Τα ζώδια που παραιτούνται από κάθε προσπάθεια μόλις τα βρουν μπαστούνια

Τα 4 ζώδια που, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια

 

Δε θα κάτσουν να το παλέψουν

Τα ζώδια, που σου περιγράφουμε παρακάτω, δεν είναι από αυτά που θα επιμείνουν και θα επιμείνουν, μέχρι τελικής πτώσης, για να καταφέρουν το οτιδήποτε.

Αντίθετα, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Δεν το ‘χουν, δεν μπορούν, δεν είναι του χαρακτήρα τους, πώς να το κάνουμε και δε θέλουν να χάνουν χρόνο και ενέργεια για το οτιδήποτε που στην τελική δεν γνωρίζουν κι αν το πετύχουν.

Ποια είναι;

 

Τα 4 ζώδια που, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης δεν είναι και ο πιο… επίμονος άνθρωπος, καθώς τα παρατά εύκολα ακόμα και μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο.

Δεν του αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις και προτιμά να είναι χαλαρός και χωρίς πολλές ευθύνες. Οπότε με άνεση θα εγκαταλείψει κάτι… ζόρικο που τον κουράζει και θα πάει σε κάτι νέο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι αρκετά ανασφαλής και φοβάται την αποτυχία.

Παρ’ ότι θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους του, πολλές φορές σαμποτάρει ο ίδιος τον εαυτό του και ακόμα και αν βρεθεί μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο, παθαίνει σύγχυση, χαοτίζεται και συνήθως τα παρατάει, χωρίς να το παλέψει…

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι άνθρωπος για τα δύσκολα. Είναι πιο… ντελικάτος. Όταν συναντήσει κάποιο εμπόδιο, δεν θα το ξεπεράσει, αλλά θα το… αποφύγει.

Θα εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια και θα ξεκινήσει κάτι άλλο που θα θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο. Δεν θα “σπάσει” το κεφάλι του να βρει λύση σε προβλήματα. Πάει γι’ άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα!

  Η συμβατότητα των ζωδίων : Τελικά, με ποια ζώδια ταιριάζεις;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός χάνει εύκολα τον ενθουσιασμό του. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι με χαρά, με κέφι και με ανυπομονησία και μετά από λίγο, όταν θα δυσκολευτεί ή όταν δεν θα του βγαίνει κάτι όπως το έχει στο μυαλό του, θα το παρατήσει.

Θα ψάξει να βρει ένα άλλο, καινούργιο ενδιαφέρον, στόχο, άτομο που να του δώσει τη χαμένη του ζωντάνια και τον ενθουσιασμό.

 

astrology.gr

Αρέσει σε %d bloggers: