Ζώδια – Χριστούγεννα 2022: Αυτοί που θα βρουν το άλλο τους μισό κι αυτοί που θα περάσουν πολύ δύσκολα

 

Ζώδια – Χριστούγεννα 2022: Αυτοί που θα βρουν το άλλο τους μισό κι αυτοί που θα περάσουν πολύ δύσκολα

Ζώδια – Χριστούγεννα 2022: Αυτοί που θα βρουν το άλλο τους μισό κι αυτοί που θα περάσουν πολύ δύσκολα

 

Ανατροπή στο τέλος της χρονιάς για κάποια από τα ζώδια που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα τα φετινά Χριστούγεννα.

Η χρονιά αυτή, είχε νεύρα, στεναχώριες και γενικότερα πολλά άγχη και ευθύνες, τα οποία απασχολούσαν τους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου. Αυτό όπως είναι λογικό, έκανε όλους τους τομείς, εκτός του ερωτικού, να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους και έτσι, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στα ερωτικά τους.

 

Ζώδια – Χριστούγεννα 2022: Αυτοί που θα βρουν το άλλο τους μισό κι αυτοί που θα περάσουν πολύ δύσκολα

 

Τα ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στα Χριστούγεννα του 2022

Αιγόκερως

Οι αγαπημένοι μας Αιγόκεροι, είναι από τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτή τη χρόνια και ο τομέας των ερωτικών τους, έχει μείνει λίγο πίσω. Ωστόσο, οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, πρόκειται να είναι ιδιαίτερα θερμές για εκείνους, αφού δεν θα τις περάσουν μόνοι. Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, μία νέα γνωριμία θα ανανεώσει την καθημερινότητά τους και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή τους. Το μόνο που χρειάζεται από εκείνους, είναι να είναι θετικοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και έτσι, τα Χριστούγεννά τους θα αποκτήσουν άλλο νόημα…

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα ζώδια που καλό θα ήταν να προετοιμαστούν κατάλληλα, γιατί τα Χριστούγεννα θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Μέχρι το 2ο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, μία απρόσμενη επιστροφή από το παρελθόν ή μία νέα γνωριμία, θα τους δημιουργήσουν τελείως καινούργιες καταστάσεις και δεδομένα, ώστε να περάσουν τις απόλυτες “Couples Holidays”. Η μόνη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να εφοδιαστούν οι ίδιοι, με καλή διάθεση και χαμόγελο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους…

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν τα πήγαν και πολύ καλά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και την συντροφικότητα. Τα προβλήματα που προκύπταν συνεχώς και τα καθημερινά τους άγχη, τους έκαναν να μην έχουν τόσο χρόνο για να αφοσιωθούν στην προσωπική τους ζωή και έτσι, πέρασαν την τρέχουσα χρονιά μοναχικά. Θα γίνει στροφή 180 μοιρών, αφού το φλερτ και η ερωτική διάθεση θα αυξηθούν σε τρομερά επίπεδα και οι γιορτές θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνους. Είναι πολύ πιθανό, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, αντί για το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι, να βρεθούν σε ένα εστιατόριο να γιορτάζουν την ημέρα, αγκαλιά με το νέο τους ταίρι.

  Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν παραπάνω

Κριός

Πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας και να μην κουράζεστε άσκοπα. Επίσης πρέπει να είστε δημιουργικοί και πρόθυμοι στο περιβάλλον της εργασίας σας. Να σκέπτεστε τι λέτε και τι κάνετε και προσπαθήστε να μην είστε απερίσκεπτοι όταν κυκλοφορείτε διότι εγκυμονεί ο κίνδυνος ατυχημάτων τα οποία θα εμπόδιζαν την πρόοδο σας. Ακόμη πρέπει να είστε λογικοί και συντηρητικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας καθώς στις 21 ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και να αποφύγετε να δημιουργήσετε υποχρεώσεις που θα σας έφερναν αργότερα σε δύσκολη θέση. Όσοι είστε γονείς ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα ενός παιδιού σας.

 

Ταύρος

Ανακατατάξεις σημαδεύουν την αρχή του μήνα και μάλιστα σημαντικές για τον καθένα από εσάς. Άλλοι λοιπόν προβληματίζεστε για την καριέρα σας και την επαγγελματική σας αναδιοργάνωση, άλλοι για την οικογενειακή σας κατάσταση ή το γάμο σας από μια έντονη ανάγκη να δοθεί μια λύση που θα οδηγήσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων και τέλος μερικοί άγχεστε για μια αισθηματική ιστορία που, εκ των συνθηκών, δεν γίνεται παρά να βρίσκεται σε στασιμότητα. Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετά τις 10 του μήνα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και σας διευκολύνουν στις υποθέσεις σας, πράγμα σημαντικό για ευχάριστες γιορτές.

 

Δίδυμος

Οι περισσότεροι, έχετε πραγματικά προβλήματα και σε αυτά θα περιοριστώ. Αν η λύση σας είναι η επανάσταση καλό θα είναι να την αναβάλετε προς το παρόν διότι το τελευταίο που χρειάζεστε είναι ένα εμπόλεμο κλίμα. Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητές σας, αποφύγετε τριβές με αγαπημένα πρόσωπα και προσπαθήστε το πρώτο δεκαήμερο να προλάβετε όσα περισσότερα μπορείτε. Αισθηματικά ο σύντροφός σας προβληματίζεται από την μη ανάληψη ευθυνών εκ μέρους σας σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε καλύτερη διάθεση, αλλά μην κάνετε σενάρια για εκείνες τις μέρες καθώς είναι πιθανόν να έχετε ανατροπές και απρόοπτα.

  Ποια ζώδια είναι κυνηγοί στον έρωτα και ποια τα παρατάνε εύκολα

Καρκίνος

Προς το παρόν όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές καλές προοπτικές αλλά υπάρχουν και αρκετές πρακτικές δυσκολίες στο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία, αυτό το μήνα είναι μία οικονομική στασιμότητα συνδυασμένη με ανάγκη χρημάτων για απαραίτητα απροσδόκητα έξοδα. Θα χρειαστεί υπομονή και ευφυής χειρισμός, γιατί το «σφίξιμο» είναι παροδικό. Στο μεταξύ μην κάνετε καμία σπασμωδική ενέργεια όπως αγοραπωλησίες ή δάνεια. Ίσως μερικοί χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή να ταξιδέψετε για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Ελέγχετε τις κινήσεις σας τις γιορτινές μέρες και μην παίρνετε αποφάσεις, κυρίως για λόγους αντίδρασης.

Λέων

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου σας βοηθά να ολοκληρώσετε προηγούμενες προσπάθειες. Κάποιες πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Μέσα σας όμως ξέρετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο και βλέπετε πιο καθαρά προς τα που πρέπει να κατευθυνθείτε. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σημαίνει ευκαιρίες για πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Βελτιώστε σχέσεις, ακολουθήστε το ένστικτό σας, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Η είσοδος του Δία στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο, ευνοεί γιορτινές δραστηριότητες και ταξίδια, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων σας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν σας αφήνει ακάλυπτους όταν γίνεστε πιο τολμηροί από όσο συνήθως.

 

Σκορπιός

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει προβληματισμένους γύρω από τα οικονομικά σας. Τα καταφέρνετε όμως και ισορροπείτε καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρεθούν στον Αιγόκερω μετά τις 10 του μήνα. Οι καταστάσεις που σας τάραξαν φαίνεται να ομαλοποιούνται και εσείς βρίσκετε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Δίας περνά στον Κριό και ξεκινά ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων, ή αναπάντεχων γεγονότων για τα Χριστούγεννα. Οργανωθείτε καλύτερα, επιμείνετε περισσότερο σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και σκεφτείτε θετικά. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα μπορεί να σας ωφελήσει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε!

  Τα 5 ζώδια που θα αργήσουν να βρουν το ταίρι της ζωής τους

 

Τοξότης

Η ικανότητά σας να ξεγλιστράτε από τα δύσκολα είναι παροιμιώδης. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα δώσει έμφαση στα πρακτικά ζητήματα και κυρίως σε όσα εξαρτώνται από τα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε αλλαγές που σας ευνοούν, ενώ πρέπει να δώσετε έμφαση και στην εργασία. Αισθηματικά ξεπερνάτε έναν σκόπελο με ιδιαίτερη μαεστρία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στον Κριό στις 21, τονίζει τη γοητεία και την αποτελεσματικότητά σας, όπου και αν κληθείτε να βοηθήσετε. Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις είναι πάντα στο πρόγραμμά σας, αλλά χρειάζεστε και μια οικονομική κάλυψη η οποία θα προκύψει την τελευταία στιγμή.

 

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν διαφέρουν και πολύ από ότι προηγήθηκε. Φροντίστε όμως να μάθετε από λάθη και παραλείψεις και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές και κοινωνικές. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη μετά το πρώτο δεκαήμερο, σηματοδοτεί ένα διάστημα στο οποίο θα κυριαρχήσουν τα οικονομικά ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν ευκαιρίες υλοποίησης κάποιων φιλοδοξιών σας. Αισθηματικά φροντίστε να μην εκτίθεστε και να μην προκαλείτε αντιδράσεις. Η είσοδος του Δία στον Κριό, δίνει ευχάριστη χροιά στις δραστηριότητες μέσα στα Χριστούγεννα.

 

Ιχθύς

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου δίνει προβάδισμα σε κοινωνικές δραστηριότητες, ευχάριστες συντροφιές και λιγότερο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε ανάδρομη πορεία, δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τον επαγγελματικό σας δυναμισμό. Σας στέλνει μηνύματα αλλαγής που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Κάποιοι ουσιαστικοί άνθρωποι σας καθοδηγούν, αλλά αποφάσεις μακροπρόθεσμες μπορείτε να πάρετε δυο μήνες αργότερα και όχι τώρα. Ερμής και Αφροδίτη περνούν στον Αιγόκερω και σας θέλουν συγκεντρωμένους και αποτελεσματικούς, αλλά παράλληλα δίνουν και ευκαιρίες χαράς. Ο Δίας περνά στον Κριό και σας βοηθά να προβληθείτε, να επικοινωνήσετε και να περάσετε ευχάριστα τα Χριστούγεννα.

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση