Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιό σας! Ποιος πλανήτης σας κυβερνά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιό σας! Ποιος πλανήτης σας κυβερνά;
Karlie Kloss by Nick Knight, Sweet Escape W Magazine

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιό σας! Ποιος πλανήτης σας κυβερνά;

Μήπως τώρα η αστρολογία βγάζει μεγαλύτερο νόημα; Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τα 12 ζώδια του κύκλου.

Αλλά το ξέρετε ότι οι πλανήτες είναι ουσιαστικά η «ψυχή» της αστρολογίας; Ο κάθε πλανήτης έχει τη δική του προσωπικότητα, τα δικά του κίνητρα και τους δικούς του στόχους. Γι’ αυτό και όταν γνωρίζουμε τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα την αστρολογική μας ενέργεια.

 

Κριός
Κυβερνήτης πλανήτης ο Άρης

Είναι απόλυτα λογικό να κυβερνά τον δυναμικό Κριό ο κόκκινος πλανήτης. Ο Άρης συμβολίζει το πάθος, τον δυναμισμό, τη φιλοδοξία και τα ζωώδη ένστικτα. Ενώνοντας λοιπόν τις δυνάμεις του με αυτό το ζώδιο της φωτιάς η δύναμή του γίνεται ακατανίκητη.

Ο Κριός είναι γνωστός για την απεριόριστη ενέργειά του και την ηγετική φύση του. Ο Άρης μπαίνει στο παιχνίδι δίνοντας επιπλέον ώθηση στο ζώδιο αυτό. Αν είστε Κριός, τότε σίγουρα θα έχετε προσέξει την επίδρασή του κάθε φορά που διαφωνείτε με κάποιον ή όταν γίνεστε ανταγωνιστική.

 

Ταύρος
Κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, αλλά κυβερνά επίσης πράγματα, όπως η πολυτέλεια, η απόλαυση και οι αξίες. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα με την φύση του Ταύρου.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι επικεντρώνεται στα υλικά αγαθά αλλά και τις αισθητικές απολαύσεις. Και η Αφροδίτη είναι αυτή που σας χαρίζει αυτή τη διάθεση για αισθησιακή πολυτέλεια.

 

Δίδυμοι
Κυβερνήτης πλανήτης ο Ερμής

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο που του αρέσει να κουβεντιάζει, να κοινωνικοποιείται και να σκέφτεται. Ακριβώς όπως και ο Ερμής, που θεωρείται ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης.

Η φιλοπερίεργη φύση των Διδύμων δένει αρμονικά με την επιθυμία του Ερμή για πληροφόρηση και νέες γνώσεις. Ο Ερμής κάνει τους Διδύμους να αναλύουν τα πράγματα και τις καταστάσεις, ενώ τους ωθεί να σκέφτονται και να υλοποιούν τα πράγματα γρήγορα.

  Το FBI βρήκε τα πιο επικίνδυνα ζώδια

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιό σας! Ποιος πλανήτης σας κυβερνά;

Καρκίνος
Κυβερνήτης πλανήτης η Σελήνη

Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματά μας και όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και άνετα και η Σελήνη στην αστρολογία συνδέεται με τον Καρκίνο, ως ζώδιο του νερού, συμβολίζοντας τη διπλή του ταυτότητα.

Ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου, αυτό που αποπνέει «μητρική» αγάπη και φροντίδα και επιτρέπει στην ενορατική φύση της Σελήνης να λάμψει.

Αν είστε Καρκίνος θα πρέπει να ευχαριστείτε τον πλανήτη σας που σας φέρνει συνεχώς σε επαφή με τα συναισθήματα τόσο τα δικά σας όσο και των γύρω σας.

 

Λέων
Κυβερνήτης πλανήτης ο Ήλιος

Οι Λέοντες είναι ανεπίσημα οι βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου. Είναι λογικό λοιπόν να κυβερνώνται από το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, τον Ήλιο. Όπως ο πλανήτης του έτσι και ο Λέων λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής και φέρνει ζεστασιά, θετική ενέργεια και λάμψη σε ό,τι αγγίζει.

Ο Ήλιος είναι ο πλανήτης της δημιουργικότητας, της ενέργειας, του πνεύματος και της ζωντάνιας, στοιχεία που έχει και ένας Λέων. Θα πρέπει να του είστε ευγνώμων… για την ατελείωτη αυτοπεποίθησή σας!

 

Παρθένος
Κυβερνήτης πλανήτης ο Ερμής

Ο Ερμής έχει πολλές αρμοδιότητες στην αστρολογία, γεγονός που δικαιολογεί γιατί είναι ένας από τους πλανήτες που κυβερνά δύο ζώδια. Ενώ η επικοινωνιακή πλευρά του πλανήτη αυτού αναδεικνύεται στους Διδύμους, στο ζώδιο της Παρθένου κυριαρχεί το στοιχείο της ανάλυσης.

Ο Παρθένος είναι ένα πρακτικό ζώδιο της γης και χάρη στην αγάπη του για τη λεπτομέρεια εκτιμά πολύ οτιδήποτε έχει να κάνει με την οργάνωση. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, ο Ερμής σας…προτρέπει να προγραμματίζετε τα πάντα.

  Αυτά είναι τα ζωδιακά ζευγάρια που δε διαλύουν ποτέ τις σχέσεις τους!

 

Ζυγός
Κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη

Η Αφροδίτη είναι πλανήτης του ρομαντισμού και της απόλαυσης. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που μπορεί και μοιράζεται την αγάπη της με δύο ζώδια. Μαζί με τον Ταύρο κυβερνά και τον Ζυγό, το ζώδιο της ισορροπίας και των σχέσεων.

Ακριβώς επειδή ο Ζυγός είναι… διάσημος για τις αρμονικές σχέσεις, η ρομαντική, ονειρική πλευρά της Αφροδίτης βρίσκει την ευκαιρία να λάμψει. Επίσης, φέρνει στους Ζυγούς τη δημιουργικότητα και την αγάπη για τις τέχνες, ενώ η ενέργεια του ζωδίου για καλαισθησία σίγουρα οφείλεται στο ότι η Αφροδίτη είναι και ο πλανήτης της ομορφιάς.

 

Σκορπιός
Κυβερνήτης πλανήτης ο Πλούτωνας

Ο Πλούτωνας πήρε το όνομά του από τον θεό του Κάτω Κόσμου και είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μας, όπως οι γεννήσεις και οι θάνατοι, η δημιουργία και η καταστροφή.

Εκφράζει όμως και οτιδήποτε κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Αντίστοιχα, η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνάται από πιο σκοτεινές και εσωτερικές πλευρές της ύπαρξης.Ο Πλούτωνας επιτρέπει στον Σκορπιό να μεταλλάσσεται και να εξελίσσεται και μάλιστα με εντάσεις. Σε αυτόν αποδίδεται η φήμη του Σκορπιού ως το μαύρο… πρόβατο του ζωδιακού κύκλου.

 

Τοξότης
Κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας

Ο χαρωπός πλανήτης Δίας είναι το γούρι του ζωδιακού κύκλου και κυβερνά το επίσης χαρωπό και τυχερό ζώδιο του Τοξότη. Μην σας κάνει λοιπόν, εντύπωση που οι Τοξότες έχουν πάντα θετική ενέργεια και ελεύθερο πνεύμα.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της εκφραστικότητας και του αρέσει να μαθαίνει, να ταξιδεύει και να διευρύνει τους ορίζοντές του, πράγμα που αντανακλάται στους εκπροσώπους του ζωδίου. Μέσω της ενέργειας του Δία, ο Τοξότης καταφέρνει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να λέει ναι, σε καινούριες εμπειρίες με μοναδικό τρόπο.

  Αυτά Τα 5 Ζώδια Θα Σε Στείλουν Στο Τρελάδικο!!

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιό σας! Ποιος πλανήτης σας κυβερνά;

Αιγόκερως
Κυβερνήτης πλανήτης ο Κρόνος

Αυστηρός και αγαπώντας να λειτουργεί με κανόνες, ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω, το μοναδικό ζώδιο που λατρεύει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά.

Στον ζωδιακό κύκλο, ο Αιγόκερως ως ζώδιο της γης, εργάζεται με αφοσίωση, θέτει στόχους και συμβιώνει… τέλεια με τη σκληρή αγάπη του Κρόνου. O Κρόνος φέρνει οργανωτικότητα στον Αιγόκερο, και τον μαθαίνει να μην προτιμά τις εύκολες λύσεις σε κάτι που θέλει δουλειά για να τεθούν γερά θεμέλια.

 

Υδροχόος
Κυβερνήτης πλανήτης ο Ουρανός

Ο Ουρανός είναι ο πιο περίεργος πλανήτης του ζωδιακού κύκλου. Είναι γνωστός για τις απότομες αλλαγές, τις εκλάμψεις έμπνευσης και την αγάπη του να προκαλεί τα καθιερωμένα. Είναι λογικό λοιπόν που κυβερνά το χαλαρό ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Υδροχόος είναι επαναστάτης. Προτιμά το καινοτόμο από το παραδοσιακό, τις νέες ιδέες, και πάντα κοιτάζει μπροστά. Όταν ο Ουρανός είναι στο ζώδιό του, ένας Υδροχόος μπορεί να σκεφτεί εντελώς αντισυμβατικά.

 

Ιχθύες
Κυβερνήτης πλανήτης ο Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας είναι ο ονειρικός πλανήτης των ψευδαισθήσεων και του πνεύματος γι’ αυτό και ταιριάζει απόλυτα με το ευαίσθητο αυτό ζώδιο του νερού. Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, ποιητικός και στηρίζεται στον πνευματικό του κόσμο, και γι’ αυτό μπορεί να ευχαριστεί τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας εμπνέει τον Ιχθύ να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Η φήμη του ζωδίου αυτού ότι πετάει συνεχώς στα σύννεφα συνδέεται άμεσα με το μαγικό πέπλο που απλώνει ο Ποσειδώνας σε ό,τι αγγίζει.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *