Της αξίζουν συγχαρητήρια: Την παράτησε ο άντρας της, αλλά εκείνη φροντίζει τον πρώην πεθερό της με μεγάλη αφοσίωση

 

Της αξίζουν συγχαρητήρια

Της αξίζουν συγχαρητήρια: Την παράτησε ο άντρας της, αλλά εκείνη φροντίζει τον πρώην πεθερό της με μεγάλη αφοσίωση

Την παράτησε ο άντρας της, αλλά εκείνη φροντίζει τον πρώην πεθερό της με μεγάλη αφοσίωση

 

Πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η γυναίκα που παρά το γεγονός ότι ο άντρας της την εγκατέλειψε φροντίζει ακόμη τα πεθερικά της.

 

Ο άντρας της της της φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αλλά έχει μια όμορφη καρδιά, τι τρανό παράδειγμα.

Καλοί άνθρωποι υπάρχουν και αυτή η γυναίκα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτού, αφού παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε επειδή κυνηγούσε μια άλλη νεότερη γυναίκα, δεν μπόρεσε να αποστασιοποιηθεί εντελώς και να αφήσει πίσω της τον πρώην πεθερό της, ο οποίος με τα 98 του χρόνια χρειάζεται πολλή φροντίδα.

 

Ο άντρας της έφυγε και αυτή φροντίζει τον ευάλωτο πεθερό της

Η κόρη αυτής της γυναίκας αποφάσισε να μοιραστεί την υπέροχη “κληρονομιά” που αφήνει η μητέρα της για εκείνη και τους γύρω της.

Μετά από ένα βίντεο που κατέγραψε χωρίς να το αντιληφθεί η μητέρα της, μπορούμε να εκτιμήσουμε πώς αυτή η γυναίκα με μεγάλη φροντίδα, στοργή και αφοσίωση φροντίζει τον ευάλωτο παππού και δεν άργησε το βίντεο να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γίνει viral, όπου εκατομμύρια των ανθρώπων άφησαν τα μηνύματά τους για αυτή τη σπουδαία γυναίκα.

«Είσαι υπέροχη, δεν θα το έκαναν όλοι αυτό, πολύ περισσότερο μετά την εγκατάλειψη του άντρα σου».

 

Της αξίζουν συγχαρητήρια: Την παράτησε ο άντρας της, αλλά εκείνη φροντίζει τον πρώην πεθερό της με μεγάλη αφοσίωση

Από την πλευρά της , η Marian Turcios πρόσθεσε: «Είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα αγάπης και ευγνωμοσύνης μαμά, σε αγαπώ και θαυμάζω την ευγενική σου καρδιά».

  Είχαμε σχέση και τη μέρα που παντρευόταν εμφανίστηκα στη δεξίωση και του σέρβιρα εγώ τη γαμήλια τούρτα

Η Marian Turcios μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη μέχρι που ένα τρίτο άτομο μπήκε ανάμεσα στους γονείς της, χωρίζοντας έτσι και τον πατέρα της που έφυγε από το σπίτι χωρίς να κοιτάξει πίσω.

«Μπορώ να πω μόνο για τον μπαμπά μου ότι πήρε τη χειρότερη απόφαση της ζωής του, μια γυναίκα σαν τη μαμά μου δεν θα την βρει ποτέ, αυτό που θα πάρει μετά από αυτήν θα είναι μόνο σκουπίδια».

Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έχεις την ίδια τύχη δύο φορές, αυτός ο άντρας αποφάσισε να αφήσει πίσω του για την αγκαλιά μιας νεότερης γυναίκας και άφησε πίσω την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του μπαμπά του.

Αυτό όμως δεν είχε σημασία για αυτή τη σπουδαία γυναίκα που μέρα με τη μέρα λούζει, ντύνει, ταΐζει και φροντίζει τον πρώην πεθερό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Είσαι το παράδειγμα ζωής μου μαμά και ξέρω ότι αργότερα ο μπαμπάς μου θα το μετανιώσει όταν συνειδητοποιήσει την υπέροχη γυναίκα που είχε και δεν ήξερε πώς να την εκτιμήσει».

Η ζωή βασίζεται σε αποφάσεις και μερικές δυστυχώς δεν είναι οι πιο επιτυχημένες και αυτός ο σύζυγος έκανε αναμφίβολα λάθος που άφησε μια τόσο σπουδαία γυναίκα όπως αυτή.

 

newsthessaloniki.gr

Αφήστε μια απάντηση