Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

 

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, βλέποντας προβλήματα για ουκ ολίγα ζώδια.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρθηκε σε οκτώ ζώδια, που θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές, μιλώντας μέσω του oroskopos.gr για την εβδομάδα 6-12 Σεπτεμβρίου.

 

Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

Κριός

Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα είναι κουραστική, εργασιακά θετική και ερωτικά ενδιαφέρουσα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινηθείτε και καταστρώστε το πρόγραμμά σας. Φανείτε σχολαστικοί σε λεπτομέρειες και καθόλου παρορμητικοί σε αποφάσεις. Μην παρασύρεστε από εντυπώσεις που σας εξαπατούν. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και όσο και α ν σας φαίνεται άδικο, αποφύγετε αντιδράσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το ενδιαφέρον θα το μονοπωλήσουν οι άλλοι, όλες τις μέρες που ακολουθούν.

 

Ταύρος

Για εσάς τα πράγματα κινούνται στον ίδιο ρυθμό με την προηγούμενη εβδομάδα, με έμφαση το προσωπικό και το εργασιακό. Και οι δυο αυτοί τομείς περνούν πολλά στάδια για να μπουν σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, ή καταστάλαξη, δυο μήνες αργότερα. Άρα όλα αυτά είναι προειδοποιητικά. Πάντως προσέξτε στις λεπτομέρειες των κινήσεων και των διαπραγματεύσεών σας, είτε αυτές είναι στο ευρύτερο περιβάλλον, είτε είναι στην προσωπική σας ζωή.

 

Δίδυμοι

Έχετε συνηθίσει τις ταλαιπωρίες, ενώ ο Άρης συνεχίζει να τις διατηρεί με κάθε τρόπο. Ευτυχώς είστε καλοί παίκτες και μάλιστα, παίκτες αντοχής. Μια εβδομάδα λοιπόν ακόμα, ένα ατελείωτο πινγκ – πονγκ μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού κατεστημένου. Ωστόσο η Αφροδίτη κάνει τα πάντα να ενισχύει το ηθικό και να σας βοηθά να ενεργοποιήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν έμπρακτα. Ο Ερμής σαν κυβερνήτης σας στον Ζυγό, το βασικό που κάνει για εσάς είναι να σας διατηρεί ενσυνείδητα, επιδέξια και με ευφυία για να λύνετε τα προβλήματά σας και να σώσετε τις καταστάσεις.

  Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 από τον Κώστα Λεφάκη

 

Καρκίνος

Το πήγαινε έλα της καθημερινότητάς σας αυξάνει. Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κάνει πιο ορατές τις ευκαιρίες, αλλά και τα δύσκολα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο συγκεκριμένοι θα είστε στις συζητήσεις και επιδέξιοι στη δραστηριότητα. Αυτές οι δυο εκδοχές θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις, καταστάσεις και αυτό που πρέπει. Ως συνήθως θα προσέξετε την προσωπική σας ζωή, θα ανταποκριθείτε στις οικογενειακές υποχρεώσεις και όλα τα άλλα ζητήματα που σας απασχολούν.

 

Λέων

Για εσάς η εβδομάδα αυτή απαιτεί πρακτική σκέψη. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν σας υποχρεώνουν να γίνετε ρεαλιστές, είτε το θέλετε, είτε όχι! Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ανασύρετε από μέσα σας, όση διπλωματία διαθέτετε για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε στις δύσκολες στιγμές και να αποφύγετε τη σύγκρουση σε άλλες τόσες.

Ο Ερμής στον Ζυγό σας βοηθά να προετοιμαστείτε εργασιακά και πρακτικά για το φθινόπωρο που έρχεται. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7, είναι πολύ δυνατή και σημαντική: σας βοηθά να εφαρμόσετε καινούρια σχέδια και σας προτρέπει να προσέξετε πάση θυσία τη διαχείριση των οικονομικών.

 

Παρθένος

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στον άξονα του ζωδίου σας, σας κάνει πιο ευάλωτους στα χέρια κάποιων επιτήδειων που μπορούν ευκολότερα τώρα να σας ξεγελάσουν, ή να σας εκμεταλλευτούν. Για όλες τις επόμενες μέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και αντιθέσεις αυτών.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας βοηθά αρκετά σε προσπάθειες ανεφοδιασμού, ή λύσεις χρόνιων οικονομικών προβλημάτων. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας που πρέπει να ελέγχετε, είναι η σχολαστικότητα και η κριτική. Αυτά τα δύο μπορεί να γίνουν αφορμή μιας μεγάλης φασαρίας, ή και ενός πολέμου που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε.

  Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του

 

Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν να είναι μαζί στο ζώδιό σας, άλλοτε εμπνέοντάς σας και άλλοτε προστατεύοντάς σας από εξωτερικούς κινδύνους. Το παρασκήνιο του περιβάλλοντος που κινείστε και ζείτε γίνεται πιο επικίνδυνο και πιο ισχυρό αυτήν την περίοδο. Η εργασία και η υγεία σας θέλουν καλύτερη φροντίδα σε σημεία ευαίσθητα που τα ξέρετε πολύ καλά ποια είναι. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται με έναν περίεργο, επεισοδιακό τρόπο. Αποφύγετε να κάνετε λάθος στην αντιμετώπιση καταστάσεων. Η εργασία θέλει ιδιαίτερα προσεκτικό χειρισμό αυτήν την περίοδο.

 

Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους μπαίνετε στο κλίμα του φθινοπώρου πιο εύκολα και πιο πετυχημένα, οι περισσότεροι από εσάς. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, εξυπηρετώντας τις υποθέσεις σας. Οι βασικές καθυστερήσεις συνεχίζονται σε όλο το μήκος του μήνα, οπότε, λάβετε ανάλογα μέτρα για τη δική σας προστασία. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα δώσει νέα ώθηση στο αντικείμενο της δουλειάς, πολλών από εσάς. Τα αισθηματικά σας θα περάσουν αιφνίδια σε νέα φάση, όχι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά αρκετά συναρπαστική.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και η επίμονη παρουσία του Άρη στην Παρθένο, σας βοηθούν, αλλά και σας αναγκάζουν να καταστρώσετε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο άξονας οικογένεια – εργασία διαταράσσεται προκειμένου να βρει μια νέα ισορροπία στο τέλος. Ο Ερμής στον Ζυγό συντηρεί το καλό κλίμα στον τομέα των σχέσεων, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στο προσωπικό. Η Αφροδίτη γίνεται μικρή αρωγός βοήθειας στις πρακτικές σας ανάγκες. Ο Ήλιος του Σεπτεμβρίου σας υπενθυμίζει τα μεγάλα καθήκοντα, ή τις καταπιεστικές υποχρεώσεις που συνεχίζετε να έχετε.

 

Αιγόκερως

Η εκδοχή μιας ευχάριστης γνωριμίας εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η επίτευξη ενός σκοπού γίνεται εφικτή. Τα εξωτερικά γεγονότα και σας απασχολούν και σας επηρεάζουν, κυρίως στον τομέα της δουλειάς σας. Η οικονομική σας κατάσταση παραμένει σε δύσκολη φάση. Οι υποχρεώσεις σας ωστόσο μπορούν να διεκπεραιωθούν, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η άλλη όμως πλευρά είναι συχνά απούσα, ή απόμακρη από εσάς. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να την υπερασπιστείτε. Οι συναναστροφές και οι φιλίες σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι πιθανότητες σύντομων ταξιδιών ή μετακινήσεων αυξάνονται.

  Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους

 

Υδροχόος

Όπως πάντα, ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται μεταβατικός, αρκετά επεισοδιακός και λίγο μελαγχολικός για την ιδιοσυγκρασία σας. Έχετε νωπή τη μνήμη των διακοπών και των ωραίων στιγμών του καλοκαιριού. Ο Ουρανός στον Ταύρο, που είναι κυβερνήτης σας, έχει απομακρυνθεί από αστρικές δυσαρμονίες με άλλους πλανήτες και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους, ή να αποκτήσετε υποστηρικτές και νέους θαυμαστές. Η Αφροδίτη έρχεται να πάρει μια καλύτερη θέση, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, όσο και την εφαρμογή νέων, επαγγελματικών σχεδίων.

 

Ιχθείς

Περισσότερο από όλους, εσείς επηρεάζεστε έντονα κάθε μέρα, άλλοτε θετικά και άλλοτε δύσκολα στην πορεία αυτού του μήνα. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7, έρχεται να σας υποχρεώσει να οργανώσετε καλύτερα τις κάθε λογής συνεργασίες και δραστηριότητές σας. Το οικονομικό παραμένει ασταθές και όχι τόσο ισχυρό για να καλύψει μια πλειάδα από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που βρίσκονται σε φάση αναμονής.

Η σχέση σας με έναν άνθρωπο περνά σε νέα φάση, όχι τόσο δύσκολη, όσο αρκετά διλημματική. Υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε να το βάλετε στα πόδια, αλλά ξέρετε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος. Ένας ειλικρινής διάλογος σε όλα αυτά που σας προβληματίζουν θα ήταν η καλύτερη λύση και προοπτική. Ερωτικά το κλίμα είναι αρκετά συμπαθές.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *