Στις 16 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού

Ζώδια: Στις 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δύο μοναδικά αστρονομικά φαινόμενα και ο βραδινός ουρανός θα υποδεχτεί τότε την Πανσέληνο και μαζί μια ολική έκλειψη Σελήνης.Στις 16 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού

Η έκλειψη Σελήνης αναφέρεται πάντα σε Πανσέληνο καθώς μέρος του ή ολόκληρο το φεγγάρι καλύπτεται από τη σκιά της γης. Ο πλανήτης μας μπαίνει ανάμεσα στον ήλιο και τη Σελήνη καθώς αυτά βρίσκονται στην ίδια ευθεία.

Η πανσέληνος του Μαΐου αποκαλείται από τους αστρονόμους “Ματωμένο Φεγγάρι” λόγω της σεληνιακής έκλειψης, ωστόσο το ολόγιομο φεγγάρι του Μαΐου είναι γνωστό και ως φεγγάρι των λουλουδιών.

Η πανσέληνος που συμπίπτει με σεληνιακή έκλειψη θα μας οδηγήσει στο τέλος μια κατάστασης ή στο αποκορύφωμα ενός γεγονότος που θα πάρει μια συγκεκριμένη πορεία και μορφή από εκεί και πέρα. Η Σεληνιακές εκλείψεις άλλωστε συνηθίζουν να μας δείχνουν το δρόμο για το τέλος και την ολοκλήρωση μιας κατάστασης.

 

Τα συναισθήματα μας θα είναι έντονα και θα υπάρχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση μας και ταυτόχρονα θα έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και πιο σοβαρά από ότι συνήθως. Επιπλέον, θα έχουμε την ανάγκη να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας, τις συνήθειες μας και μπορεί να αλλάξουμε συμπεριφορές και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις χρόνια τώρα. Θα συνειδητοποιήσουμε δηλαδή ότι πρέπει επιτέλους να αφήσουμε πίσω πράγματα που επαναλαμβάνουμε και μας οδηγούν σε αδιέξοδο και στο ίδιο σημείο ξανά και ξανά.

Αναμένουμε δηλαδή το επόμενο διάστημα καθοριστικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από τα δύο φαινόμενα ωστόσο ο Σκορπιός, ο Λέων και ο Υδροχόος θα δεχτούν τη μεγαλύτερη επιρροή.

  Ζώδια: Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020

Ακόμα η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού και η έκλειψη Σελήνης, θα φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα κρυμμένα και μνήμες του παρελθόντος και αυτό θα αναστατώσει κάπως την ψυχολογία μας. Θα αναθεωρήσουμε πολλά και θα μπούμε στη διαδικασία αλλαγής των αξιών μας. Θα επαναπροσδιορίσουμε σχέσεις, στόχους και στοιχεία του χαρακτήρα μας και θα μπούμε σε μια νέα πορεία.

Η τάση για αλλαγή σε κάθε τομέα θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει με λίγα λόγια στη ζωή μας το επόμενο διάστημα. Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου, οπότε καλό θα είναι να πάρουμε αποφάσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά να κάνουμε πράξη όσα θα σκεφτούμε μετά τις 4 Ιουνίου, για να μην συναντήσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις νωρίτερα και απογοητευτούμε.  Στις 16 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση