20% αντιστοιχεί σε τρία ελεύθερα γεύματα την εβδομάδα. Αν καταναλώνετε πέντε μικρά γεύματα, το 20% αντιστοιχεί με εφτά ελεύθερα γεύματα.

Το πλάνο της διατροφής επιτρέπει να τρώμε και γλυκά και λιπαρά, αλλά με μέτρο. Ο εγκέφαλος ξέρει ότι μπορεί να φάει αυτό που θέλει, χωρίς στέρηση, αλλά πάντα να υπάρχουν όρια. Αν ξεπεραστούν τα όρια, θα υπάρχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

  The 5-Factor Diet: H Δίαιτα που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα

Ο καλύτερος τρόπος για πιο γρήγορα αποτελέσματα, είναι η δίαιτα να συνδυάζεται με γυμναστική. Μέχρι και πέντε φορές προπόνηση την εβδομάδα, πέρα από την καύση λίπους, αυξάνεται η μυική μάζα και βελτιώνεται ο μεταβολισμός.

Ο οργανισμός έχει ανάγκη από όλες τις τροφές, και τις υγιεινές και τις λιπαρές. Η διατροφή 80/20 ουσιαστικά βασίζεται σε ένα υγιεινό πλάνο διατροφής, χωρίς στερήσεις, αλλά κυρίως με υγιεινά γεύματα.

Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διατροφή, δεν μιλούν για άλλη μία δίαιτα, αλλά για αλλαγή στον τρόπο διατροφής και ζωής.

 

valueforlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *