Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

 

Ο Ιχθύς θα παραμείνει στα σύννεφα! Ποιοι είναι οι υπόλοιποι της παρέας;

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάρτιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα ικανοποιήσει από πολλές απόψεις.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Μάρτιο είναι τα εξής:

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

ΙΧΘΥΕΣ

Σίγουρα είναι ο μήνας σου κι όχι μόνο γιατί έχεις γενέθλια, αλλά γιατί οι συγκυρίες είναι τέτοιες που σε ευνοούν σε αρκετούς τομείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ο Δίας πάνω σου ανοίγουν νέες ελπιδοφόρες προοπτικές, με αποκορύφωμα στις 5, όπου η τύχη θα αναλάβει τα ηνία και ό,τι ζητήσεις θα το έχεις.

Οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν, με την παρέα σου, αφού λύσατε τις όποιες διαφορές σας ή την καινούργια, που θα κάνεις, θα περάσεις σούπερ, το κέφι σου θα έχεις, η προσωπική σου ζωή θα έχει αρκετές ευχάριστες στιγμές κι αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα με τη δουλειά σου ή με τα μέσα που επικοινωνείς ή κυκλοφορείς, μετά τις 17 του μήνα, (εντάξει, μην τα θέλεις κι όλα δικά σου, όλα θα πάνε καλά και δε θα έχεις ανάγκη κανέναν.

Σε γενικές γραμμές εσύ τον Μάρτιο θα πετάς… χαρταετό!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα και μάλιστα μετά τις 6 θα αρχίσεις να ανασαίνεις οικονομικά, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου, αφού τα έκτακτα έξοδα θα σταματήσουν να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα και δε θα δημιουργούνται συνέχεια τρύπες που πρέπει να καλύψεις.

  Αυτοί είναι οι πιο ανοιχτοχέρηδες του ζωδιακού κύκλου

Ό,τι έδωσες, έδωσες, αλλά κι ό,τι πήρες, πήρες (να τα λέμε κι αυτά). Τώρα, η κατάσταση θα ισορροπήσει και θα ξέρεις και εσύ τι σου γίνεται. Μια ψιλοπαρεξήγηση μπορεί να υπάρξει με την οικογένεια ή θέμα με κληρονιμικά ή το σπίτι σου, όμως κι αυτά θα λυθούν ή τουλάχιστον θα πάψουν να σε απασχολούν από ένα σημείο και μετά.

Στα ερωτικά σου, επίσης, έρχονται στιγμές ηρεμίας είτε γιατί θα το φιλοσοφήσεις λίγο παραπάνω και θα δεις ότι δεν αξίζει τον κόπο να τυραννιέσαι για κανέναν και για καμία και ότι το παν είναι να περνάς καλά, με όποιο πρόσωπο είσαι μαζί. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πάντως θα έχεις αρκετές.

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι εσύ μια από τα ίδια, με τον απέναντί σου. Ιδιαίτερα προβλήματα δε θα αντιμετωπίσεις, εκτός από κάποια της δουλειάς σου, αλλά η ευελιξία, η πονηριά και τα γρήγορα αντανακλαστικά σου θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις γρήγορα και να επανέλθεις δριμύτερος.

Μην ξεχνάς ότι ο Δίας στον 10ο οίκο σου κάνει δουλίτσα, εκτός αν το παρακάνεις με τις “απατεωνιές” και τις παρασπονδίες σου, οπότε μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πάει. Ας ελπίσουμε όμως να μην το πάρεις σχοινί κορδόνι, για να χαρείς τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει και να πετύχεις κάτι σημαντικό για το μέλλον ή την καριέρα σου γιατί τα λεφτά γρήγορα τρώγονται (βλέπε αποζημίωση απόλυσης), όταν δεν έχεις να λαμβάνεις από πουθενά αλλού.

Κατά τα άλλα, παίζει και να πας τα ταξιδάκια σου για να ξελαμπικάρει το κεφαλάκι σου, να ευχαριστηθείτε με το ταίρι σου ή να βρεις καινούργιο αμόρε.

  Η καλύτερη παρηγορήτρα για κάθε ζώδιο

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος ενδεχομένως να ήταν ο πιο ερωτικός μήνας για σένα όντως, αφού κι οι κατακτήσεις σου ήταν αρκετές και ίσως να είχες την ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί κι ο Μάρτιος δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, αφού ναι μεν Αφροδίτη και Άρης αποχαιρετούν τον 5ο οίκο σου οριστικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα μείνεις μόνος/η και έρημος/η να κλαις.

Με το ξεκίνημά του, στις 2 γίνεται μια Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη και στο καπάκι ο Δίας, πάλι από τον 7ο σου, σου προσφέρει τη δυνατότητα είτε να επισημοποιήσεις μια σχέση, είτε να φτιάξεις μια καινούργια είτε να κάνεις μια επαγγελματική συνεργασία που θα είναι όλα τα λεφτά. Μια προσοχή χρειάζεται όμως γιατί το too good to be true (πολύ καλό για να είναι αληθινό) ενδέχεται και να μην είναι…

Οπότε, άνοιξε τις κεραίες σου για να πιάσεις οτιδήποτε ψεύτικο και να μην πέσεις από τα σύννεφα.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση