Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

 

Ένας πιο εύκολος μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος, σε σχέση με αυτόν που διανύουμε,επιφυλάσσοντας ευχάριστα νέα σε αρκετούς τύπους του ζωδιακού κύκλου

Μεγαλύτερη εύνοια θα έχουν στα ερωτικά οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, καθώς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, ενώ το πορτοφόλι τους να γεμίζει θα δουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες και Δίδυμοι.

Τα πιο σημαντικά αστρολογικά συμβάντα του μήνα, που καταφθάνει είναι τρία: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5 Φεβρουαρίου, που είναι θετική λόγω της συμμετοχής του Δία στο φαινόμενο.

Μας καλεί να είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλοι και να δούμε τη ζωή πέρα από το «εγώ», μέσα από το σύνολο στο οποίο ανήκει ο καθένας, που τον επηρεάζει. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να ανοίξουν μία νέα σελίδα στη ζωή τους.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2 στην Παρθένο και της δίνει πιο θετική όψη ο Ουρανός. Θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο.

Στις 10/2 ο Ερμής περνάει από τον Υδροχόο στους Ιχθύς φέρνοντας έμπνευση, όραμα, αλλά και διχασμούς. Εύνοια στις επικοινωνίες τους θα έχουν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς, αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

Ειδικότερα:

 

Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

Κριέ εστίασε στα επαγγελματικά σου το πρώτο δεκαήμερο και επίλυσε τυχόν εκκρεμότητες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου. Αισθηματικά περνάς στο επόμενο στάδιο της σχέσης σου. Οικονομικά κερδίζεις υποθέσεις που σε απασχολούν, ωστόσο μην ξανοίγεσαι, λάβε υπόψιν και τον αστάθμητο παράγοντα στις δραστηριότητές σου.

  Σεπτέμβριος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Ταύρε στα επαγγελματικά έχεις την βοήθεια συναδέλφων και προσωπικού περιβάλλοντος. Αισθηματικά είναι στο χέρι σου να συμβούν πολλά από όσα επιθυμείς. Πρόσεξε την υγεία σου. Δεν αποκλείεται ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή μορφωτικούς λόγους, αλλά και μια μετακόμιση.

Δίδυμε μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε διάφορους τομείς επιλύνοντας ζητήματα, που σε απασχολούν. Αισθηματικά φρόντισε να ακούς τον σύντροφό σου. Οικονομικά θα είσαι πιο αποτελεσματικός στις επιλογές σου, απλά προετοιμάσου καλά σε τυχόν νέο εγχείρημα για να αποδώσει. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Καρκίνε το πρώτο μισό του μήνα θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά. Αξιοποίησε ένστικτο και εμπειρία, οργανώσου και προχώρα. Το δεύτερο μισό το βάρος θα δώσεις σε προσωπικά και αισθηματικά. Μικρές ενοχλήσεις υγείας ξεπερνιούνται με λίγη προσοχή και περισσότερη σχολαστικότητα.

Λέοντα μετά τις δοκιμασίες του Ιανουαρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μια ανάσα, καθώς όλα σταδιακά επιστρέφουν στην κανονικότητα. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Αισθηματικά θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Οικονομικά τακτοποίησε τα επείγοντα!

Παρθένε πιο αισιόδοξος και αποφασιστικός θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα όπως τα θέλεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ και η εργασία γίνεται πιο αποδοτική από τις 10 του μήνα και μετά, και ευνοείσαι οικονομικά. Σε τυχόν νέα αρχή που θα επιχειρήσεις επιδίωξε την συνδρομή κατάλληλων ανθρώπων.

 

Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

Ζυγέ αναθεωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο έχει το πρόγραμμα. Παράλληλα ευνοείσαι οικονομικά ενώ επαγγελματικά μπορείς να πείσεις και τους πιο δύσκολους ακροατές να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Ότι και αν κάνεις προετοιμάσου σωστά και δράσε με σοβαρότητα.

  Κευρανοβόλοι έρωτες και πάθη; Αυτά τα ζώδια είναι πολύ πιθανό να τα ζήσουν!

Σκορπιέ στο επίκεντρο έχεις και αυτό τον μήνα τα οικονομικά. Στην εξέλιξη των υποθέσεών σου θα σε βοηθήσουν ένστικτο, διορατικότητα και εργατικότητά. Αισθηματικά και προσωπικά θα τα διαχειριστείς πιο εύκολα. Απλά φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και να επιμείνεις εκεί που χρειάζεται.

Τοξότη ενδέχεται να δυσκολευτείς να εφαρμόσεις τις πρόσφατες καλές ιδέες ή αποφάσεις σου στην εργασία, αλλά μην πτοείσαι. Εφόσον έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλα θα γίνουν. Αισθηματικά ο μήνας φέρνει διλήμματα. Εξήγησε τις προθέσεις στον σύντροφό σου και μην εκνευρίζεσαι όταν είναι αρνητικός.

Αιγόκερε κάνε υπομονή το πρώτο δεκαήμερο, που θα χαρακτηρίζεται από ένταση και νεύρα, καθώς το κλίμα θα αλλάξει από τις 15 του μήνα και μετά. Οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου και τις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στις εξελίξεις. Οικονομικά έχεις προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες.

Υδροχόε ξεπερνάς σταδιακά τις δυσκολίες του παρελθόντος και μπαίνεις σε μια νέα εποχή επαγγελματικά, που θα γεμίσει και το πορτοφόλι σου. Αισθηματικά χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάπως τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

Ιχθύ μην αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δείξε υπομονή, μην σπαταλάς δυνάμεις και χρήμα. Αισθηματικά όλα εξαρτώνται από εσένα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση