Ζώδια: Ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ζώδια: Ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ζώδια: Ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

 

Με την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς προ των πυλών, ας δούμε τι λένε τα… άστρα.

Ποια είναι λοιπόν, τα καλύτερα σχέδια για κάθε ένα από τα ζώδια; Τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις διαθέσεις τους, σύμφωνα με την αστρολογία;

Ο πιο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει κάθε ένα από τα ζώδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι εδώ!

Φέτος, ορισμένες πλανητικές διελεύσεις θα παίξουν ρόλο στον τρόπο με τον οποίο κάθε ένα από τα ζώδια μπορεί να γιορτάσει καλύτερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου, θα νιώθουμε ήδη την ενέργεια που περιβάλλει τη Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, λέει η αστρολόγος και αριθμολόγος Jasmin Alejandrez-Prasad.

«Οι πύλες για τους κύκλους της Νέας Σελήνης ξεκινούν δύο ημέρες πριν από την πραγματική ημερομηνία, επομένως θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να υποδεχτούμε το Νέο Έτος με νέες εκδηλώσεις», λέει.

Ωστόσο, για να διασφαλίσετε ότι μεγιστοποιείτε τη δύναμη του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, θα πρέπει επίσης να προσέχετε ιδιαίτερα τους ανθρώπους με τους οποίους γιορτάζετε.

«Βεβαιωθείτε ότι θα μπείτε στο 2022 με αυτούς ακριβώς που θέλετε και την ενέργεια που θέλετε να νιώθετε γύρω σας, καθώς αυτό θα δώσει τον τόνο για την επόμενη χρονιά», προσθέτει η Alejandrez-Prasad.

 

Ο πιο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει κάθε ένα από τα ζώδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι εδώ!

 

Κριός: Παρέα με τους αγαπημένους του

Το ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός θα ήταν καλύτερο αν περνούσε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τους αγαπημένους του. Η Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον «4ο οίκο της καταγωγής και της οικογένειας του Κριού».

Έτσι, η επίσκεψη σε συγγενείς που έχετε να δείτε εδώ και καιρό θα μπορούσε να είναι στη λίστα των επιλογών σας καθώς και η επανόρθωση σε τυχόν τραυματισμένες οικογενειακές σχέσεις θα μπορούσε να είναι θεραπευτική αυτή τη στιγμή. Ή απλά περάστε αυτή τη βραδιά, γύρω από ένα τραπέζι με αυτούς που αγαπάτε.

 

Ταύρος: Απόδραση ή ειδύλλιο;

Επειδή ο Ταύρος είναι ένα αισθησιακό ζώδιο που του αρέσει να διεγείρονται και οι πέντε αισθήσεις του, θα πρέπει να προγραμματίσετε μία ωραία απόδραση για τη φετινή Παραμονή.

  Φεβρουάριος 2023 – Ερωτική τάση ζωδίων- Νέες αγάπες και χωρισμοί

Με τη Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου στον Αιγόκερω να ενεργοποιεί τον «5ο οίκο της αγάπης», οι Ταύροι λαχταρούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ ένα ειδύλλιο μπορεί να τους περιμένει να το απολαύσουν τη βραδιά στις 31 Δεκεμβρίου.

 

Δίδυμοι: Λίγοι και καλοί

Με τη Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου στον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ενεργοποιείται «ο 6ος οίκος της υγείας και της οργάνωσης» των Διδύμων.

Αυτό θα μπορούσε να κάνει το ζώδιο του αέρα να αισθάνεται λίγο άβολα με τις συγκεντρώσεις με πολλούς ανθρώπους (και λόγω των ανησυχιών για την πανδημία). Οπότε, σκεφτείτε να γιορτάσετε σε εξωτερικούς χώρους ή προτιμήστε μία βραδιά μόνο με τον εαυτό σας ή έστω με δυο τρεις πολύ δικούς σας.

 

Καρκίνος: Πάρτι με τους συναδέλφους

Μπορεί να πιστεύετε ότι το πιο «σπιτόγατο» του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος, θα ήταν ικανοποιημένος απλά με το να μείνει σπίτι του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αλλά φέτος προτείνεται το αντίθετο!

Ο ιδανικός τρόπος για τη φετινή Παραμονή είναι να είστε με πολλούς ανθρώπους και μάλιστα από τον εργασιακό σας χώρο! Ξεκινήστε με το επαγγελματικό πάρτι ή πηγαίνετε στο πάρτι του συναδέλφου που σας προσκάλεσε. Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον «7ο οίκο των επιχειρήσεων και των συνεργασιών σας». Οπότε, θα μπορούσατε να χτυπήσετε φλέβα χρυσού!

 

Ζώδια: Ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Λέων: Παρέα με εκλεκτούς

Δεδομένου ότι θα αρχίσουμε να νιώθουμε τα αποτελέσματα της Νέας Σελήνης της 2ας Ιανουαρίου ήδη από τις 31 Δεκεμβρίου, μπορεί να είναι δύσκολο για τον Λέοντα να αισθανθεί «εορταστικός». Αυτό συμβαίνει επειδή το σεληνιακό γεγονός ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του Λέοντα του «κάτω κόσμου», ο οποίος περιλαμβάνει δόλο, μυστικά και σκιές.

Το να περνάτε χρόνο μόνοι σας ή με μερικούς εκλεκτούς που αξίζουν την παρουσία σας, είναι το καλύτερο. Αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη, καθώς θα τα βρείτε ενοχλητικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κατά βάση, είστε η καλύτερη παρέα… του εαυτού σας.

  Αυτά τα ζώδια νιώθουν ανασφαλή όλη την ώρα

 

Παρθένος: Ταξίδι σε νέους τόπους

Το καλύτερο σχέδιο για το ζώδιο της Παρθένου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια. Το 2022 είναι μια χρονιά περιπέτειας και επέκτασης για τους Παρθένους.

Οπότε, δοκιμάστε να γιορτάσετε σε ένα νέο μέρος ή σε μία άλλη χώρα. Το να βρείτε τον εαυτό σας να υποδέχεται την Πρωτοχρονιά σε ένα όχι και τόσο τυπικό ή συμβατικό μέρος, θα είναι ό,τι καλύτερο για το ζώδιό σας.

 

Ζυγός: Εργασία και… χαρά!

Εφόσον αυτή η Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου στον Αιγόκερο ενεργοποιεί τον «10ο οίκο της καριέρας σας», μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να εργαστείτε εκείνη την ημέρα!

Εάν η τύχη είναι με το μέρος σας και δεν χρειάζεται τελικά να δουλέψετε, «κλείστε τα email και [μην] απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να ορίσετε τα νέα εργασιακά όρια το 2022. Μία ακόμη ιδανική επιλογή είναι μία απόδραση στην εξοχή και στην ησυχία.

 

Σκορπιός: Από πάρτι σε πάρτι

Ο Σκορπιός θα ωφεληθεί από τη συμμετοχή σε πολλές εκδηλώσεις, καθώς είναι πιθανό να αισθάνεται εξαιρετικά κοινωνικός σε αυτή τη φάση. Ο ιδανικός τρόπος για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για εσάς είναι να πηγαίνετε από το ένα μέρος στο άλλο, από το ένα πάρτι στο άλλο…

Θα ωφεληθείτε από την ανάμειξη και την αλληλεπίδραση με διαφορετικές κοινωνικές ομάδες αφού, με τη Νέα Σελήνη μεγεθύνεται ο 11ος οίκος σας που έχει σχέση με την κοινωνική δικτύωση.

 

Ζώδια: Ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τοξότης: Σπάστε τα δεσμά

«Η πρόσφατη έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Δεκεμβρίου σας έβαλε σε ένα έντονο συναισθηματικό στρες, οπότε αυτό σας ώθησε να σπάσετε τους συμβιβασμούς και να φύγετε μακριά.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη φετινή Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και φύγετε από τα τετριμμένα. Απελευθερωθείτε από τις ανησυχίες και από καταστάσεις που σας φέρνουν πίσω. Καλωσορίστε το 2022 κάνοντας κυριολεκτικά μία νέα αρχή με όποιον τρόπο πιστεύετε ότι είναι καλύτερος για εσάς.

  Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

 

Αιγόκερως: Σημασία στην εμφάνιση και με λίγους και εκλεκτούς

Ο Αιγόκερως πιθανότατα θα αισθανθεί μια τεράστια αλλαγή ταυτότητας και θα θελήσει πιθανώς να «επαναπροσδιορίσει» τα πάντα στη ζωή του. Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου συμβαίνει στο ζώδιό του, «ταρακουνώντας» τον 1ο οίκο του Αιγόκερω που έχει να κάνει με τον εαυτό του και την εμφάνισή του.

Με αυτό κατά νου ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει τη φετινή Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Κατ΄αρχήν δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή του με μία καλή περιποίηση, ένα ωραίο χτένισμα και ένα βραδινό ντύσιμο αλλά και με την παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων.

 

Υδροχόος: Γιορτάζοντας την οικονομική επιτυχία

Αν περάσατε το 2021 αποταμιεύοντας, εξοφλώντας χρέη ή επενδύοντας σε περιουσιακά στοιχεία, Υδροχόοι, σκεφτείτε να αφιερώσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας για να γιορτάσετε αυτά τα επιτεύγματα!

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα χτυπήσει τον 2ο οίκο των χρημάτων και των προσωπικών σας οικονομικών. Ο πιο ιδανικός τρόπος για τον Υδροχόο να περάσει την Παραμονή και να υποδεχτεί το νέο έτος είναι γιορτάζοντας την οικονομική επέκτασή του και οποιαδήποτε επιτυχία που είχε σε αυτόν τον τομέα.

 

Ιχθύες: Νερό και παιδικοί φίλοι

Οι Ιχθύες δεν τους πειράζει να είναι απομονωμένοι, επειδή εκτιμούν πραγματικά τον χρόνο που περνούν μόνοι τους, αλλά και ειδικά επειδή χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επαναφορτιστούν από ό,τι οι άλλοι.

Για αυτόν τον λόγο, θα ήταν ιδανικό να περάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή σε μία λίμνη, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ζώδιο του νερού. Έχοντας γύρω τους το δικό τους στοιχείο, θα αφυπνίσουν τις καλύτερες και πιο αυθεντικές δονήσεις τους. Ενώ αν μαζί τους έχουν παιδικούς φίλους ή τη στενή οικογένεια θα είναι τέλεια, αφού η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 3ο οίκο της παιδικής ηλικίας.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *