Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά

 

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά

 

Αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι είναι λίγο διαφορετικό, δεν έχει τα μπροστινά του πόδια, αλλά για εκείνον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να μην μπορεί να ξεπεράσει.

Τζακ είναι το όνομα του γενναίου πρωταγωνιστή μας, ενός πανέμορφου μικρού σκυλιού που διασώθηκε ξαπλωμένος στο γρασίδι στην άκρη του δρόμου .

Η κατάστασή του ήταν αρκετά λεπτή, πονούσε τρομερά, ήταν προφανώς πολύ λιποβαρής και εντελώς ανυπεράσπιστος.

Δυστυχώς, το παρελθόν του Jack ήταν πολύ συντριπτικό, αν και οι λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν είναι άγνωστες, η κατάστασή του έδειχνε ότι είχε υποφέρει πολύ .

 

Τώρα είχε έρθει η ώρα να αλλάξει τη ζωή του, η διαδικασία ανάρρωσης δεν θα ήταν εύκολη λόγω της έντασης των τραυματισμών του, αλλά είχε μια ομάδα από υπέροχους ανθρώπους πρόθυμους να τον βοηθήσουν να προχωρήσει .

Ο Τζακ δεχόταν πολλές εκφράσεις αγάπης, όλα ήταν εντελώς καινούργια γι ‘αυτόν, η συγκίνησή του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε παρά να κλάψει όταν ένιωθε τόσο αγαπητός .

 

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά

 

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά

Σώθηκε ενώ ήταν ξαπλωμένος στο γρασίδι κοντά στο δρόμο.

Το κουτάβι μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική, η περίπτωσή του έγινε προτεραιότητα για το προσωπικό, υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση , ευτυχώς πήγε καλά αλλά ήταν μόνο η αρχή των συνεχών επισκέψεων στο χειρουργείο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους μετά τη διάσωσή του, ο Τζακ χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις , αν και το σώμα του φαινόταν κουρασμένο, τα μάτια του αντανακλούσαν την επιθυμία να ζήσει. Ήταν μια πολύ δυνατή χρονιά, αλλά πάλεψε γενναία .

  Ο σκύλος κάθεται στην καρέκλα της βεράντας, αρνείται να φύγει και καταλήγει να υιοθετηθεί

Στην αρχή ήταν πολύ ντροπαλός, αλλά σιγά σιγά βγήκε από το καβούκι του.

Μετά από μια μακρά περίοδο συνεχών χειρουργικών επεμβάσεων, ο Jack ήταν επιτέλους έτοιμος να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό του καροτσάκι , κάτι που του επέτρεψε να εκτελεί δραστηριότητες όπως κάθε άλλο κουτάβι και, χωρίς αμφιβολία, βελτίωσε την ποιότητα ζωής του.

 

Κάθε μέρα ήταν μια νέα πρόκληση για το κουτάβι , αλλά και για τους φροντιστές του που με πολλή υπομονή και άπειρη αγάπη κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Είχε την υποστήριξη των διασωστών που διασφάλιζαν ανά πάσα στιγμή την ευημερία του.

Τις πρώτες τρεις εβδομάδες ο Τζακ ήταν πολύ ντροπαλός, αν και δεν έχει τα μπροστινά του πόδια, ανέπτυξε μια απίστευτη ικανότητα να σέρνεται στο πάτωμα και να στηρίζεται με τα πίσω του πόδια.

Μόνο μετά από ένα μήνα και μια εβδομάδα ο Τζακ βγήκε από το καβούκι του, εμπιστευόμενος πλήρως τους διασώστες του και παλεύοντας να επιβιώσει. Για αυτόν δεν υπήρχαν όρια, ήταν πάντα πολύ φιλικός και δεκτικός με τους χειριστές του και άλλα κουτάβια από το καταφύγιο.

Του αρέσει να μοιράζεται με άλλα γούνινα άτομα και να λαμβάνει πολλή περιποίηση.

Μετά από δύο μήνες από την τελευταία του επέμβαση, ο Τζακ ένιωσε πολύ πιο άνετα, παρόλο που δεν είχε τα μπροστινά του πόδια, του αρέσει να παίζει με άλλα σκυλάκια και να σκαρφαλώνει σε μικρά βουνά από άμμο , από εκεί ξεκουράζεται και συλλογίζεται τους κυνόδοντες φίλους του. Ο Τζακ είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι που του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να τον χαϊδεύουν.

 

Πριν μάθει να χρησιμοποιεί το αναπηρικό καροτσάκι, αυτό το γενναίο σκυλάκι αντιμετώπισε μια μακρά διαδικασία ανάρρωσης, πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπείες και μασάζ ήταν απαραίτητες για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του .

  «Πεφταστέρια» απόψε - Ορατή και στην Ελλάδα η «βροχή» τους

Μερικές φορές έπεσε ενώ μάθαινε να το χρησιμοποιεί, αλλά σήμερα είναι αρκετά ειδικός στο να το περπατάει. Του αρέσει να παίζει και να ζητάει στοργή όπως κάθε άλλο σκυλάκι .

Αυτό το όμορφο γούνινο αγγελούδι κατάφερε να έχει το ευτυχές τέλος που του αξίζει, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που αποδέχτηκε το παρελθόν του και τον στηρίζει άνευ όρων στο παρόν του . Χαιρόμαστε που γνωρίζουμε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής σας αγαπώντας και απολαμβάνοντας αυτή τη νέα ευκαιρία.

Είμαστε θετικά έκπληκτοι με όλη την έκρηξη αγάπης που έχει λάβει αυτό το σκυλάκι, το οποίο έχει δείξει ότι το να είναι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι είναι παράξενο. Ένα παράδειγμα που με πολλή αγάπη και θετική διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

 

pet-sitting.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *