Λίγο πριν κλείσει τα 56, πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Το κόλπο με το οποίο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα

 

Λίγο πριν κλείσει τα 56, πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Λίγο πριν κλείσει τα 56, πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Το κόλπο με το οποίο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα

Το κόλπο με το οποίο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα

 

Η γνωστή ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη, διαθέτει μια πολύ όμορφη σιλουέτα την οποία φροντίζει συνεχώς ενώ τον τελευταίο καιρό έχει χάσει και έξι κιλά τα οποία έχουν “δείξει” πολύ στο σωματότυπο της.

 

Ποιο είναι το μυστικό της; θα το διαβάσετε παρακάτω.

Όπως είχε αποκαλύψει στο Super TV, το μυστικό για το πως έχασε έξι κιλά χωρίς δίαιτα: «Δεν έχω καιρό για τίποτα. Έχω κουραστεί υπερβολικά και δε σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω στο μέλλον. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα, να δω τι δυνάμεις θα έχω, γιατί έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν».

 

Δάφνη Λαμπρογιάννη: Μάθετε το μυστικό της που έχασε τα κιλά

Αυτά τα λίγα κιλά που χάσατε σας οδήγησαν και σε αλλαγή τρόπου ζωής;

«Δεν έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Είχα πάρει κάποια κιλά και τα έχασα. Είμαι δύσκολος «πελάτης» για συνέντευξη, δυστυχώς».

 

Δάφνη Λαμπρογιάννη

Είστε ο εαυτός σας…

«Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να τσουλήσει με εμένα…»

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αποκαλύψει κάποτε το πώς αντιμετώπισε τα σκοτάδια της, και ανέφερε: «Το ότι έχω χάσει κάποια κιλά, πέντε έξι δηλαδή, αυτό συμβαίνει εδώ και πέντε έξι χρόνια. Απλώς παίζω έναν άλλο ρόλο από αυτούς που συνήθως με βλέπετε στην τηλεόραση. Μια πιο αφελή, έναν άλλον χαρακτήρα… Γι’ αυτό ίσως έχει φανεί τόσο πολύ η αλλαγή.»

 

Λίγο πριν κλείσει τα 56, πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Το κόλπο με το οποίο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα

 

  Gesta : η δίαιτα του Σαββατοκύριακου

Δάφνη Λαμπρογιάννη: Η δίαιτα που ακολουθεί

Για να αποφύγεις τις νυχτερινές λιγούρες, βάλε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο στο μυαλό σου κατά το οποίο το ψυγείο «κλειδώνει»! Αν, παρόλα αυτά, συνεχίζεις να στενοχωριέσαι για τις… διαμαρτυρίες του στομαχιού σου ενώ βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση, διάλεξε μια κούπα µε ένα ζεστό αφέψημα ή ένα μικρό μπολ µε γιαούρτι.

 

#1 Φρόντισε να τα σερβίρεις µε όμορφο τρόπο, σε ένα υπέροχο σερβίτσιο (ώστε να σε αποσπάσει η προετοιμασία από την σκέψη της ποσότητας), και φυσικά χωρίς γευστικές αλλά ολέθριες γαρνιτούρες.

 

#2 Φόρα στενά ρούχα

Ένα αποτελεσματικό τρικ, που όμως κάνει τη διαφορά. Δεν μιλάμε φυσικά για υπερβολές, αλλά έχει εξακριβωθεί πως όταν έχεις μια κοινωνική εκδήλωση που περιέχει και πιθανές διατροφικές ατασθαλίες, το να φορέσεις λίγο πιο αποκαλυπτικά ρούχα σε κάνει συναισθηματικά πιο ευάλωτη και συνάμα πιο προσεκτική στο τι θα φας, ώστε να συνεχίζεις να φαίνεσαι όμορφη και όχι φουσκωμένη ή µε παραμορφωμένα τα ρούχα πάνω σου.

 

#3 Κοίτα τι τρως

Μήπως συνηθίζεις να κατευθύνεσαι μισοκοιμισμένη προς το ψυγείο ή ασυναίσθητα να βουτάς συνέχεια το χέρι στη σακούλα µε τα τσιπς κατά τη διάρκεια ενός «House of Cards» marathon στην τηλεόραση;

Είναι γνωστό πως αυτές οι συνήθειες μας κάνουν και χάνουμε εν πρώτοις τον οπτικό έλεγχο του τι τρώμε και γενικότερα το μέτρημα των θερμίδων που προσλαμβάνουμε. Την επόμενη φορά, λοιπόν, φόρεσε τα γυαλιά σου και βάλε τα πατατάκια σε ένα πιάτο, ακόμα και πάνω σε μια χαρτοπετσέτα – σε οποιαδήποτε, δηλαδή, επιφάνεια θα είναι εμφανές το πόσα τρως.

  Βίκυ Χατζηβασιλείου - Τα μυστικά διατροφής που ακολουθεί!

Με αυτά τα πολύ μικρά και απλά tips λοιπόν, μπορείτε να χάσετε εύκολα και γρήγορα μερικά περιττά κιλά. Είναι πράγματα πολύ αυτονόητα αλλά καλό είναι που μας τα επισημένει και η Δάφνη μιας και τα έχει δοκιμάσει και κάνουν δουλειά.

Καλή επιτυχία σε όσους τα εφαρμόσουν.

 

 

ipliroforia.gr

Αφήστε μια απάντηση