Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της Βάσως Λασκαράκη για να διατηρείται σε φόρμα – Έβγαλε 2 τροφές από την ζωή της και σώθηκε

 

Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της Βάσως Λασκαράκη για να διατηρείται σε φόρμα

Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της Βάσως Λασκαράκη για να διατηρείται σε φόρμα - Έβγαλε 2 τροφές από την ζωή της και σώθηκε

Έβγαλε 2 τροφές από την ζωή της και σώθηκε

 

Είδε τεράστια αλλαγή στο σώμα της

 

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό το οφείλει φυσικά στην ισορροπημένη διατροφή που επιλέγει αλλά και στην συστηματική γυμναστική που κάνει.

Ποια είναι όμως τα διατροφικά tips της ηθοποιού που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»;

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τα κιλά της αλλά και τις δύο τροφές που έχει αποκλείσει από την διατροφή της, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

 

Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της Βάσως Λασκαράκη για να διατηρείται σε φόρμα

 

 

Η Βάσω Λασκαράκη θέλει να είναι πάντα προσεγμένη και κομψή και κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει, αφού εκτός από μια γοητευτική γυναίκα κατέχει και άριστες αναλογίες.

Φυσικά και κάνει ατασθαλίες όπως έχει πει και η ίδια, αλλά στην καθημερινότητά της προσπαθεί να τρέφεται σωστά με υγιεινά γεύματα, τα οποία φτιάχνει είτε μόνη, είτε με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο ο οποίος είναι σεφ.

Όπως έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της, στο περιοδικό «ΟΚ» ένα από τα μυστικά της για να παραμένει σε φόρμα είναι η γυμναστική. Κάνει personal και έχει δει μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ενώ με αυτό τον τρόπο ακόμη και αν κάνει παρασπονδίες παραμένει σταθερή στα 53-55 κιλά.

 

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική.

Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια.

Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training.

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι έχει αποκλείσει από την διατροφή της, τα τηγανητά και τα λιπαρά αλλά γενικά προτιμά να μην στερείται τίποτα.

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο».

 

 

 

athensmagazine.gr

  Μένει σταθερή στα 53 κιλά η Βάσω Λασκαράκη - Αυτό είναι το μυστικό της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *