Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του; 13/12/2021 – 01/01/2022 by MagicF’Ariel!

Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του; by MagicF’Ariel!

Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του;

Ο Ερμής στον Αιγόκερω
13/12/2021 – 01/01/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως βλέπετε, οι μέρες περνούν, κοντεύουν τα Χριστούγεννα, η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου!

Όσο να’ναι οι καρδιές τέτοιες μέρες αγαπούν περισσότερο!

 

Φέτος τις κάρτες, τις ετοιμάζει ο Ερμής από τον Αιγόκερω, τις βάζει στο φάκελο και τις στέλνει σε όλο τον κόσμο!

Κάποιες έχουν ωραίες φωτογραφίες, όμορφα λόγια, κάποιες όμως σα να έπεσαν σε λακκούβα και να σβήστηκαν τα πάντα όλα! Το Merry Christmas μας αφορά όλους, αλλά το Happy new year, δε ξέρω, θα δείξει!

Προφανώς ο Αι Βασίλης ακόμα ενημερώνεται για το ποιος ήταν καλό παιδί ή άτακτο πολύ!

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σοβαρεύει, φοράει τα γυαλιά του, κάποιους τους κάνει έξω καρδιά και απίστευτα επικοινωνιακούς και κάποιους το εντελώς αντίθετο!

Διαπίστωσα πως τα ζόρια σε συναισθηματικό επίπεδο θα τα τραβήξουν τα ζώδια του Αέρα, αλλά συνηθισμένα δεν είναι τα βουνά στα χιόνια; Μμμμ το έσταξα το φαρμάκι μου.!

 

Από τις 20/12 και μέχρι τις 30/12 ο Ερμής φτιάχνει ένα πολύ όμορφο παρεάκι, με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και αναγκαστικά και τον Πλούτωνα!

Μέρες απρόβλεπτες, μια σύγχυση υπάρχει στον αέρα, από τη μια η χαρά των Χριστουγέννων θέλουν κόσμο, φίλους, συγγενείς, από την άλλη όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, αλλά ο έρωτας, είναι έρωτας!

Σας γράφω και γελώ, γιατί έχω την εντύπωση πως θα είναι πολύ παράξενες οι μέρες αυτές με ένα φινάλε φλογερό!

Ο Ερμής έχει σκοπό να φτιάξει απίστευτα ένοχα μυστικά, κάποια μπορεί να τα αποκαλύψει, κάποια και του χρόνου να είμαστε καλά!

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, ένας φάκελος, μια λέξη, χιλιάδες έννοιες! 🖂

φιλάκια..

 

Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του;

 

Κριός

Τελευταίες μέρες του έτους και αντί να κανονίζετε ένα ταξιδάκι γιορτινό, ή να πάρετε μια άδεια να ξεκουραστείτε και εσείς, ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας στέλνει ένα μήνυμα, τελεσίδικο μάλιστα, που αφορά τη δουλειά σας! Όπως φαίνεται άκυρο το relax, ένα νέο project προέχει, έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, που σημαίνει πως τα Χριστούγεννα ίσως να δουλέψετε και από το σπίτι!

Αλλάζει και το δικό σας το ύφος, ή όλοι μαζί θα τρέξετε, ή θα υπάρξουν συνέπειες! Γίνεστε οι κακοί της παρέας! Μια ευχάριστη έκπληξη στις 20/12, σας φτιάχνει πολύ το κέφι! Μήπως είναι ένα μπόνους; Μήπως μια προαγωγή; Με τον κουραμπιέ στο στόμα λοιπόν, έχει εργασία και χαρά!

 

Ταύρος

Ταιριάζει το ύφος σας με του Ερμή από τον Αιγόκερω, οπότε μια χαρά θα τα πάτε τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη! Σας ξεσηκώνει ως δια μαγείας, είναι ικανός να σας κλείσει ακόμα και αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να ξεφύγετε από τα γνωστά, έστω για λίγες ημέρες! Ξαφνικά βρίσκετε την όρεξη να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μοιράσετε προσκλήσεις στους φίλους σας, πολλά τα event των ημερών, όσο να’ναι θέλετε να ντυθείτε ωραία και να εμφανιστείτε παντού!

  Ποια είναι τα πιο σέξι χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Μια μοιραία συνάντηση σας επιφυλάσσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στα τέλη του μήνα! Από τη μια φουλ ερωτική από την άλλη όχι και τόσο! Και να εργάζεστε ως την τελευταία στιγμή, η όρεξη για βόλτες μεγάλη!

 

Δίδυμος

Τραγικό το γεγονός για εσάς, μιας που ο Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι ότι χειρότερο, σας κλείνει το στόμα, δε σας βγάζουν κουβέντα, προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση! Ότι λεφτά μαζέψατε, προφανώς τα φάγατε, οπότε ας μη τα ρίχνουμε όλα στον Ερμή! Όμως στις 20/12 κάποιος σας ξεσηκώνει ευχάριστα, ένα φιλαράκι από τα ξένα; Μια ύπαρξη που πάντα έχει να σας προφέρει ότι αποζητάτε;

Όπως φαίνεται οι μέρες των Χριστουγέννων δε θα είναι φαντασμαγορικές για εσάς, οπότε ξεχάστε την πούλια και τον αυγερινό! Προτιμάτε πιο λιτές καταστάσεις με λίγους και καλούς! Ο Ερμής σας βάζει σε διαδικασία να ζητήσετε δανεικά, για να ορθοποδήσετε! Και μετά;

 

Καρκίνος

Τις κατάλληλες ημέρες ο Ερμής στον Αιγόκερω, σας λατρεύει ένα πράγμα! Οπότε σας βοηθά να βάλετε τις σωστές λέξεις στο στόμα σας και να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, γιατί ηρωική η συμβίωση με μια προσωπικότητα σα και τη δική σας!

Ο Ερμής κάνει όμορφους αστρολογικούς συνδυασμούς, που είναι υπέρ σας, οπότε όσοι έχετε ένα σύντροφο, του δείχνετε το πόσο τον αγαπάτε και οι πράξεις σας και τα λόγια σας είναι τέτοια που πραγματικά Love is in the air! Μη το βάζετε κάτω οι μοναχικοί της παρέας, μετά τις 26/12 και μέχρι το τέλος, ζητήστε για να λάβετε και να πάτε και μερικές βολτούλες! Λαμβάνετε αμέτρητα, υπέροχα, μηνύματα αγάπης!

 

Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του;

 

Λέων

Χρυσά μου ο Ερμής από τον Αιγόκερω, φέρνει μαντάτα κάπως ζόρικα! Όπως γνωρίζετε τα νέα ταξιδεύουν, οπότε αυτά που θα σας πουν, δε θα σας αρέσουν και τόσο και αντί να έχετε κατά νου, το πώς θα χαλαρώσετε και τα γιορτινά τραπέζια, θα σας απασχολεί η δουλειά σας και το μέλλον σας σε αυτή! Μπορεί να σας χώσουν τελευταία στιγμή και να ακυρώσετε διάφορα, το θέμα είναι εσείς πώς θα το χειριστείτε;;

Θα το κάνετε ευχαρίστως, ή θα δημιουργήσετε θέμα; Η φαντασία σας καλπάζει, κάνετε σενάρια πολύ σκοτεινά και κάπως έτσι πάει το Christmas spirit! Ο Ερμής σας προβληματίζει για επαγγελματικά ζητήματα και εσείς πρέπει να βρείτε τις λύσεις! Άμεσα!

  Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

 

Παρθένος

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας κάνει ιδιαίτερα συντηρητικούς! Επικοινωνείτε τις μέρες αυτές, μόνο με εκείνα τα πρόσωπα που εσείς θέλετε και επιδιώκετε συναντήσεις, γιατί έχετε ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να σας κατανοήσουν δίχως πολλά – πολλά και να σας δώσουν ειλικρινείς, ξεκάθαρες απαντήσεις, για το οτιδήποτε!

Προτιμάτε τα οικογενειακά τραπέζια, ίσως να συναντήσετε και ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε, κατά κάποιο τρόπο αποζητάτε από τους άλλους να εγκρίνουν τις επιλογές σας, όποιες και αν είναι αυτές! Το τέλος του Δεκέμβρη κυρίως στις 29/12 και 30/12, είναι πολύ ερωτικό, οπότε ή που θα φτιάξετε ατμόσφαιρα ή που θα φλερτάρετε κάπου!

 

Ζυγός

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σας ζαλίσει πολύ το μυαλό τις μέρες αυτές! Το μήνυμα που έχει να σας δώσει, είναι πως πρέπει να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά σας! Ή που θα ταξιδέψετε να πάτε στο χωριό, ή θα κανονίσετε οπωσδήποτε διάφορες συναντήσεις, γιατί όπως φαίνεται, πολλά τα συμφέροντα!

Ο Ερμής είναι πιο σοβαρός τούτη τη φορά! Θα δώσετε αγάπη και ενδιαφέρον και τσουπ ο μποναμάς! Αυθόρμητα φυσικά, αλλά αν είναι να βρίσκεται όλο το σοι κάπου, ας είστε και εσείς! Ο Ερμής επιδιώκει συναντήσεις, από εκείνες που αποφεύγετε και όμορφες οικογενειακές στιγμές! Ίσως να αποκαλύψετε μυστικά ετών και να λάβετε εκείνες τις απαντήσεις!

 

Σκορπιός

Είστε σε μια περίοδο, που μόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δε σκέφτεστε! Έρχεται και ο Ερμής από τον Αιγόκερω, για να σας μοιράσει αμφίβολα μηνύματα, που θα σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο! Αποζητάτε επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό – οικονομικό! Τέτοιες ανησυχίες δε σας αφήνουν να μπείτε στο Christmas spirit! Και όχι φέτος, δεν είστε η ψυχή της παρέας!

Απίστευτα ερωτικές ημέρες στις 29/12 και 30/12, οπότε ή που θα ζήσετε κάτι φοβερά ανεπανάληπτο, ή που θα ξεφύγετε από την πίσω πόρτα! Χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, από τη μια θέλετε, από την άλλη δε θέλετε!

 

Ζώδια: Ο Ερμής αλλάζει ύφος, πιο το μήνυμά του;

 

Τοξότης

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω φέρνει τέτοια νέα που σας κάνουν τέρμα τσιγκούνηδες! Ότι λεφτά έρχονται στα χέρια σας τα βάζετε στην άκρη για καλού – κακού! Ο Ερμής σας γίνεται ένας βραχνάς τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη, γιατί έχετε υψώσει τοίχος, κανένα περιττό έξοδο, καμία σπατάλη! Όταν οι άλλοι θα τρώνε, θα πίνουν και θα χορεύουν, εσείς όπως φαίνεται θα κάνετε ταμείο!

  Ζώδια: Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε σε μια σχέση;

Τραγικό; Μήπως να κάνετε παρέα και με τον Σκρούτζ; Αφήνετε το καλύτερο για το τέλος, αφού ουσιαστικά δικαιολογείτε, το τι σας βρήκε ξαφνικά! Είναι μια περίοδος που πρέπει να επενδύσετε στον εαυτό σας, να κερδίσετε το χαμένο χρόνο για να ανοίξουν οι δουλειές σας! Ξεκινήστε λοιπόν!

 

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Ο Ερμής και αυτός στο ζώδιό σας, όπου να’ναι έρχεται και ο Ήλιος, είναι ήδη η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας χορεύει βαλς και έχει «πονηρό» σκοπό! Έξω καρδιά όλες τις ημέρες, απίστευτα επικοινωνιακοί, ξεσηκώνετε φίλους και γνωστούς, για βόλτες, σουαρέ και ότι όμορφο επιθυμεί η ψυχή σας!

Εργασία πάνω από όλα, φρέσκιες ιδέες, νέα project, νέοι στόχοι, αλλά η ζωή έχει πολλά και άλλα ωραία! Ή που θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα στις 29/12 και 30/12, ή που θα χωρίσετε τα τσανάκια σας! Ο Ερμής σας δίνει τροφή για σκέψη και εσείς θα επιλέξετε το αν θα αλλάξετε σελίδα ή θα γράψετε νέο βιβλίο ζωής!

 

Υδροχόος

Το μούγκα στη στρούγκα είναι ότι πρέπει για εσάς, μιας που ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας κάνει κάπως έτσι! Ότι είπατε – είπατε, από δω και πέρα προσμένετε να δείτε τις πράξεις των άλλων! Αντικοινωνικοί σε μέρες γιορτινές που επιβάλλεται να χαμογελάτε και να είστε συμπαθείς στους κύκλους σας! Ο άτακτος Ερμής φροντίζει από τις 20/12 και μέχρι το τέλος του μήνα, να σας οδηγήσει σε μυστήρια επαγγελματικά και ερωτικά μονοπάτια!

Κάποια δουλειά θα την κλείσετε όμως θα δώσετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι! Κάποια ύπαρξη θα τη γυρέψετε, όμως θα την κρατήσετε μακριά από τα φώτα και τα αδιάκριτα μάτια! Δείχνετε ψυχροί όμως μέσα σας φλέγεστε από πάθος και ζωή!

 

Ιχθύες

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας μεταφέρει στη Disneyland! Όσο και αν θέλει να είναι σοβαρός και μετρημένος, μαζί σας κάτι παθαίνει και μπερδεύεται πολύ η κατάσταση! Ξεσκονίζετε την ατζέντα σας και επικοινωνείτε με πολύ κόσμο, θέλετε βόλτες, συναντήσεις, σουαρέ και πολύ διασκέδαση! Ο Ερμής θέλει όμως να πείτε το ναι σε νέες παρέες, να προτιμήσετε κάτι το διαφορετικό τούτη τη φορά, να βγείτε κερδισμένοι από όλες τις απόψεις και κυρίως, να υπάρξει μέλλον!

Ενώ δε γυρεύετε τις μέρες των Χριστουγέννων ερωτικές περιπέτειες, η Αφροδίτη όλο και κάποιο μαναράκι θα σας εμφανίσει, έτσι για τον πειρασμό και το ψυχολογικό! Μια ερωτική εξομολόγηση, είναι στα σκαριά!

 

magicfariel

Φωτογραφία από Lisa Che από το Pixabay

magicfariel

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *