Είναι 100 χρονών και ακόμα δουλεύει ως εθελόντρια σε νοσοκομείο

Είναι 100 χρονών και ακόμα δουλεύει ως εθελόντρια σε νοσοκομείο

Είναι 100 χρονών και ακόμα δουλεύει ως εθελόντρια σε νοσοκομείο

 

Και δεν έχει κανέναν σκοπό να σταματήσει

 

Συνταξιούχος και πια 100 ετών.

Η Beryl Carr δεν λέει να το βάλει όμως ποτέ κάτω, αφού ακόμα και τώρα που συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής, δουλεύει εθελοντικά στο νοσοκομείο του Ealing τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα.

Τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 100, αφού γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1922. Μεγάλωσε με τα αδέρφια της στο Ealing, πριν μετακομίσει στο Cambridge με τον σύζυγό της όταν παντρεύτηκε.

Το μέρος που γεννήθηκε όμως μάλλον θα γίνει και το μέρος που θα μας αφήσει κάποια στιγμή, ελπίζουμε καθόλου σύντομα. Τριάντα χρόνια μετά τη μετακόμιση επέστρεψε για να είναι κοντά στην κόρη της, μετά τον θάνατο του συζύγου.

Και στα 81 της, μάλλον βαριόταν να κάθεται σπίτι και έπιασε δουλειά ως ταμίας στο καφέ του νοσοκομείου της περιοχής του δυτικού Λονδίνου.

«Επέστρεψα στο Ealing και ήμουν μόνη», δήλωσε η Baryl. «Δεν ήξερα κανέναν και η κόρη μου πρότεινε να γίνω εθελοντής. Πήγα στη συνέντευξη και είμαι εδώ από τότε. Θα το πρότεινα σε όλους» συμπλήρωσε.

Συνήθως εργάζεται στο ταμείο, αλλά κάποιες φορές δίνει και ένα χέρι βοηθείας, φτιάχνοντας σάντουιτς.

 

Είναι 100 χρονών και ακόμα δουλεύει ως εθελόντρια σε νοσοκομείο

Όταν ξεκίνησε η πανδημία τον Μάρτιο του 2020, το καφέ του νοσοκομείου έκλεισε και η Beryl αναγκάστηκε να θωρακιστεί γιατί ήταν κλινικά επιρρεπής.

Της έλειψε όμως πολύ. Μετά τον βομβαρδισμό του Λονδίνου από τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήρθε μια ακόμα φοβερή δοκιμασία στη ζωή της την οποία κλήθηκε να ξεπεράσει.

  44χρονη μητέρα με 22 παιδιά εξηγεί πως είναι η ζωή με μια τόσο μεγάλη οικογένεια

«Πέρασα την εφηβεία μου σε υπόγεια καταφύγια. Μια νύχτα όλα φαίνονταν καλά και μείναμε σπίτι. Τελικά όμως έγινε βομβαρδισμός το ίδιο βράδυ και ολόκληρη η ντουλάπα έπεσε πάνω μου.

Ύστερα από αυτό πήγαμε μόνιμα σε ένα καταφύγιο, ήταν τραυματικό», δήλωσε.

 

Η Beryl Carr δεν λέει να το βάλει όμως ποτέ κάτω

Και φαίνεται πως δεν θα τα παρατήσει σύντομα και θα συνεχίσει να εργάζεται ως εθελόντρια στο καφέ, αφού όπως λέει, δεν μπορεί να φανταστεί τίποτα χειρότερο από το να κάθεται όλη την ημέρα μπροστά στην τηλεόραση.

Θέλει να κινείται και κινείται ακόμα καλά, γιατί αλλιώς θα βαλτώσει.

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό της, εκείνη απάντησε

Όλα με μέτρο! Αλλά επίσης είμαι πολύ τυχερή». Η 100χρονη είναι πλέον η μεγαλύτερη σε ηλικία εθελοντής στην Αγγλία.

 

Πηγή Φωτογραφιών: mylondon.news

e-daily

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *