Ανανεωμένη και με κορμάρα: Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

 

Ανανεωμένη και με κορμάρα

Ανανεωμένη και με κορμάρα: Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

 

Βάσω Λασκαράκη: Πιο όμορφη από ποτέ μοιράζεται το μυστικό για το τέλειο σώμα

 

Την Βάσω Λασκαράκη την βλέπουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και η αλλαγή της είναι θεαματική. Είναι μια από τις Ελληνίδες που χωρίς να κάνει υπερβολές σε δίαιτες κρατάει την σιλουέτα της σε άψογη φόρμα και η ίδια αποκαλύπτει το μυστικό της.

Η γνωστή ηθοποιός αν θυμηθούμε τα πρώτα βήματα της στο χώρο της υποκριτικής έχει αλλάξει αρκετά εξωτερικά. Η ίδια πλέον είναι μελαχρινή, ενώ έχει χάσει και ορισμένα κιλά ακολουθώντας συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες.

Να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός, πως ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη είναι ο γνωστός και επιτυχημένος σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος.

 

Ανανεωμένη και με κορμάρα: Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

 

 

 

Βάσω Λασκαράκη: Το μυστικό στην διατροφή της

Η ηθοποιός όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, στο περιοδικό «ΟΚ» ένα από τα μυστικά της για να παραμένει σε φόρμα είναι η γυμναστική.

Κάνει personal και έχει δει μεγάλη αλλαγή στο σώμα της ενώ με αυτό τον τρόπο ακόμη και αν κάνει παρασπονδίες παραμένει σταθερή στα 53-55 κιλά.

 

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις.

Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια» τόνισε και πρόσθεσε:

«Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training.

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη διατροφή της αποκάλυψε: «Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ.

Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο».

 

 

i-diakopes.gr

  Last minute diet: 8 θαυματουργά μυστικά για να χάσεις κιλά σε μια μόνο εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *