Τα ναι και τα όχι της Μαρίας Μπεκατώρου – Έτσι κατάφερε να χάσει 11 κιλά μέσα σε 6 μήνες

 

Τα ναι και τα όχι της Μαρίας Μπεκατώρου

Τα ναι και τα όχι της Μαρίας Μπεκατώρου - Έτσι κατάφερε να χάσει 11 κιλά μέσα σε 6 μήνες

Έτσι κατάφερε να χάσει 11 κιλά μέσα σε 6 μήνες

 

Διατηρεί το απόλυτο σώμα

 

Η Μαρία Μπεκατώρου αγαπάει κάθε έκφανση του εαυτού της, ωστόσο έχει κάνει γνωστό, πως της αρέσει περισσότερο η εκδοχή της με λιγότερα κιλά και όταν έχει ένα πιο στεγνό κορμί.

Πριν από λίγα χρόνια η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει, πως είχε χάσει μέσα σε 6 μήνες να 11 κιλά, διατηρώντας τον σωματότυπο αυτό μέχρι και σήμερα. Μια αναζήτηση στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram θα σας πείσει.

Για να κρατάει μια ισορροπία στα κιλά της η Μαρία Μπεκατώρου έχει αποκαλύψει, πως ακολουθεί μια συγκεκριμένη διατροφή και μάλιστα έχει μοιραστεί τα δικά της tips, που δεν την έχουν προδώσει!

 

Τα ναι και τα όχι της Μαρίας Μπεκατώρου – Έτσι κατάφερε να χάσει 11 κιλά μέσα σε 6 μήνες

 

Τα διατροφικά tips της Μαρίας Μπεκατώρου

«Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά! Και δεν με νοιάζει για τις σοκολάτες -δεν μου αρέσουν-, αλλά αυτό που μου στοίχισε είναι πως έκοψα τις λαχταριστές κρέμες», είχε αποκαλύψει η Μαρία Μπεκατώρου! Με φουλ θετική ενέργεια και ένα πηγαίο χαμόγελο, έχει πια υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής που ακολουθεί όσο πιο πιστά μπορεί.

Δεν τρώει γλυκά (έχει πει «αντίο» στο αγαπημένο της μιλφέιγ), έχει εξαιρέσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, όπως είναι η stevia.

Αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο.

Έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση περιττών υγρών στο σώμα, δηλαδή μας κάνει να πρηζόμαστε και ανεβάζει τον δείκτη της ζυγαριάς.

  Μαρία Μπεκατώρου: «Έτσι έχασα τα κιλά» – Το φαΐ που έκοψε, οι ορμόνες που σταμάτησε και η ζυγαριά κάθε μέρα

Αποφεύγει τα τηγανητά (κυρίως) το βράδυ! Φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

 

Με αυτή την διατροφή έχασε τα 8 κιλά η Μπεκατώρου

Δεν τρώει μόνο κρέας με λαχανικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να ετοιμάσει στήθος κοτόπουλο ή άπαχο φιλέτο με ρύζι.

Προτιμά τα μαγειρεμένα στην κατσαρόλα φαγητά! «Κοκκινιστά τρώω. Τα τηγανητά αποφεύγω», έχει πει η ίδια. Και εννοείται πως η αγαπημένη της είναι η ελληνική σαλάτα!

Της αρέσει να πειραματίζεται και στην κουζίνα, ενώ συχνά ανεβάζει στο Instagram stories με τα μαγειρικά της κατορθώματα. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, ετοίμασε ταλιατέλες με λευκή σάλτσα μελιτζάνας και σούπα με λαχανικά, ένα ιδιαίτερα θρεπτικό δείπνο μετά από μια δύσκολη καθημερινότητα, προσέχοντας ωστόσο και τη διατροφή της.

Έχει πάντα μαζί της φρούτα. Ένα πορτοκάλι, ένα μήλο, μια μπανάνα ή δύο μανταρίνια είναι φρούτα που μπορεί εύκολα να έχει μαζί της στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου της.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *