Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

 

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Άντρας των ονείρων μας: είδος προς εξαφάνιση ή όνειρο που προβάλλει τις επιθυμίες των γυναικών χωρίς το φίλτρο ότι αυτές δεν πηγάζουν από γένος αρσενικό αλλά από το δικό τους, θηλυκό γένος; Δύσκολη απάντηση; Προβληματισμός;

Κορίτσια ας μην παιδευόμαστε. Η αστρολογία, με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζωδίου, μας απαντάει για το τι, το πώς, το γιατί. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε το ερωτικό προφίλ των αντρών όλων των ζωδίων.

 

Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η επιτομή του δυναμικού, μαχητικού άντρα, αυτού που ξέρει να αγωνίζεται και δεν αρκείται παρά μόνο στη νίκη, έστω και για να βαυκαλίσει τον εγωισμό του. Στον έρωτα είναι κυνηγός, ειλικρινής, παθιασμένος, αυθόρμητος και επίμονος αλλά, όταν η σχέση γίνει ρουτίνα και χαθεί η περιπέτεια, τότε βαριέται εύκολα. Θέλει τη γυναίκα που από τη μια τον καλεί κοντά της και από την άλλη του δυσκολεύει λίγο τη ζωή καθώς, όσο κυνηγάει, τόσο απολαμβάνει την περιπέτεια της κατάκτησης και μένει απόλυτα δεσμευμένος και αφοσιωμένος

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης. Είναι υπομονετικός, αλλά επίμονος και σταθερός. Ξέρει πότε και πώς να αντιδρά, έχει στόχους και αποπνέει αίσθημα ασφάλειας, καθώς φροντίζει να στηρίζει την γυναίκα που τον ενδιαφέρει και να την κάνει να αισθάνεται ότι μπορεί να στηριχθεί σε αυτόν. Δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα, είναι φιλήδονος και θέλγεται από τις γυναίκες που επιδεικνύουν τη θηλυκότητά τους, χωρίς να γίνονται κραυγαλέα προκλητικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος, ευέλικτος και υπερκινητικός άντρας, που του αρέσουν οι παρέες, τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, η ταχύτητα. Φλερτάρει συνεχώς, λέει πολλά και «παχιά» λόγια, χάνει το μέτρο, αλλά είναι χαριτωμένος και κερδίζει τις εντυπώσεις. «Κολλάει» με την έξυπνη, εύστροφη γυναίκα, η οποία θα παίζει με το μυαλό του παντού και πάντα, θα είναι καλή στη συζήτηση και καθόλου ζηλιάρα καθώς -συνήθως- ο Δίδυμος γοητεύεται από το λεκτικό φλερτ και τα «βλεφαριάσματα», αλλά δεν προχωράει περαιτέρω…

  Τα έξι ζώδια που έχουν πολύ «αδυναμία» στα κατοικίδιά τους

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κλασσικός οικογενειάρχης, ο σπιτόγατος, ο άντρας κουβαλητής είναι ο Καρκίνος. Συνήθως δουλεύει όσο χρειάζεται για να μπορεί να εξασφαλίζει ό,τι καλύτερο για να θρέψει την οικογένειά του, αλλά φροντίζει να έχει ελεύθερες ώρες για να απολαμβάνει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ακόμη κι αν δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια, ο στόχος του είναι το δικό του σπιτικό με τη γυναίκα που θα γίνει η αυριανή μητέρα των παιδιών του και θα είναι πιστή στις παραδόσεις. Τη γυναίκα που θα εξιδανικεύσει και για χάρη της θα κάνει τον μάγειρα, τον κηπουρό, τον χτίστη.

 

ΛΕΩΝ

Ο δυναμικός άντρας που διαθέτει πολλά προσόντα, ενδιαφέροντα, ταλέντα αλλά είναι αυταρχικός, εγωιστής και δεν παραχωρεί ποτέ τη θέση του ως κυρίαρχου του παιχνιδιού. Όταν ερωτευτεί -κι εδώ είναι το δύσκολο, καθώς οι απαιτήσεις του είναι πολλές- επιβάλλεται με τη γενναιοδωρία και την ανωτερότητά του, με την τάση του να προσέχει τη γυναίκα του, να την κολακεύει, να φροντίζει ώστε να μην της λείπει τίποτε. Η γυναίκα που του ταιριάζει πρέπει να έχει ισχυρή προσωπικότητα, να μην περνάει απαρατήρητη, να προκαλεί και να αξίζει τον θαυμασμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που είναι πάντα έτοιμος να υπηρετήσει τη γυναίκα του, να της δείξει έμπρακτα ότι την αγαπάει και τη νοιάζεται. Ξεχωρίζει για την εργατικότητα, τη συνέπειά του και για το γεγονός ότι εστιάζεται στις λεπτομέρειες και δεν αφήνει εκκρεμότητες. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτολόγος, αρκετές φορές, γίνεται κουραστικός στην καθημερινότητα, καθώς όλα του φταίνε και με όλα γκρινιάζει. Η γυναίκα των ονείρων του είναι χαμηλών τόνων, μία κλασσική νοικοκυρά που επίσης μεριμνά για όλους και για όλα και δεν αφήνει τίποτε για την επόμενη μέρα.

  Τα 3 ζώδια που δεν δίνουν σημασία στις κακές κριτικές και στα πικρόχολα σχόλια των άλλων

 

ΖΥΓΟΣ

Κομψός, προσεγμένος και γοητευτικός είναι το πρότυπο του άντρα των lifestyle περιοδικών. Ο Ζυγός είναι ευγενικός και με καλούς τρόπους, ο άντρας που ξέρει τι να πει σε μια γυναίκα για να την κολακεύσει και να την κερδίσει. Ενδιαφέρεται για την εικόνα του και, εφ’ όσον η κοινωνία επικροτεί τον γάμο, θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν δένεται ψυχικά και δεν θυσιάζει τον εγωισμό του στο βωμό της αγάπης. Θέλει μία όμορφη γυναίκα με καλούς τρόπους, που θα τον κάνει υπερήφανο όταν την επιδεικνύει στον κοινωνικό του περίγυρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο γητευτής του ζωδιακού! Ο Σκορπιός είναι ο άντρας που αναδύει μυστήριο και σεξουαλικότητα. Ισχυρή προσωπικότητα, ικανή να καθηλώσει ακόμη και την πιο απαιτητική γυναίκα με ένα του βλέμμα. Είναι κτητικός και απόλυτος αλλά αφοσιώνεται στη σχέση, παθιάζεται μέχρι θανάτου και, όταν ερωτευτεί, δεν τον σταματάει τίποτε, μέχρι να γίνουν ένα με τη γυναίκα των ονείρων του. Τον έλκει η γυναίκα με πάθος που θέλει να χαρεί τον έρωτα στο μάξιμουμ, αψηφώντας τους κινδύνους του και είναι ικανή να περάσει από τα τεστ αντοχής, στα οποία πάντα υποβάλλει ένας Σκορπιός το αντικείμενο του πόθου του.

 

Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός είναι ο άντρας που μαγεύει με τις γνώσεις, τις φιλοσοφικές του αντιλήψεις, ο καλός συζητητής που θα πάρει το ρόλο του δασκάλου, θα προσπαθεί να εξηγεί, να αναλύει και να έχει άποψη επί παντός του επιστητού. Δεν του αρέσουν οι αυτοκόλλητες σχέσεις, καθώς νιώθει την ανάγκη να είναι και μαζί και μόνος, να κρατάει ένα κομμάτι ανεξαρτησίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πιστός. Όταν αγαπάει σε βάθος και πιστός είναι και ειλικρινής, αρκεί να έχει δίπλα του μία γυναίκα έξυπνη, ανεξάρτητη, φιλομαθή, που να αγαπά τα ταξίδια, τα οποία είναι η τροφή του.

  Αν γεννηθήκατε αυτή την ώρα..είστε γοητευτικοί & εpωτικοί!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρός, πρακτικός, εργατικός άντρας ο Αιγόκερως, προσέχει την εικόνα του, επιδιώκει να κερδίσει το χειροκρότημα της κοινωνίας και χωρίς την καταξίωσή της είναι δυστυχισμένος. Επειδή η καριέρα του είναι σημαντική για εκείνον, θέλει μία γυναίκα που να μπορεί να τον στηρίξει, να είναι η ηρωίδα που θα κρύβεται πίσω από τον σπουδαίο άντρα. Ναι μεν δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο για την προσωπική του ζωή, αλλά προσφέρει ένα «χλιδάτο» lifestyle στην οικογένειά του, καθώς επιθυμεί να εντυπωσιάσει τον κοινωνικό του περίγυρο. Έλκεται από τις συντηρητικές γυναίκες που παραμένουν πιστές στο θεσμό του γάμου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός είναι ένας πανέξυπνος άντρας, με χιούμορ, πνευματώδης και με προοδευτική ιδεολογία. Άρχοντας της επικοινωνίας ο Υδροχόος, είναι πρόθυμος να αναλύσει, να φιλοσοφήσει, να αναμιχθεί στα κοινά και να κάνει τέλεια χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Ο χρόνος για τα χόμπι του και τις ακτιβιστικές του δραστηριότητες είναι ιερός, γι’ αυτό αποζητά την ελευθερία του μέσα στη σχέση. Θέλει μια αντισυμβατική γυναίκα, ανεξάρτητη, με πρωτοποριακές πεποιθήσεις που να κατανοεί ότι ο χρόνος μακριά της δεν ενέχει κινδύνους απιστίας και ότι όσο πιο χαλαρό τον αφήνει, τόσο πιο πιστός θα της είναι. .

 

ΙΧΘΥΣ

Το αρχέτυπο του ευαίσθητου άντρα που δεν ντρέπεται να κλαίει και να βλέπει αισθηματικές κομεντί είναι ο Ιχθύς που σέβεται το ζώδιό του. Ανεξάρτητα από τη δουλειά του, έχει καλλιτεχνικά και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα, στα οποία εκτονώνει τις συναισθηματικές του υπερχειλίσεις, τις ευαισθησίες και την ανάγκη του να ζει στον κόσμο των παραμυθιών του. Αν και είναι γλυκός, ρομαντικός και κόλακας, μπορεί να γίνει υπέρμετρα σκληρός στην περίπτωση που πληγωθεί ή παρεξηγηθεί. Μαγνητίζεται από τις συναισθηματικές, ρομαντικές γυναίκες που μπορούν να εκτιμήσουν τις ευαισθησίες του και να του αφοσιωθούν.

 

zwdiasimera.gr

forwoman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *