Αυτά είναι τα πιο εσωστρεφή ζώδια

 

Αυτά είναι τα πιο εσωστρεφή ζώδια

Αυτά είναι τα πιο εσωστρεφή ζώδια

 

Ποιοι θα προτιμήσουν να μείνουν σπίτι από το να βγουν για ξέφρενο clubbing;

Όλοι τους γνωρίζουμε. Λατρεύουν να δουλεύουν από το σπίτι, προτιμούν να μείνουν μέσα και να δουν ταινία από το να βγουν σε ένα κλάμπ ή ένα εστιατόριο, ακυρώνουν πολύ συχνά εξόδους: είναι οι αγαπημένοι μας εσωστρεφείς άνθρωποι.

Σε έναν κόσμο που σχεδόν μας επιβάλλει να είμαστε κοινωνικοί, η εσωστρέφεια συχνά εκλαμβάνεται ως αδυναμία και για όσους δεν νιώθουν τόσο άνετα με το να εκφραστούν και να αλληλεπιδράσουν με άλλους μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο και πιεστικό.

Σίγουρα οι εμπειρίες και το περιβάλλον που μεγαλώνει κάποιος παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη αυτού του χαρακτηριστικού. Ρόλο όμως παίζουν και τα άστρα, το ζώδιο και ο κυβερνήτης πλανήτης του.

Αν, λοιπόν, ανήκεις εσύ ή κάποιος δικός σου σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, ίσως αυτή είναι μια εξήγηση για την εσωστρεφή συμπεριφορά σας.

 

Αυτά είναι τα πιο εσωστρεφή ζώδια

 

Ταύρος

Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και στοιχείο του η Γη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιστός, ήρεμος, υπομονετικός. Παράλληλα είναι πεισματάρης και επίμονος.

Ο Ταύρος ενώ μοιάζει κοινωνικός και εξωστρεφής, κρατά μέσα του σκέψεις που τον απασχολούν και θα τις εκφράσει μόνο όταν νιώσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Του αρέσουν οι μαζώξεις στο σπίτι, αλλά θα βγει και για έναν χαλαρό καφέ.

 

Καρκίνος

Ευαίσθητος, κυκλοθυμικός και εύθικτος, ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και για να αποκαλύψει τα όσα νιώθει και σκέφτεται πρέπει να σε εμπιστευτεί.

Δεν αγαπά τις διαμάχες και προτιμά την ηρεμία, γι’ αυτό κρύβει τις σκέψεις του από όποιον δεν νιώθει πραγματικά κοντά του. Προτιμά να ετοιμάσει το σπίτι του και να μαγειρέψει για τους αγαπημένους του από το να βγει έξω.

  2021: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του νέου έτους!

 

Ιχθύες

Ίσως και το πιο εσωστρεφές ζώδιο. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα και συχνά βρίσκονται χαμένοι στις σκέψεις και τη φαντασία τους.

Το πιθανότερο είναι πως δεν τους αρέσει να μιλούν διαρκώς και να βγαίνουν συνέχεια. Δεν θα σου αρνηθούν μια έξοδο, αλλά το καλυτερό τους είναι να μείνουν σπίτι και να εκφραστούν καλλιτεχνικά.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση