Έχασε 52 κιλά σε ενα χρόνο – Η τεράστια αλλαγή του Διονύση Μακρή που από τα 130 κιλά έφτασε στα 78

 

Έχασε 52 κιλά σε ενα χρόνο

Έχασε 52 κιλά σε ενα χρόνο - Η τεράστια αλλαγή του Διονύση Μακρή που από τα 130 κιλά έφτασε στα 78
Instagram Dionisis Makris

 

Η τεράστια αλλαγή του Διονύση Μακρή που από τα 130 κιλά έφτασε στα 78

 

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνοντας μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος

O Διονύσης Μακρής τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της τηλεόρασης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε για το Survivor, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και έχασε 52 κιλά!

Η Μπέτυ Μαγγίρα φιλοξένησε στην εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο OPEN τον Διονύση Μακρή. Ο τραγουδιστής αρχικά αναφέρθηκε στην πρόταση, που δέχθηκε για το περσινό Survivor, αλλά και για το λόγο που την απέρριψε.

«Δέχτηκα πρόταση για το περσινό Survivor αλλά είχα κάνει εγχείρηση στο πόδι και δεν μπορούσα να πάω. Ειδικά να κοιμάμαι σε τέτοιες συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Διονύσης Μακρής έχασε 52 κιλά σ΄ένα χρόνο

Παράλληλα, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και για το γεγονός ότι έφτασε 130 κιλά. Ο Διονύσης Μακρής, όπως είπε, έκανε μεγάλο αγώνα και μέσα σ΄ένα χρόνο κατάφερε να χάσει 52 κιλά .

«Στην καραντίνα έφτασα τα 130 κιλά και έχασα 52 κιλά με μεγάλη προσπάθεια. Μέσα σε έναν χρόνο τα έχασα με σκληρή δουλειά.

Έκανα πολλή γυμναστική και διατροφή.

Έχω φάει τόση φακή και τόσο μπρόκολο που δεν το εύχομαι σε κανέναν. Το έκανα για λόγους υγείας, δεν μπορούσα να βάλω το παπούτσι μου και στον ύπνο μου είχα θέματα με την αναπνοή μου».

Ο Διονύσης Μακρής έχει γίνει ένας «τρελομπαμπάς», όπως δήλωσε, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον γάμο του:

  Αυτή είναι η δίαιτα 5:2 που θα σας λυτρώσει! Ποια πλεονεκτήματα έχει και πώς να την κάνετε

«Έχω έναν γιο 23 ετών και τώρα έκανα και τον δεύτερο μου γιο. Ο μικρός είναι μαγεία από την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Είμαι τρελομπαμπάς.

Δεν σκεφτόμουν το ενδεχόμενο γάμου εάν δεν έβρισκα τη σύζυγό μου. Έχω μια υπέροχη γυναίκα και την ευχαριστώ. Ήταν έρωτας μεγάλος».

 

Έχασε 52 κιλά σε ενα χρόνο – Η τεράστια αλλαγή του Διονύση Μακρή που από τα 130 κιλά έφτασε στα 78

 

Το βιογραφικό του Διονύση Μακρή

Ο Διονύσης Μακρής (πραγματικό όνομα: Διονύσιος Συντριβάνης) (Θεσσαλονίκη, 5 Φεβρουαρίου 1982) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έγινε γνωστός από το τάλεντ σόου DreamShow του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Διονύσης Συντριβάνης και έχει έναν γιο.

Το 2006 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Απόλαυση», που ήταν η πρώτη δισκογραφική του δουλειά.[1] Από τον πρώτο του δίσκο, σημαντική επιτυχία σημείωσαν το ομώνυμο τραγούδι «Ήταν η ζωή μου κόλαση» και το «Μετά από μένα ποιον θα καταστρέψεις». Αργότερα, συμμετείχε στο ντουέτο με τη συνάδελφό του Κέλλυ Κελεκίδου στο τραγούδι «Γλύκα μου και απόλαυσή μου».

Το 2007, ήταν υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης στα Μουσικά Βραβεία Αρίων, βράβευση την οποία τελικά κατέκτησε η Τάμτα.

Τον Ιανουάριο του 2008, κυκλοφόρησε το Cd single «”Μου είπες ψέματα”», στο οποίο περιέχονται τέσσερα τραγούδια, ενώ το 2009, κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Εμείς μια ζωή ΠΑΟΚ» στο οποίο περιέχονται ύμνοι του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ, που αποτελεί την αγαπημένη του ομάδα.

Στην συνέχεια, κυκλοφόρησε τα Cd Singles «Βρέχει στα βόρεια» και «Όγδοη Νύχτα» (διαδ. κυκλοφ.) το 2010, και «Χάρηκα πολύ» και «Μόνο εσύ» το 2011.

  Δίαιτα «Golo»: Υπόσχεται απώλεια 25 κιλών σε έξι μήνες -Τι περιλαμβάνει

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *