Σαλόνι: Οι πιο Όμορφες και Φρέσκες Ιδέες για να το Διακοσμήσετε!

Σαλόνι: Οι πιο Όμορφες και Φρέσκες Ιδέες για να το Διακοσμήσετε

Σαλόνι: Οι πιο Όμορφες και Φρέσκες Ιδέες για να το Διακοσμήσετε

 

Το σαλόνι μας τη φετινή σεζόν διακοσμείται μοναδικά με συνδυασμούς σχεδίων, στιλ και γραμμών.

Πολλά διαφορετικά στιλ μπλέκουν μεταξύ τους ανάλογα με το προσωπικό γούστο του κάθε οικοδεσπότη. Εμείς συγκεντρώσαμε 7 υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε σαλόνια με ιδιαίτερο στιλ.

 

Σαλόνι: Οι πιο Όμορφες και Φρέσκες Ιδέες για να το Διακοσμήσετε

 

Μπλέξτε σχέδια

Αν και ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται να αποδεχτεί την μόδα του συνδυασμού διαφορετικών σχεδίων, αυτό το στιλ είναι πολύ ιδιαίτερο και θα μεταμορφώσει τον χώρο σας.

Μην φοβάστε να αναμείξετε στον ίδιο χώρο διαφορετικά σχέδια. Για να είστε σίγουροι πως δεν θα κάνετε κάποιον λάθος συνδυασμό, απλά επιλέξτε σχέδια σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Το σαλόνι μας τη φετινή σεζόν διακοσμείται μοναδικά με συνδυασμούς σχεδίων, στιλ και γραμμών.
Μπλέξτε σχέδια στη διακόσμησή σας για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

 

Βάλτε χρώμα

Μπορεί οι παλ αποχρώσεις να είναι ωραίες γιατί δεν πρόκειται να τις βαρεθείτε εύκολα, αλλά ένα σαλόνι με χρώμα και ένταση κάνει την ψυχή μας να φτερουγίζει και μας γεμίζει με αισιοδοξία.

Επιλέξτε λοιπόν τουλάχιστον ένα έπιπλο σε έντονη απόχρωση και στη συνέχεια ενισχύστε τη διακόσμησή σας με διακοσμητικά σε παρόμοια πιο απαλά χρώματα.

Σαλόνι Όμορφες Ιδέες
Το χρώμα δίνει ζωντάνια σε έναν χώρο και θετική ενέργεια.

 

Ρουστίκ μόδα

Το ρουστίκ στιλ αποκτάει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Πρόκειται για διακόσμηση που συναντούσαμε πιο παλιά στα επαρχιακά σπίτια και αποτελείται από φυσικά υλικά και γήινες αποχρώσεις. Φέτος γίνεται μόδα η ρουστίκ διακόσμηση στο σαλόνι και μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί δίνει ζεστασιά σε έναν χώρο και τον κάνει να δείχνει πιο οικείος.

Ρουστίκ μόδα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρουστίκ διακόσμηση σε όλο το σαλόνι σας ή σε μικρές λεπτομέρειες.

 

Gallery τοίχου

Φέτος η gallery τοίχου αποκτάει μια πιο ομοιόμορφη δομή στο σαλόνι μας. Αποτελείται συνήθως από 3, 4 ή 6 πινακάκια τα οποία μπορεί να έχουν διάφορα σχέδια και απεικονίσεις που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητά σας.

  10 δοκιμασμένα κόλπα για να κάνετε τα ρούχα και τα παπούτσια σας σαν καινούργια και να γλιτώσετε χρήματα

Μπορείτε ακόμα και να τα εκμεταλλευτείτε για να βάλετε πορτρέτα της οικογένειάς σας ή φωτογραφίες από ευτυχισμένες σας στιγμές.

Σαλόνι Όμορφες Ιδέες
Φέτος οι galleries τοίχου συνεχίζουν να αποτελούν δυνατό trend διακόσμησης.

 

Ασπρόμαυρο

Το άσπρο και το μαύρο είναι δύο χρώματα που ανέκαθεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Φέτος τα βλέπουμε να επανέρχονται στη διακόσμηση του σαλονιού μας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια σε ασπρόμαυρο χρώμα με πιο κυρίαρχα το ριγέ, το φλοράλ, το πουά και τα γεωμετρικά σχέδια.

Το άσπρο και το μαύρο είναι δύο χρώματα που ανέκαθεν ταίριαζαν μεταξύ τους
Το ασπρόμαυρο στιλ διακόσμησης είναι διαχρονικό.

 

Preppy style

Αν δεν ξέρετε τι είναι το preppy style να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για τη διακόσμηση που στηρίζεται πάνω σε μια βάση χρωμάτων, όπως πράσινο, ροζ, χρυσό και ναυτικό μπλε και που επίσης αποτελείται από έπιπλα με κομψό στιλ, πολυτελείς λεπτομέρειες και συνδυασμό σχεδίων (με κυρίαρχο το καρό) που «κινούνται» γύρω από μια παρόμοια χρωματική παλέτα.

Φέτος αυτό το στιλ θα χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση πολλών σπιτιών και είναι ένα από τα πιο hot trends.

Σαλόνι Όμορφες Ιδέες
Παίξτε με χρώματα, στιλ, σχέδια για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

 

Ζωντάνια

Χρώματα που φανερώνουν ζωντάνια και αισιοδοξία είναι το πράσινο, το μπλε και το χρυσό. Αυτές οι τρεις αποχρώσεις συνδυάζονται μεταξύ τους και μαζί με φρέσκα λουλούδια και όμορφα φυτά δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Χρώματα που φανερώνουν ζωντάνια και αισιοδοξία είναι το πράσινο, το μπλε και το χρυσό
Το πράσινο, το χρυσό, το μπεζ συνδυάζονται μεταξύ τους και μας δίνουν μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες.

 

Αυτές είναι μερικές ιδέες διακόσμησης για να δώσετε ζωντάνια και στιλ στο σαλόνι σας. Από εκεί και πέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη δική σας φαντασία και να αναμείξετε στιλ που αγαπάτε και σας ταιριάζουν.

Στη διακόσμηση δεν υπάρχουν περιορισμοί αρκεί να ακολουθείτε μια βασική αναλογία χρωμάτων και σχεδίων ώστε να μην δείξει ο χώρος σας υπερβολικός και γεμάτος.

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *