Πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά σε μόλις ένα μήνα

Δείτε πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά σε μόλις ένα μήνα

Δείτε πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά σε μόλις ένα μήνα

Το επιπλέον λίπος στην κοιλιά μπορεί να είναι ενοχλητικό όχι μόνο επειδή δεν σας αρέσει να το βλέπετε, αλλά επειδή έχει αντίκτυπο στη συνολική υγεία, αφού αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης.

 

Λόγω τον ορμονικών αλλαγών, του άγχους, της έλλειψης ύπνου είναι πολύ εύκολο να αποθηκευτεί λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Και ενώ δεν γίνεται να χάσετε πόντους μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή, μπορείτε ωστόσο να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής, που θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος από την κοιλιά εύκολα και γρήγορα.

 

Δείτε πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά σε μόλις ένα μήνα

Περιορίστε τη ζάχαρη.

Επικεντρωθείτε στην κατανάλωση περισσότερων φρούτων και λαχανικών και μειώστε την κατανάλωση γλυκών, όπως παγωτά, μπισκότα, σοκολάτες. Βάζοντας περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας θα καταφέρετε να περιορίστε το άσκοπο τσιμπολόγημα και θα νιώθετε κορεσμό, με αποτέλεσμα να μειωθεί και το κοιλιακό λίπος.

 

Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ.

Η μείωση της πρόσληψης αλκοόλ μπορεί επίσης να βοηθήσει. Η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ εμποδίζει τον μεταβολισμό και συμβάλει στην αποθήκευση λίπους.

 

Να ακούτε το σώμα σας.

Κάθε φορά που θα θέλετε κάτι να φάτε, θέστε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Πεινάω πραγματικά ή μήπως βαριέμαι και γι αυτό θέλω να τσιμπολογήσω; Επίσης είναι σημαντικό να ενυδατώνεστε, γιατί πολλές φορές το σώμα μπερδεύει τη δίψα με την πείνα.

 

Κοιμηθείτε σωστά.

Μια καλή ιδέα είναι να πηγαίνετε για ύπνο μια ώρα πιο νωρίς από ό,τι συνήθως, έτσι ώστε να κοιμάστε 7 με 8 ώρες χωρίς διακοπές. Μελέτες έχουν δείξει πως ο ποιοτικός ύπνος είναι συνδεδεμένος με τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

  Θες γραμμωμένους κοιλιακούς και τονωμένους γλουτούς; Δες πώς θα το καταφέρεις με 2 ασκήσεις!

 

Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε.

Για να σταματήσετε την υπερκατανάλωση τροφής λόγω τους στρες, προσπαθήστε να βρείτε άλλους τρόπους εκτόνωσης, όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, να πάτε για περπάτημα ή να διαβάζετε ένα βιβλίο.

Η Ψυχοσωματική Ιατρική επιβεβαιώνει τη σχέση μεταξύ άγχους και αύξησης βάρους, αποκαλύπτοντας ότι οι γυναίκες που είναι πιο ευάλωτες στις επιπτώσεις του στρες είναι πιο πιθανό να έχουν αυξημένο κοιλιακό λίπος και υψηλότερα επίπεδα της κορτιζόλης.

 

Βεβαιωθείτε ότι ασκείστε.

Η σωματική δραστηριότητα κάνει καλό στη γενική υγεία, τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική. Έρευνες έχουν δείξει πως η άσκηση βοηθά επίσης στη μείωση του σπλαχνικού λίπους. Η καλύτερη επιλογή είναι η έντονη προπόνηση με βάρη σε συνδυασμό με αερόβια προπόνηση.

 

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *